Какво,стана ве Марто!!!!!!!!!!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

veseo
Контакти:

Re: Какво,стана ве Марто!!!!!!!!!!!

Мнениеот veseo » 08 яну 2009 18:26

North side Boy написа:Бил е ваш някога сега ви мрази и то достатачно много.... :D :D :D :D :D :D

И тва значи ли, че тряя да ви е верен :D Не мислиш ли, че верен играч може да е само играч като Васко Василев (луд фен на отбора си), а не човек, произлязъл от школата на противника - малко трудно ще ви стане луд фен.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
ivanjuve

Мнениеот ivanjuve » 08 яну 2009 21:50

IRON_BRIGADES написа:мн ясно че ще дойде при нас.на момчето му се играе при добрите а не в б група догодина! :mrgreen:

Моли се само Гигов да не ви разкара !
Фланелката на Локо Пловдив не се облича на тялото , а на душата!

Изображение

ЛОКО-ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!

fcb

Мнениеот fcb » 09 яну 2009 12:18

veseo написа:
North side Boy написа:Бил е ваш някога сега ви мрази и то достатачно много.... :D :D :D :D :D :D

И тва значи ли, че тряя да ви е верен :D Не мислиш ли, че верен играч може да е само играч като Васко Василев (луд фен на отбора си), а не човек, произлязъл от школата на противника - малко трудно ще ви стане луд фен.

Изображение ;)

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 10 яну 2009 11:03

Абе fcb, какво си я постнал тази снимка на Васко Василев?! Искаш да ни покажеш сигурно каквъ фен ви е... Ами ОК... Ама да го сравняваш с Мартин?!! Ами тогава да те питам колко са отборите интересували си досега от него?!! Имал ли е предложения да играе някъде другаде освен това да си остане в Ботев?
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 10 яну 2009 12:32

http://www.meridianmatch.bg/?catid=7&id=24804

..........................................................
Сигурно следите и събитията в бившия ви отбор Локо (Пд). Какво мислите за ситуацията там?

- Да, поддържам връзка с много хора от Локо (Пд) и съжалявам, че отборът се намира в тази позиция. Все пак там са минали най-хубавите ми години, там съм постигнал най-значимите успехи в кариерата ми и е нормално Локо (Пд) да бъде отборът на сърцето ми. Жалко, че се случват такива неща. Не знам дали ръководството е виновно или други хора и затова не искам да коментирам.
Изображение

fcb

Мнениеот fcb » 10 яну 2009 23:27

11.05.2001 Ботев - Левски 1:4
Голмайстори: 0:1 Г. Иванов (21), 0:2 Г. Минков (31-автогол), 0:3 Г. Иванов - Гонзо (61), 0:4 Д. Телкийски (66), 1:4 М. Камбуров (82)
След гола целува жълто-черната фланелка и отива пред трибуна "изток".Изиграва още няколко мача с Ботев ,но след края на първенството си тръгва със скандал от Ботев .Обявява ,че единствената причина да си тръгне от Ботев е селския идиот.Никога не съм твърдял ,че школата на Ботев не дава добри футболисти ;) ;) ;) .А относно Васко Василев,той е защитник ,не блести с много качества ,но е много всеотдаен и играе всеки път като за последно.Когато беше контузен
беше на трибуните и дереше гърло за Ботев.За мен това е най-важното.Ако мога да избирам дали
от Канаваро или Васко Василев да играе в Ботев без да се замисля ,че избера Васко.Пожелавам на всички фенове (не на футболистите,защото там е ясно)да обичат поне на 10% отбора си както васко Ботев.
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 12 яну 2009 08:34

fcb, ами направете го тогава момчето /В.Василев/ легенда на Ботев бе майна... като ти чете мнението човек то момчето си е направо готово да се подреди до Зико, Чико и Тумби... нищо, че не е потомствен ботевист - баща му ако се не лъжа е върл левскар!
Изображение

Потребителски аватар
hypodil
Контакти:

Мнениеот hypodil » 12 яну 2009 10:29

fcb написа:
veseo написа:

Изображение ;)

Тоя е.... шматката, по стечение на обстоятелствата съм пил с него на една маса и като разбра, че повечето сме от Локото се сви като мишка и цяла вечер си гледаше в чашата :lol:

Върни се в “Локо Пловдив”