Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ReBorn1982

Re: Без цензура!

Мнениеот ReBorn1982 » 13 юни 2025 15:37

Martinez1948 написа:Моят клуб е частна фирма / и социален феномен / .... някой стимулира ли ги да си произвеждат кадри ? Не !
Където сметката е по-тънка , там и частната фирма се ориентира.

Щом нямате стимул да произвеждате добри играчи, тогава нямайте претенции към националния отбор и БФС. Те оперират с това, което произвеждате. И след като нищо не произвеждате, ще ни ебaт всякакви цървули навред ....

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 13 юни 2025 15:45

DoSomethingDifferent написа:
Eminem написа:А откъде идват играчите за националните отбори? От БФС ли или от клубовете?

Вечното, клиширано и елементарно мислене... А кой е над клубовете? Кой може да налага правила, които клубовете са задължени да спазват? Кой може да контролира, глобява и т.н.? Я го ползвайте това сиво вещество малко, че не се трае вече!

Ясно, БФС е виновен, че ЦСКА-София (София) не може и един читав играч да произведе в своя ДЮШ.

С това мислене не се чудете що сте на тоя хал. И плащате космически заплати на всякакви макаци и мангали срещу което дори евротурнири не можете да докопате вече 2 години.

Ти да не мислиш, че Динамо Загреб от ХНС ги натискат, за да произвеждат качествени местни играчи ?! ..... не, това си е тяхна лична политика и никой не ги "контролира, глобява и т.н." .....

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 юни 2025 16:04

AntonToni написа:
vratar4eto написа:Илия Павлов, Домусчиев (не си забравил, че беше с титаните, нали) и Инджов.

Официално нещо?
Например:Домусчиев е член на ДПС от 2001-ва година или Съпедседателя на ДПС Илия Павлов реши.........

Вие на документи и ЕИК не вярвате - важно е какво чувстват феновете, нали :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 13 юни 2025 16:11

Работата на БФС , не е само да прибира глоби и да реди програми.
Ако националния не върви,трябва БФС да направи стратегия,програма за развитие на този отбор ,но не по сегашната програма ,да става по-зле,а да става по-добре.
Например Франция 93та,след това решиха ,всички национални гарнитури,да играят по една и съща схема,ако не се лъжа.
Нещо такова трябва да се направи и то с наличния потенциал.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 13 юни 2025 16:14

Левски ли имат в предвид?
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... -pd-846542
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin

Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха. ;)

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 13 юни 2025 16:15

tmanolov написа:
AntonToni написа:
vratar4eto написа:Илия Павлов, Домусчиев (не си забравил, че беше с титаните, нали) и Инджов.

Официално нещо?
Например:Домусчиев е член на ДПС от 2001-ва година или Съпедседателя на ДПС Илия Павлов реши.........

Вие на документи и ЕИК не вярвате - важно е какво чувстват феновете, нали :mrgreen:

Много ясно :mrgreen:

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 13 юни 2025 16:25

Чета папагалите :lol: викат Шнур за припоците , ние искаме като Левскарите.

Опитват се с Левски да крачат ...........

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 13 юни 2025 16:36

AntonToni написа:

Официално нещо?

Официално Литекс се прекръсти на ЦСКА-София (София) през 2016. Документи и аз и ти нямаме за връзки и зависимости между политици и бизнесмени. Черпя те с тая статия. В нея се споменава за инвеститора в гореспоменатия отбор- "Иса 2000", която държеше 40%:

https://blitz.bg/obshtestvo/dogan-napus ... 38203.html

За Домусчиев съм го чувал от червени фенове, може да са ме подвели :) . Или си мислят, че парите в ЦСКА ги е давал от чистите си пари. Пък само в луноходец дава депесарски :D

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 13 юни 2025 16:37

LoveAndPeace написа:Чета папагалите :lol: викат Шнур за припоците , ние искаме като Левскарите.

Опитват се с Левски да крачат ...........

Не става,нямат толкова бивши собственици ,които да се появят по команда на няКОЙ за дарения :mrgreen:

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 13 юни 2025 16:40

vratar4eto написа:
AntonToni написа:

Официално нещо?

Официално Литекс се прекръсти на ЦСКА-София (София) през 2016. Документи и аз и ти нямаме за връзки и зависимости между политици и бизнесмени. Черпя те с тая статия. В нея се споменава за инвеститора в гореспоменатия отбор- "Иса 2000", която държеше 40%:

https://blitz.bg/obshtestvo/dogan-napus ... 38203.html

За Домусчиев съм го чувал от червени фенове, може да са ме подвели :) . Или си мислят, че парите в ЦСКА ги е давал от чистите си пари. Пък само в луноходец дава депесарски :D

Аз пък благодарностите към Пеевски от Лефски ,съм ги чувал от Павел Колев :)

Върни се в “Левски”