Традициите на Локомотив Пловдив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: Традициите на Локомотив Пловдив
Всичко,което повтаряте ти и съмишлиниците ти от твоя отбор отдавна се е превърнало в клише.Аз няма да те цитирам дословно просто чети внимателно колко пъти повтаряш едни и същи думи и мисли.След,като казваш,че ходиш от 30г на лаута,сигурно си във възторг от такива фенове,като:САНДОКАН,ЧОБАТА родителите на треньора ви и пр.удохотворени лица.
Моля, не обръщайте внимание на такива малоумни провокации. Те целят само развалянето на темите. Днес се свързах с модераторския екип на Гонг и теме увериха, че съответните мерки ще бъдат предприети спрямо спамерчето по-горе.
Иначе аз лично чакам отговорите на въпросите които Пловдиврам зададе в предишното си мнение...
Иначе аз лично чакам отговорите на въпросите които Пловдиврам зададе в предишното си мнение...
Оставете го папагала , сега болката му е голяма , нека си плаче на воля ! 

Фланелката на Локо Пловдив не се облича на тялото , а на душата!

ЛОКО-ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!

ЛОКО-ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!
-
ivanjuve написа:Оставете го папагала , сега болката му е голяма , нека си плаче на воля !
Иванкюфте отвратително тъп си разбери!Отегчаваш ме.То бива,бива тъпотия ама твоята е безгранична.