North side Boy написа:Бил е ваш някога сега ви мрази и то достатачно много....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И тва значи ли, че тряя да ви е верен

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
North side Boy написа:Бил е ваш някога сега ви мрази и то достатачно много....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
IRON_BRIGADES написа:мн ясно че ще дойде при нас.на момчето му се играе при добрите а не в б група догодина!
veseo написа:North side Boy написа:Бил е ваш някога сега ви мрази и то достатачно много....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И тва значи ли, че тряя да ви е веренНе мислиш ли, че верен играч може да е само играч като Васко Василев (луд фен на отбора си), а не човек, произлязъл от школата на противника - малко трудно ще ви стане луд фен.
..........................................................
Сигурно следите и събитията в бившия ви отбор Локо (Пд). Какво мислите за ситуацията там?
- Да, поддържам връзка с много хора от Локо (Пд) и съжалявам, че отборът се намира в тази позиция. Все пак там са минали най-хубавите ми години, там съм постигнал най-значимите успехи в кариерата ми и е нормално Локо (Пд) да бъде отборът на сърцето ми. Жалко, че се случват такива неща. Не знам дали ръководството е виновно или други хора и затова не искам да коментирам.
fcb написа:veseo написа:North side Boy написа:Бил е ваш някога сега ви мрази и то достатачно много....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И тва значи ли, че тряя да ви е веренНе мислиш ли, че верен играч може да е само играч като Васко Василев (луд фен на отбора си), а не човек, произлязъл от школата на противника - малко трудно ще ви стане луд фен.
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта