тениска на L.F.C
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
тениска на L.F.C
Здравейте съфорумници и фенове на футболен клуб Ливърпул.Пиша тая тая тема защото си поръчах тениска на Ливърпул от един английски сайт днес пристигна,но се оказа че ми е малка.Мога да я върна,но това означава да дам още 50лв за доставка така,че ако някой се интересува може да се разберем,тениската е чисто нова и е резервния екип сезон 2009г./2010г.(тъмно сива почти черна с златни кантове по ръкавите и е без спонсора карлзберк отпрред) с къс ръкав е и е размер М.Купил съм я за 92лв толкова излезе с доставката ако някои му се дават 90 лв с удоволствие ще му я дам аз така или иначе ще поръчвам нова.
Последна промяна от depss на 02 ное 2011 23:47, променено общо 3 пъти.
[wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSPhEDlRp5Z7YQ72Dau7nzguIv7x50W6Qhqu1FhKy-oVgD2OJFW[/wrapimg]Формата е временна, класата - вечна. Good players come and go, legends stay forever.
-
- Контакти:
Re: тениска на L.F.C
тоя екип е един от най-яките,който сме имали...аз я имам същата,Л размер но със торес на гърба.
иначе се учудвам,защо толкова много пари си я купил,като тя е вече доста стар модел и във ебай я има по 10-15 паунда?

Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Ами фланелката е чисто нова тоя модел е вече рядък а в ибей не можах да я намеря въобще
[wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSPhEDlRp5Z7YQ72Dau7nzguIv7x50W6Qhqu1FhKy-oVgD2OJFW[/wrapimg]Формата е временна, класата - вечна. Good players come and go, legends stay forever.
-
- Контакти:
може и да е свършила,преди имаше доста от нея и най-различни размери...както и да е,екипа си струва парите,защото пак казвам,че е невероятен! като се сетя как аз лично го търсих близо 7-8 месеца,защото беше изчезнал от хоризонта...и накрая ми го донесоха със торес 

Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
А аз имам тази фланелка от 15 години вече. Away Kit от сезон 1996/1997 
Обличал съм я не повече от 20 пъти, като нова е.Колекционерска рядкост за пределите на България.
Не я продавам и за 200 лв., само да се изфукам

Обличал съм я не повече от 20 пъти, като нова е.Колекционерска рядкост за пределите на България.
Не я продавам и за 200 лв., само да се изфукам

"Който се прави на приятел на всички, не е приятел на никой !"
Здравеите и от мен.Аз не проявявам интерес понеже самия аз сам пален с доста неща купени от Англия на футболни отбори но кам момчето с офертата исках да отправя една и аз.А тя е имам тренировачното яке на Ливъра от сезон 2009-2010 червено изцяло с бели линии 3 на ръкавите карлсберг на гърба и голяма емблема на адидас също на гърба с логото на Ливъра и адидас отпред от ляво и дясно.Ако имаш интерес ти или въобще някои друг тук фен от форума може да ми пишете.Незнам как се слага снимка иначе бих сложил намерих такива в нета на 2 места но незнам как да ви покажа
-
- Контакти:
лошо няма да се изфукаш,ама и аз я имам тая фланелка...да те разочаровам малко,че доста хора съм виждал със нея 

-
- Контакти:
h123 написа:Здравеите и от мен.Аз не проявявам интерес понеже самия аз сам пален с доста неща купени от Англия на футболни отбори но кам момчето с офертата исках да отправя една и аз.А тя е имам тренировачното яке на Ливъра от сезон 2009-2010 червено изцяло с бели линии 3 на ръкавите карлсберг на гърба и голяма емблема на адидас също на гърба с логото на Ливъра и адидас отпред от ляво и дясно.Ако имаш интерес ти или въобще някои друг тук фен от форума може да ми пишете.Незнам как се слага снимка иначе бих сложил намерих такива в нета на 2 места но незнам как да ви покажа
размер и цена на якето?
Размера е М а за цената мисля че 60 кинта е добра цена за него ако има някои заинтересован може да ми пише и да се разберем нещо
между другото как да сложа снимка на тениската