Редно е припоко да засвидетелства благодарност за жеста на Разград и точката-подарък направо пред ципа на Домуса.
Без тази приятелски подадена ръка, ментака с тирето щеше да се гушка със Септември на предпоследното място с 8 точки.
Нали никой не мисли, че ако от този мач зависеше титлата на зелените, примерно, техните щяха да са на такава разходка? :roll:
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

-
- Контакти:
peliforewer написа:MASTER_COOL написа:W84me написа:Дебелото Ники, даже не разбрал, че изгониха Жордао, а не Лапеня...
Нормално за пълен олигофрен като тоя :mrgreen:
Не е ОК да наричаш един доказано червен журналист, момче израстнало в сектор Г олигофрен.Може да не го харесваш, може да се мислиш за по-голям цесекар от Ники, но нямаш абсолютно никакво право да пригласяш на сините фенове и да го обиждаш.
Той тоя е пълен неандерталец, не се учудвай!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Ventsi1999 написа:peliforewer написа:MASTER_COOL написа:W84me написа:Дебелото Ники, даже не разбрал, че изгониха Жордао, а не Лапеня...
Не е ОК да наричаш един доказано червен журналист, момче израстнало в сектор Г олигофрен.Може да не го харесваш, може да се мислиш за по-голям цесекар от Ники, но нямаш абсолютно никакво право да пригласяш на сините фенове и да го обиждаш.
Къде са ЛС-те, а "големец" ?!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
- Контакти:
MASTER_COOL написа:Ventsi1999 написа:peliforewer написа:MASTER_COOL написа:W84me написа:Дебелото Ники, даже не разбрал, че изгониха Жордао, а не Лапеня...
Къде са ЛС-те, а "големец" ?!
Не си ли получил?!
-
- Контакти:
W84me написа:peliforewer написа:MASTER_COOL написа:W84me написа:Дебелото Ники, даже не разбрал, че изгониха Жордао, а не Лапеня...
Той и Томислав голям левскар ама футбола не го чува.
Сега журналистите са повече фенове, отминаха ония години когато не можехме да разберем спортните журналисти привърженици на кой отбор са.Въпреки всичко не е ОК да обиждаме сегашните спортни журналисти, ние сигурно сме много хубави :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Гледали сте мача значи гуведа .
Аз мислех че само ще хвърляте по едно око на резултата от време на време :-))
Аз мислех че само ще хвърляте по едно око на резултата от време на време :-))
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
- obi4am_pirin
- Контакти:
TristaNNN написа:Редно е припоко да засвидетелства благодарност за жеста на Разград и точката-подарък направо пред ципа на Домуса.
Без тази приятелски подадена ръка, ментака с тирето щеше да се гушка със Септември на предпоследното място с 8 точки.
Нали никой не мисли, че ако от този мач зависеше титлата на зелените, примерно, техните щяха да са на такава разходка? :roll:
За вечната партийна дружба подуене-разград ли говориш
Загряват ли сините юношки за ново театро с разград или сценария вече е различен...
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
- damyanov1963
obi4am_pirin написа:TristaNNN написа:Редно е припоко да засвидетелства благодарност за жеста на Разград и точката-подарък направо пред ципа на Домуса.
За вечната партийна дружба подуене-разград ли говориш
Загряват ли сините юношки за ново театро с разград или сценария вече е различен...
https://www.sportlive.bg/bgfootball/csk ... 03632.html
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- LoveAndPeace
- Контакти:
tmanolov написа:LoveAndPeace написа:Имат :lol: :lol: Говедас шампионас 8-) 8-)
Преди време ви бях казал, че единствено шиши да се разсърди на Делиормана, щото само там не превзе хзцвло хората на сополя, е шансът ни да бутнем делиорманци - отменили им гол, може пък да се случи нещо?
Сещам се веднага за - Надай се куре за пиена жЕна :lol: :lol: