Трябва ли му на Ливърпул нов мениджър през лятото?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

pavel-liverpool 99
Контакти:

Трябва ли му на Ливърпул нов мениджър през лятото?

Мнениеот pavel-liverpool 99 » 05 апр 2011 11:43

Трябва ли му на Ливърпул нож мениджър?Поне според мен-да.Моля ви не ме нападайте.Това си е мое лично мнение.И ще ви кажа защо.При Кени отбора няма изграден стил.Топката се рита напред към Керъл който почти винаги я губи.А някой път Суарес я взима и прави нещо магическо.Само той играе добре в МОМЕНТА.Не казвам че другите са слаби,а че не са във форма.Но въпросът за стила на игра остава отворен.

Добре.Колеги,вие успяхте да ме разубедите.Когато писах темата си мислех за мача с УБА и ми беше гадно.Но от изтъкнатите от вас причини ми стана ясно че може би съм в грешка.Пък и тогава не мислех за това че играчите са пълна дупка.Ако Пуул привлекат добри играчи през лятото и отбора пак е слаб тогава вече смяната е логична.Благодаря ви че ме накарахте да усъзная грешката си.
Последна промяна от pavel-liverpool 99 на 05 апр 2011 20:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Re: Трябва ли му на Ливърпул нов мениджър през лятото?

Мнениеот Mighty Reds » 05 апр 2011 11:48

Пич, ти к'во очакваш за 3 месеца без 3 дена ?!? :?
Нека си направи селекцията, нека си изкара подготовката, та тогава да обсъждаме. Ние Дедо Рой изтърпяхме 6 месеца, а ти искаш да "изцапаш" иконата.
Като говориш за играта на отбора - не изключвай големия брой контузии, натрупаните мачове (и за нац.отбори) и всичко, което ни се случи за последните 8-10 месеца.
Не е сериозно да очакваш Мерлин с пръчицата, това е Крал Кени !!!
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 апр 2011 11:50

Нови играчи трябват, не нов мениджър. Цялата защита и половината халфове са за Уулвс, не за Ливърпул. Така че Кени не е виновен-даже постигна доста с това, с което разполага.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 05 апр 2011 11:51

pavel-liverpool 99 написа:Трябва ли му на Ливърпул нож мениджър?Поне според мен-да.Моля ви не ме нападайте.Това си е мое лично мнение.И ще ви кажа защо.При Кени отбора няма изграден стил.Топката се рита напред към Керъл който почти винаги я губи.А някой път Суарес я взима и прави нещо магическо.Само той играе добре в МОМЕНТА.Не казвам че другите са слаби,а че не са във форма.Но въпросът за стила на игра остава отворен.

Боже,Боже...Колко години си само ми кажи?

lfc_fan
Контакти:

Мнениеот lfc_fan » 05 апр 2011 11:52

Това апсолютно НЕ Е вярно, защото явно си останал с лошо впечатление от отбора в лига европа, но да си спомним мача с Юнаитед, Съндърланд,Уулверхамптон и още редица, в които Ливерпуул игра великолепно в центъра (с Джерард), очевидно че в момента се набляга на дълги топки, просто защото, според мен нямаме добри халфове,
Лукас - за мен е добър , но много от др тук не мислят така, Спеаринг - не, но тои е млад и тепърва ще се развива, Поусен- трагедия , така че Крал Кени трябва да остане и следващите сезони ;)
[offtopic]Man. United 1-6 Man. City[/offtopic]

gtuy
Контакти:

Мнениеот gtuy » 05 апр 2011 11:52

За мениджър не знам, ама играчи със сигурност. Защитата е ужас, Шкъртел- антифутболист, Кирякос много слаб в момента, Агер- колеблив, Каръгър горе-долу държи. Лукас и Поулсен също нямат място в отбора. А и кой да е новия мениджър

pavel-liverpool 99
Контакти:

Мнениеот pavel-liverpool 99 » 05 апр 2011 11:55

emarkon написа:
pavel-liverpool 99 написа:Трябва ли му на Ливърпул нож мениджър?Поне според мен-да.Моля ви не ме нападайте.Това си е мое лично мнение.И ще ви кажа защо.При Кени отбора няма изграден стил.Топката се рита напред към Керъл който почти винаги я губи.А някой път Суарес я взима и прави нещо магическо.Само той играе добре в МОМЕНТА.Не казвам че другите са слаби,а че не са във форма.Но въпросът за стила на игра остава отворен.

Боже,Боже...Колко години си само ми кажи?

на 12 съм.И казах да не ме нападате.Това е мое мнение и толкова.Вярно е че играчите за нищо не стават ,това не го отричам.Сега разбирам че тази тема можеше и да поизчака до следващата година по това време .Но все пак да видим другите мнения.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 05 апр 2011 11:57

и аз мисля че трябват футболисти не нов мениджър,обаче аз не виждам как толкова кластни играчи ще бъдат привлечени в Ливърпул след като ШЛ е далеко ,не мисля че и следващият сезон Ливърпул може да е конкурентен на другите големи в АНГЛИЯ и трябва да се бори за място в ШЛ за титла ще се чака още
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 05 апр 2011 12:14

Ти добре ли си бе колега ? Последното нещо ,което му трябва на Пуул в момента е нов тренер !

idulgerov
Контакти:

Мнениеот idulgerov » 05 апр 2011 12:18

Момчето макар и на 12 има право на мнение. Аз съм на 40, фен на Ливърпул от 30г. и мисля следното:
Далглиш ми беше кумир като играч. Той игра в най-славните години на клуба. За това дали трябва да остане съм раздвоен. За 3 месеца е рано да се каже каквото и да било. Според мен трябва да остане, да получи пари за селекция, която да е негова и чак декември да се съди по резултатите. Ако те не са добри може да се прибегне до смяната му, но чак на полусезона или другото лято. И най-важно е с кого. Ако е с някого като Вилаш-Боаш добре, Бенитес също би бил добър вариант, но да се прави просто смяна заради самата такава с някой като Ходжсън няма смисъл.

Върни се в “Ливърпул”