Вратарят на Ливърпул, испанецът Пепе Рейна категорично изключи възможността да премине в Манчестър Юнайтед.
Британската преса спекулираше, че Рейна може да замени на вратата на Манчестър Юнайтед холандеца Едвин ван дер Сар, който възнамерява да сложи край на футболната си кариера след края на този сезон.
"Аз няма да премина в Манчестър Юнайтед”, заяви Пепе Рейна.
„Нямам такава цел. Не знам дали Алекс Фъргюсън се интересува от моята персона. Мисля, че селекционерите на Манчестър Юнайтед са разгледали пет-шест варианта”, добави вратарят на Ливърпул.
Не съм се и съмнявал, че ще остане в Ливърпул. По-точно, че няма да премине в Юнайтед. Той е един от лидерите на отбора, трети капитан и ако това не му е достатъчно за да остане, то кое ще му е. Няма как да предаде по такъв начин Ливърпул, ще бъде по-лошо и от Торес. Пък и е един от най-добрите вратари в света, независимо, че има доста нисък за вратар ръст и понякога увисва при центрирания, но това са малки детайли, качествата му са безсъмнение перфектни. Много съм радостен от тази новина.
Пепе Рейна отрече, че ще премине в Манчестър Юнайтед
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- RedMagic
- Контакти:
Пепе Рейна отрече, че ще премине в Манчестър Юнайтед
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
Re: Пепе Рейна отрече, че ще премине в Манчестър Юнайтед
Абе просто човекът се натиска на Лидера,така както го направи и Снайдер преди дни.Не ми говорете за вярност към клуба,Рейна напуска това лято,защото преди седмици каза,че Лпул не печели трофеи в момента и това не го устройва.Предлага се защото знае ,че на Лидера му трябва опитен вратар,какъвто той е.НО САФ ДА ВЗЕМЕ ИГРАЧ НА ЛПУЛ,много малко вероятно.
Просто вдига шум,че да го забележат.А как искам новият вратар да е немски национал,той е истински лидер...
Просто вдига шум,че да го забележат.А как искам новият вратар да е немски национал,той е истински лидер...
Саар няма да остане 100% !!!
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”
windy26 написа:Не ми говорете за вярност към клуба,Рейна напуска това лято,защото преди седмици каза,че Лпул не печели трофеи в момента и това не го устройва.
Никога не е казвал такова нещо.Това че на някой медии(сън ,мирър и подобни жълти медии) им се иска е друг въпрос.
Рейна е прекалено добър за Юнайтед
Кой ше те земе тебе в Юнайтед бе Лузър!!!
Ти пък защото много можеш
Като някаква жалка карикатура си.
Ти пък защото много можеш

На мене много ми харесва как всички фенове на Юнайтед си мислят, че щом Рейна играе в Ливърпул значи е много слаб и просто не може някой от отбора им да го иска, а същевременно легендарният им треньор Мат Бъзби е бил играч на Ливърпул и Ман Сити
Proteccao написа:На мене много ми харесва как всички фенове на Юнайтед си мислят, че щом Рейна играе в Ливърпул значи е много слаб и просто не може някой от отбора им да го иска, а същевременно легендарният им треньор Мат Бъзби е бил играч на Ливърпул и Ман Сити
Ебати желязната логика изкара,ЕВАЛА!!!

-
- Контакти:
Рейна е добър вратар, но не рядко прави грешки. Няма място в Юнайтед поради две причини - ще струва много пари и е играч на Ливърпуул.
Замислете се кога футболист на Левски ще премине в ЦСКА за сума от порядъка на 1-2 млн евро.
Замислете се кога футболист на Левски ще премине в ЦСКА за сума от порядъка на 1-2 млн евро.
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
Брей. Феновете на Юнайтед за много велики се взехте бе. Не можели да вземат играч на Ливърпул, защото бил слаб. Ама никой не беше слаб като ви набутаха трите голчета нали? Вижте си играта този сезон. Нищо особено. И толкова много късмет. Ако не го признаете сте болни мозъци. Последния мач е идеален пример за играта ви този сезон. Както и да е не съм фен на Юнайтед и няма да коментирам безкрайния им късмет. Ливърпул изглежда съвсем различно откакто Кени дойде в Ливърпул. Въпреки, че футболистите ни в момента не са нищо осбено Кени успява да извлече максимума от това което има. Ако му дадът едни 50-60 милиона за летния трансферен прозорец човека ще прави чудеса следващия сезон.