Защо Ливърпул не е в топ 4?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- wweover133
- Контакти:
Защо Ливърпул не е в топ 4?
Това е въпроса, който си задаваме много често през този сезон, ние феновете на "Мърсисайдци"... Добре, аз например съм твърде, твърде малък, лапития бих казал, щото съм на 12 години..., но като отида на училище мене всимчки ме дразнят щото съм за Ливърпуул! Все ходя с една Адидас-ка на Ливърпуул и ми я вземат и я тупат
Да, ама аз не се оставям чак толкова, защото тия "всичските", който ме дразнят фактически са 5-6 човека, от който 1-2 следят редовно Висшата Лига. Един ми изръси някаква простотия, че сме паднали 3 на 2 пък тва беше септември.... както и да е... Аз лично смятам, че освен слабото представяне на тима имаше други два основни фактора: Фигурата Рой Ходжсън, който ни смачка, облиза ни и ни хвърли в боклука, а другия фактор според мен, е че Юнайтед прави много силен сезон и ако още в началото на сезона мениджър ни беше Кени Далглиш според мене сега щяхме да сме 1-ви, 2-ри или 3-ти... Дай Боже другата година шампиони... YNWA!!!

Re: Защо Ливърпуул не е в топ 4?
Щото са слаби за там.
- wweover133
- Контакти:
Е като са слаби защо пишеш тука във форума!!!???
защото сте слаби
май първите 3 мнения отговориха на въпроса ти :D

Малък пич, голям симпатяга си !

Нямаш поводи да се притесняваш за твоя любим Ливърпул. Това е един от най-великите отбори в Европа !
Не може всяка година да сте в ТОП 4 ! Дай малко въздух и за другите отбори като Челси, Арсенал, Манчестър Сити, Тотнъм ...

Единственото нещо, с което не съм съгласен от написаното от теб е това, че според теб Манчестър Юн. правели много силен сезон.
Манчестър са доста колебливи и побеждават много често с късмет и съдийски реверанси тази година ...

Отборът им беше много по-силен с Кристияно Роналдо и Карлос Тевес !
Сега са слаби и е въпрос на време да ги намачка някой отбор !

Последна промяна от marmi52 на 11 апр 2011 20:13, променено общо 1 път.
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
wweover133 написа:Това е въпроса, който си задаваме много често през този сезон, ние феновете на "Мърсисайдци"... Добре, аз например съм твърде, твърде малък, лапития бих казал, щото съм на 12 години..., но като отида на училище мене всимчки ме дразнят щото съм за Ливърпуул! Все ходя с една Адидас-ка на Ливърпуул и ми я вземат и я тупатДа, ама аз не се оставям чак толкова, защото тия "всичските", който ме дразнят фактически са 5-6 човека, от който 1-2 следят редовно Висшата Лига. Един ми изръси някаква простотия, че сме паднали 3 на 2 пък тва беше септември.... както и да е... Аз лично смятам, че освен слабото представяне на тима имаше други два основни фактора: Фигурата Рой Ходжсън, който ни смачка, облиза ни и ни хвърли в боклука, а другия фактор според мен, е че Юнайтед прави много силен сезон и ако още в началото на сезона мениджър ни беше Кени Далглиш според мене сега щяхме да сме 1-ви, 2-ри или 3-ти... Дай Боже другата година шампиони... YNWA!!!
хаха аз ходя с фланелка на Цска на даскало и никой нищо не ми казва.Респектирай ги малко
- wweover133
- Контакти:
Абе аз ги трепя и не ме закачат
ама все пак как може заради тва да се подиграват...

до автора,братле аз съм болен Ливърпулец,но още преди три месеца имаше тема за Пуул там бях категоричен
Керъл-35млн-лудост простащина
Суарес-27млн-амо лудост.
Щкъртел
Агер
Джо коул
ЛУКАШ ЛЕЙВА-Борис Галчев от алените е класа пред него
Нгог
Макси
виждаш ли ги тия хубавци горе ,ееееееееееее с тях къде да сме ,братле.Само Стиви и Рейна не стигат.
Керъл-35млн-лудост простащина
Суарес-27млн-амо лудост.
Щкъртел
Агер
Джо коул
ЛУКАШ ЛЕЙВА-Борис Галчев от алените е класа пред него
Нгог
Макси
виждаш ли ги тия хубавци горе ,ееееееееееее с тях къде да сме ,братле.Само Стиви и Рейна не стигат.
LEVSKI_FOREVER
- SuperSpurs
- Контакти:
wweover133 написа:Това е въпроса, който си задаваме много често през този сезон, ние феновете на "Мърсисайдци"... Добре, аз например съм твърде, твърде малък, лапития бих казал, щото съм на 12 години..., но като отида на училище мене всимчки ме дразнят щото съм за Ливърпуул! Все ходя с една Адидас-ка на Ливърпуул и ми я вземат и я тупатДа, ама аз не се оставям чак толкова, защото тия "всичските", който ме дразнят фактически са 5-6 човека, от който 1-2 следят редовно Висшата Лига. Един ми изръси някаква простотия, че сме паднали 3 на 2 пък тва беше септември.... както и да е... Аз лично смятам, че освен слабото представяне на тима имаше други два основни фактора: Фигурата Рой Ходжсън, който ни смачка, облиза ни и ни хвърли в боклука, а другия фактор според мен, е че Юнайтед прави много силен сезон и ако още в началото на сезона мениджър ни беше Кени Далглиш според мене сега щяхме да сме 1-ви, 2-ри или 3-ти... Дай Боже другата година шампиони... YNWA!!!
Я горе главата и не се отчайвай. Аз съм на 34 години а от 1984-та съм фен на Тотнъм. Няма начин да си отнесъл повече майтапи от мен та хи не си за жалене

Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you