Ливърпул - Валенсия

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Ливърпул - Валенсия

Мнениеот RedMagic » 05 авг 2011 00:21

[wrapimg=]http://prikachi.com/images/284/3581284L.png[/wrapimg]

На 06.08.2011г. на митичния стадион Анфийлд, от 19:30 ч. българско време, ще се изиграе последният приятелски двубой от лятната подготовка на футболен клуб Ливърпул. Тимът на Кени Далглиш не се представя кой-знае колко добре в контролите до сега, като има 2 победи (срещу Гуангдонг и Малайзия XI), 1 равенство (срещу Валеренга) и 2 ужасни загуби с по 0:3 (срещу Хъл Сити и Галатасарай), като във всички тези мачове "червените" допуснаха по 3 гола в своята врата. Последният съперник от подготовката обаче не е някой световно неизвестен тим като Гуангдонг, Валеренга и т.н., а третият в класирането на Примера Дивисион, след големите Барселона и Реал Мадрид, самата Валенсия. "Прилепите", както е техният прякор, са доста труден отбор, редовен участник в ШЛ, който за жалост също ще ни унижи... Да се надяваме обаче, че сега, когато играем на нашия стадион, пред нашата публика и с почти всички основни футболисти, ще играем по-добър футбол и ще си припомним играта от края на миналия сезон. Не съм голям оптимист за победа, като вероятно пак ще стане някое зрелище с много голове както в Норвегия, и ще направим някакво голямо равенство (от сорта на 3-3, 4-4 и т.н.), но и това е малко вероятно, спрямо предните приятелски мачове. Дано да бъркам все пак...

ПРОГНОЗА: Не давам прогнози за контроли, защото както отбора ти може да бие с 5-0, така може и да падне със същия резултат. You'll never walk alone !!!
П.С. Извинете за закъснението, просто имам проблеми вмомента и немога да седя постоянно на компютъра...
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

kileto
Контакти:

Re: Ливърпул - Валенсия

Мнениеот kileto » 05 авг 2011 01:30

Аз също съм песимист 1:2,Този състав нещо не ми вдъхва доверие.ДАНО ГРЕША.

Потребителски аватар
RudeDude
Контакти:

Мнениеот RudeDude » 05 авг 2011 09:04

Нека стане хубав мач и нещо от сорта на 2:2 ми се върти в главата. Пожелавам успешна кампания на ливърпулци :) ;)

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 05 авг 2011 09:57

Сеир за скаузърите, много голове в двете врати и Мата първото полувреме с бялата "Kappa", второто - с червения "Adidas" за следващите 4 години ;)
FT 3-4 :oops:
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 05 авг 2011 10:08

Mighty Reds написа:Сеир за скаузърите, много голове в двете врати и Мата първото полувреме с бялата "Kappa", второто - с червения "Adidas" за следващите 4 години ;)

Мата през крив макарон, "Ливърпул" сега би бил крачка назад в кариерата му! ;)
Аз пък очаквам малко голове, но ще стане интересен мач.

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 05 авг 2011 10:13

Нещо Ливърпул не е вър форма сякаш и ми се струва едно хубаво равенство с четири гола :lol:
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 05 авг 2011 11:34

2-3, 3-3, нещо от сорта....

Mighty Reds написа:Сеир за скаузърите, много голове в двете врати и Мата първото полувреме с бялата "Kappa", второто - с червения "Adidas" за следващите 4 години ;)

Много добре казано :mrgreen:

david_villa написа:

Ливърпул и крачка назад в кариерата му. Айде стига бе, почна се с вицовете. Може тази година да не сме в ШЛ, но ще играе в най-силното първенство в света... ;)

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 05 авг 2011 12:01

Liverpool forever_95 написа:2-3, 3-3, нещо от сорта....

Много добре казано :mrgreen:

david_villa написа:

Ливърпул и крачка назад в кариерата му. Айде стига бе, почна се с вицовете. Може тази година да не сме в ШЛ, но ще играе в най-силното първенство в света... ;)

Ще играе, ама за отбор, който не е с големи шансове за ШЛ, още повече за директно класиране, каквото "Валенсия" вероятно ще постигне. Пък и предсезонните ви контроли са трагедия. Успех в първенството, защото "Пуул" ми е симпатичен отбор.
ПС: "Валенсия" със Серхио Каналес приключва всички изходи и входящи трансфери за сезона, много малко вероятно е Банега да си тръгне.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 05 авг 2011 12:10

Вия, може да седнем на една маса аз, ти и Кени и да си поговорим на тая тема :mrgreen:

Върни се в “Ливърпул”