Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ananas
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот ananas » 08 юли 2025 22:16

realno написа:Живееш в заблуда. Проблема на страната не е как ще се казва валутата с която плащаме, а корупцията. ...При управление на мутри и няколко години на трупане на дългове и лоша икономическа ситуация, една сутрин без никой да те пита като падне борда ще се озъбиш...
Корупцията не съм сигурен, че е дори в топ 3 на проблемите на страната, да не говорим за номер 1. Трупането на дългове е отличителен знак на ППДБ.
realno написа:Сега вече ще ни се чува гласа и ще участваме във вземането на решения.
ахаххахахах ще участваме вика. Ще участваме като публиката на Герена в мача срещу Апоел.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 08 юли 2025 22:17

Ясно, в Карлуково гасят лампите в 10!
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 юли 2025 22:19

Е как бе, ще ни се чува гласа. Когато казват - "да, шефе, както кажеш."

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 юли 2025 22:21

DoSomethingDifferent написа:Желая приятни сънища на всички копейки, днес беше един добър ден за държавата ни.

Провери дали Путин е под леглото. Или в него, с жена ти.

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 08 юли 2025 22:25

Не се натягайте толкова, не е свършил светът. Просто вече русофилско-популистката ви партийка губи смисъл да съществува.
Do Something Different!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 08 юли 2025 22:26

Копейкин когато ходи на посещение при психопата в Русия, ще го гледат като бял човек в ръцете, защото ще носи и ще плаща в евро. Ще се фука и ще вири носа, че живее в България, а не в съветската кочина.
Освен това Божанков им обеща, че ще си пият кафето с евро и си изпълни обещанието за разлика от тия червени неможачи, които не изпълниха нито едно свое комунистическо обещание. Дори и МОЧ-а не можаха да опазят. Язък за крясъците и заканите. Язък, че толкова хора им се вързах на акъла на тия банкянски проксита. Друго не им остана освен да направят референдум, че земята е плоска. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 юли 2025 22:28

Аууу колко ще бъда тъжен, ако този олигофрен(костадинов), който изведе гнусните сирийци и палестинци на шествие, залезе и изчезне.
А дано и бсп и всичките й проявления, също да изчезнат.
Последна промяна от Eminem на 08 юли 2025 22:29, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 08 юли 2025 22:29

ananas написа:
realno написа:Живееш в заблуда. Проблема на страната не е как ще се казва валутата с която плащаме, а корупцията. ...При управление на мутри и няколко години на трупане на дългове и лоша икономическа ситуация, една сутрин без никой да те пита като падне борда ще се озъбиш...
Корупцията не съм сигурен, че е дори в топ 3 на проблемите на страната, да не говорим за номер 1. Трупането на дългове е отличителен знак на ППДБ.
realno написа:Сега вече ще ни се чува гласа и ще участваме във вземането на решения.
ахаххахахах ще участваме вика. Ще участваме като публиката на Герена в мача срещу Апоел.

Тия хора са типични гласоподаватели на ПП-ДБ и ГЕРБ...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 08 юли 2025 22:30

ananas написа:

Тая година ще разбереш, кой трупа дългове. При ПП-ДБ по отношение на БВП дълговете намаляха, а икономиката се ускори толкова колко не е била дори по времето на твоите мутри.
Последна промяна от realno на 08 юли 2025 22:33, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 юли 2025 22:31

Eminem написа:....
Общото е, че отново казвам - не става въпрос за еврото. Вие нямате и една причина в негова полза. Вие го искате, защото имате остра нужда да се чувствате от някакво измислено европейско "семейство" и поради тази причина, сте постоянно наведени към ЕС и приемате всичко... .

Аз ще споделя своите плюсове за еврото - първо тези, които касаят мен и семейството ми.
- Търгувам с някои финансови инструменти и за определени обменни действия лева<->евро плащам такси обмяна на валута, нищо че курсът е фиксиран.
- Това обменно дране се повтаря от банката, когато внасям или тегля, или прехвърлям лева/евро.
- Когато пътувам в ЕС по работа или на почивка - пак дране с такси. Веднъж за теглене на евро на каса в банката, след това такса за плащане с карта навън и т. н. и т. н.
- Като цяло, единна валута почти наясякъде, където ми се налага да пътувам ще ми спести и време.
-----
За България:
- Повече туристи, респективно повече приходи за бизнеса и хазната. Бедните дойчовци и франсета няма да треперят да не ги метнат с фалшиви левове, да не ги дерат с цени за чужденци и прочее ганьовски тарикатлъци.
- Някои стоки ще се окажат по-евтини от ЕС на запад - повече търговия.
- Удобство за транспорта по отношение на винетки, такси, глоби и каквото там се плаща.
- Невъзможност да се повтори КТБ аферата.

Това е на прима виста и на крак. Отговорих, понеже се прокрадва мнението, че никой не можел да даде плюсове на еврото. :))
Не желая да влизам в дискусии по темата, нито с чугунени припоци-копейки, нито с неолиберали, нито с герберасти, нито с агрофашисти, нито с никого! Да не говорим, че си имате тема за политика, не знам що решихте да осер*те тази, в която обикновено слагаме припоци на мястото им.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”