[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/300/4087300l.png[/wrapimg][/center]
На 29.11.2011 г. предстои голямото дерби в четвърт-финалната фаза на Карлинг Къп между отборите на Челси и Ливърпул. В едно интересно интервю днес, Вияш Боаш каза, че ще пусне юношите на Челси, а преди около две седмици същото каза и Кени Далглиш. Преди малко повече от седмица се игра същото дерби, отново на Стамфорд Бридж, като тогава резултата бе 2:1 в полза на Ливърпул, с головете на Макси и Глен Джонсън в последните мунити. Домакините победиха трудно Уулвърхемптън с 3:0 като домакини, докато гостите направиха равенство с лидерът в класирането Манчестър Сити, като тотално надиграха "гражданите", но тимът на Манчини се измъкна благодарение на феноменалните изяви на стража на тима Джо Харт. През изминалия сезон в един от първите си мачове начело, Крал Кени надигра Анчелоти именно на "моста" и това беше старт на една серия от 5 поредни победи със сухи мрежи в първенството. Досега от 79 мача на Стамфорд Бридж е имало едва три случая в първенството, когато Мърсисайдци са правили над две поредни победи - през 1974г., 1973, 1972, 1965, 1966 и 2011 г. Далглиш се е изправял 11 пъти като мениджър срещу Челси, от които само една загуба, седем победи и три равенства при голова разлика: 27:15, което прави по 2.5:1.4 гола на мач в полза на "червените". И един интересен факт - 7 от последните 9 гола, които Ливърпул е вкарал на Челси са дело на настоящи играчи на „сините" - Фернандо Торес има 5, Мейрелеш и Босингва (автогол) по един. Столичани са в период от пет поредни загуби от отборите от Топ 4 (Ливърпул, МЮ, МЮ, Арсенал), а от своя страна КК все още няма загуба срещу някой от тези отбори. Това от една страна е добра новина за гостите, но от друга всяка серия има своя край и колкото по-дълго продължава, толкова по-голям е рискът да се прекъсне именно следващият път. Букмейкърите определят "сините" за фаворит, но така бе и миналата седмица, а впоследствие Макси и Джонсън вкараха и показаха, че Ливърпул е силен срещу силните.
[center]Статистика:[/center]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/895/4053895D.png[/wrapimg][/center]
ПРОГНОЗА: 2 ТОЧЕН РЕЗУЛТАТ: Челси 0:2 Ливърпул You'll never walk alone !!!
Челси - Ливърпул 29.11.2011, 21:45 ч.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- RedMagic
- Контакти:
Челси - Ливърпул 29.11.2011, 21:45 ч.
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
Re: Челси - Ливърпул 29.11.2011, 21:45 ч.
Ще има продължения според мен.1:1 и вече в продълженията 1:2 за Ливърпул. 

Експериментът на третьорския пост в Челси АВБ каза, че ще пусне някой от младите футболисти. Ако го направи прогнозирам нещо от сорта на 0:3 за Ливърпул.

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
-
- Контакти:
2-1 za chelsea golove na drogba i lampard a za liverpool caroll
- IvanAtanasov
- Контакти:
Ами да ако и ние излезем с нашите "резерви" Макси и Белами очаквам 3то поредно превземане на "Моста" 

И двамата мениджъри викат , че ще излезнат с юношите на терена
Ще видим какво ще стане.
Прогноза: 0-0 (с много пропуски и спасявание ня вратарите) , дузпи : 4-3 за Ливърпул

Прогноза: 0-0 (с много пропуски и спасявание ня вратарите) , дузпи : 4-3 за Ливърпул
Този мач го виждам много оспорван и с много положения ако наистина място за изява получат по-млади футболисти и от двата отбора.
Прогнозирам резултатен равен мач и продължения, а след това само ЛИВЪРПУЛ
Прогнозирам резултатен равен мач и продължения, а след това само ЛИВЪРПУЛ

LIVERPOOL RULZZ
Дано най-после Челси покаже нещо. 2-1 оптимистично 

ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
- Hakercheto
- Контакти:
Ами незнам за юношите на Челси ,но ако Петър Чех е в почивка(съмнявам се) си взимаме мача че даже и Даунинг да играе
Доста интересен мач,но е ясно кой клуб има по-добрите юноши. Все пак може би 1-2 юноши ще има другото ще са резерви- Спиъринг,Кели,Карагър,Коатес,Керъл.
Прогноза: 1-3

Доста интересен мач,но е ясно кой клуб има по-добрите юноши. Все пак може би 1-2 юноши ще има другото ще са резерви- Спиъринг,Кели,Карагър,Коатес,Керъл.
Прогноза: 1-3

Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
Този път прошка няма да има
Излизаме и мачкаме
Дрогба към резервите ли спада или към титулярите

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване