Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот TristaNNN » 20 окт 2025 23:40

bubka написа:
NOMER14 написа:Напълно излишна институция е Президентството, още повече Вицето му.

Викаш, да цаним всичко на благодетеля ви Шиши, никакви други институции, които потенциално могат да бъдат опозиция. Не се изненадвам на това мнение, все пак е тръгнал да ви прави Щампиони за пръв път от ерата на динозврите насам.

Докато Стою от Плоски не потвърди директивата, ще продължавам да събирам Щампионски питиета в шкафове и мазета, да отлежават подобаващо до месец май догодина. 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 окт 2025 23:42

Президентската институция е напълно излишна в България, след като от президента нищо не зависи.
Той дефакто си е говорител на републиката.
За вицето пък да не говорим.
И на тези лица им плащаме скъпите коли, огромните заплати и охрана.
Това, че разни боковци, шишевци и темподобни правят каквото си искат с държавата, а президента само ги коментира е доказателството.
Последна промяна от damyanov1963 на 20 окт 2025 23:48, променено общо 2 пъти.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 окт 2025 23:46

Dust написа:От утре всички фирми у нас да продават служебните автомобили, аз съм за.
Все пак няма да бъдем ганьовци на дребно.

От сеге нататък президентът ако има визита в Смолян, то администрацията да хваща автобуса, както правят секретарките на селския кмет.

Както и да го сучеш, гласувалите тази простотия са нищо повече от едни политически лайна.

Мнението ти е идеален пример за байганьовщината.

Браво. Продължавай да въртиш, да сучеш от тема в тема, и да ставаш за резил, твоя си работа. Обаче нямаш капацитет за подобни стратегии, съжалявам да ти го кажа. Тия работи обикновено ги умеят професионалните тролове, но добрите измежду тях са доста интелигентни и начетени човеци, а ти не си.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 21 окт 2025 00:06

Когато някой почне да коментира опонента, а не темата за мен е ясен знак, че е жегнат.
Хич не ме вълнуват хората зад акаунтите какви са, що са, от къде са и т.н.
Темата е ясна, но явно няма какво пояече да споделиш по същата, така че аз спитам по нея.

Сега може да изпишеш мнение аналог на Война и мир като обем
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 21 окт 2025 00:11

damyanov1963 написа:Това, че разни боковци, шишевци и темподобни правят каквото си искат с държавата, а президента само ги коментира е доказателството.

Абе не е точно така. Президента може да има много голямо влияние, особено ако е от опозиционна на управляващите партия и е силна личност. На практика само няколко изречения, казани от Радев дадоха началото на протестите от 2020-та. Е, разбира се и незаконното нахлуване, което направи прокуратурата тогава. За да може после тъпите и жалки умнокрасавци да опорочат цялата обществена енергия с малоумните си и накадърни действия и откровено мошеничество.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 21 окт 2025 00:30

bubka написа:
damyanov1963 написа:Това, че разни боковци, шишевци и темподобни правят каквото си искат с държавата, а президента само ги коментира е доказателството.

Абе не е точно така. Президента може да има много голямо влияние, особено ако е от опозиционна на управляващите партия и е силна личност. На практика само няколко изречения, казани от Радев дадоха началото на протестите от 2020-та. Е, разбира се и незаконното нахлуване, което направи прокуратурата тогава. За да може после тъпите и жалки умнокрасавци да опорочат цялата обществена енергия с малоумните си и накадърни действия и откровено мошеничество.

Той даде началото на протести с вдигнат юмрук и лозунги - Мафията вън! И то след като ГДБОП влязоха в президентството, т.е. настъпиха го лично него.
Нищо не направи с президентски указ за справяне с мафията, която си го премести в другия крачол.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 21 окт 2025 04:24

Цици ще пускате ли сутринта че сега лягам и утре да ги видя
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 21 окт 2025 07:07

Dust написа:Пеевски ще е нашия Ким Чен Ун. Той се е вживял в ролята на султан. За него държавата е лично ползване и каквото той каже. Да се изтъпанчиш и да кажеш, аз ще ви правя държава главно Д в нормална такава това ще е голям скандал. С изборите в Пазарджик идеално показа, какво ще се случи на следващите местни избори.
Отърваването от него ще е само с куршум и никакъв друг.

Ето я и поредната атака на Пеевски срещу Румен Радев:

https://news.bg/politics/kzk-obrazuva-otkrito-proizvodstvo-sreshtu-administratsiyata-na-prezidenta.html

Цялата държава е напълно превзета.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 21 окт 2025 09:12

ReBorn1982 написа:
Dust написа:Пеевски ще е нашия Ким Чен Ун. Той се е вживял в ролята на султан. За него държавата е лично ползване и каквото той каже. Да се изтъпанчиш и да кажеш, аз ще ви правя държава главно Д в нормална такава това ще е голям скандал. С изборите в Пазарджик идеално показа, какво ще се случи на следващите местни избори.
Отърваването от него ще е само с куршум и никакъв друг.

Ето я и поредната атака на Пеевски срещу Румен Радев:

https://news.bg/politics/kzk-obrazuva-otkrito-proizvodstvo-sreshtu-administratsiyata-na-prezidenta.html

Цялата държава е напълно превзета.

докато има ядене и пиене на корем (от кредити и инфлация), всичко ще е точно - онези 500 години не случайно са били 500 години и не е имало въстания (просто не е имало и роби тогава, ма да не разводнявам). Та и сега е така - единйе, пийнйе и сгодни женици да има, ние революцииите си ги правим в социалките и всичко е точно. Хубавото е, че скоро ще фалираме - тогава вече ще имаме шанс и да се очистим от мършата - и умнокраставата, и копейкината, и свинската!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 21 окт 2025 09:23

:arrow:

Върни се в “Левски”