Трансферите на Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- liverpool96
- Контакти:
Трансферите на Ливърпул
Здравейте! Това ще е една тема за всички трансфери на Ливърпул. Може да дискутираме и предишни трансфери. Мен лично много ме е яд за Масчерано, Чаби Алонсо, Торес и Роби Кийн - това си е лично мнение. Масчерано спираше успешно и най-добрите нападатели в света, Алонсо заедно с Джерард организираха играта и в задни, и в предни позиции. За Торес няма какво просто да говорим, толкова много критики по негов адрес, но от една страна съм съгласен, защото въпреки всичко, което отбора е дал за него (както и той е дал изключително много на нас) не каза поне едно "Благодаря!". Сега феновете на Челси ще си кажат "Тоя пък не спря с неговия Торес" - играч, от нивото на Торес би трябвало да се държи малко от малко спортсменски. След трансфера си в Ливърпул, Суарез написа цяло писмо с благодарности към своя Аякс, въпреки нашето изградено мнение към него от някои "изцепки" на терена. Роби според мен е изключително класен нападател, но така и не видяхме неговото отпушване, а и постоянно страда от контузии. Колкото и класен нападател да е Анди Керъл на мен лично не ми вдъхва голямо доверие. Да, изиграл е 2 мача, но Суарез за 20 минути в първия си мач дори успя да се разпише, че чак и някое финтче да "врътне". Вярно е, че 2-мата са различен тип нападатели, но от тези 2 мача Анди не показа абсолютно нищо, в нито една ситуация не впечатли. Беше контузен, да, но да не забравим, че и Суарез не игра близо 10 мача поради наказание (с точност 8 - поправете ме ако лъжа). Това е пак голям период от време, в който не е помирисвал трева, а и формата му може да спадне. Преди някои от Вас да започне с нападките си, ще кажа, че това е лично мое мнение. Никого не искам да обременявам с него. Изказах това, което имах нужда да кажа - сега е Ваш ред. 

Re: Трансферите на Ливърпул
Най-големият липсващ е Алонсо. Неговата липса се усети най-фрапиращо. Торес е заместен сравнително успешно от Суарез, Анди Керъл е млад, бъдещето е пред него. В Нюкасъл беше много добър, въпрос на време е да се разиграе и в Ливърпул.
Проблемът на отбора е средата на терена, където освен Джерард всичко друго е за изхвърляне. Може би без Мейрелеш. Няма опорен халф дори от средна класа, а трябват поне двама от подобаваща класа като за такъв отбор.
Проблемът на отбора е средата на терена, където освен Джерард всичко друго е за изхвърляне. Може би без Мейрелеш. Няма опорен халф дори от средна класа, а трябват поне двама от подобаваща класа като за такъв отбор.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Трансфера на Роби Кийн и бързото му връщане обратно в Тотнъм озадачиха и мен тогава - мисля че вкара 7-8 гола за около 16-ина мача,което погледнато си е добро постижение с оглед на факта че не винаги беше титуляр 

- RedMagic
- Контакти:
Наистина не видяхме почти нищо от Роби Кийн. Масчерано наистина е един от най-добрите дефанзивни халфове в момента и много ме е яд, че го продадохме. Още повече, че взехме за негов заместник Поулсен, който е за отбори като Престън Норт Енд. Алонсо просто беше един от най-важните играчи на Ливърпул, ако не и най-важния, защото именно той и Джерард даваха пасовете към Торес и Кийн. Другия играч, за който се ядосвам, че си тръгна е Сами Хюпия. Той ни беше най-добрия защитник, заедно с Карагър. За Торес няма какво да говоря. Фантастичен нападател. Беше мой идол, както и на много други фенове на Ливърпул. Но колкото и да ми е мъчно, че си тръгна, вече имаме нов фантастичен нападател, какъвто е Суарес. Не бързайте да плюете по Анди Керъл. Такъв играч не сме имали от много, много време. Имаше един - Крауч, но той според мен не е за Ливърпул и се видя, че се измъчи в трите години, в които беше при нас, но и така не успя да ме убеди, че е добър играч. Керъл е като него (такъв тип нападател), но е много по-добър. Трябва да изчакаме малко време и да видим дали ще се разиграе. Според мен ако успеят да си паснат със Суарес, Ливърпул ще има най-доброто нападение в Лигата. И малко за миналите трансфери. Много лошо, че Бабел си тръгна. Според мен той е по-добър от Макси Родригес, но просто не му се даваше на практика никакъв шанс за изява. Докато за Джо Коул - неговото време мина, според мен. Това не е същия Коул от предните години, въпреки, че когато дойде в Ливърпул лично аз имах мноого-много големи очаквания, но да си призная, останах разочарован. Макси беше звезда в Атлетико, в Ливърпул е посредствен играч. Не знам защо се получи така, но наистина това не е този Макси, който съм гледал в мадридския клуб. Лукас според мен ще стане добър футболист, но развитието при него протича твърде дълго. Неможе да е в клуба от 3 години и половина и чак през този сезон да показва някакви качества и по-добра форма. Ако продължава така, ще стане добър дефанзивен халф чак след 2-3 години. За смешници като Ел Жар, Нгог и Досена изобщо няма да говоря, не си струва просто. Ааа, и да не забравя Мейрелеш. Страхотен футболист ! Още на СП 2010 ми направи изключително впечатление и бях много радостен, когато го привлякохме, може би най-добрия трансфер на Ливърпул за последните 3 години + тези на Керъл и Суарес. Скоро започна да доказва, че има място в отбора и на последък е истински лидер на тима. Според мен той ще ни води в центъра на терена заедно с Джерард, като Стиви ще действа по-отзад. Но ще видим какво ще измисли Краля за следващия сезон, като вземем на предвид и евентуалните нови играчи, които ще акостират на Анфилд. Е, малко дългичко стана, но все пак исках да изразя мнението си за почти всички трансфери на Ливърпул в последните години. Надявам се да го прочетете . 

Всичко е много точно казано от колегите! Няма какво да добавя. Просто искам колкото се може по-скоро да видя в игра Суарез,Керъл,Джерард,Мейрелеш и Каут заедно това е...
[center]
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]
- liverpool96
- Контакти:
На практика продадохме половината си отбор, които са играчи, искани от Реал, Барселона и други европейски грандове - вие сами ще си направите сметка за техните приноси на Ливърпул. За сега трябва да се съсредоточим върху защитата и халфовата линия. Ще ни трябва един ляв бек и един много стабилен централен бранител. В халфовата линия ни трябват 2-ма, които изграждат играта на отбора, каквито бяха Джерард и Алонсо и каквито са сега Джак Уилшър и Сеск Фабрегас от Арсенал. Бих се зарадвал изключително ако привлечем Уилшър - изключителен талант. Някъде четох, че преди мача на Ноу Камп между Барселона - Арсенал, Пеп Гуардиола е следял играта на англичанина. Колкото и да го плюят, Лукас е класен играч и добър дефанзивен халф, но както спомена по-горе колегата, тази негова адаптация продължава няколко години - отбора няма никакво време за губене, трябва да наваксаме това, в което предишните собственици ни закопаха. Би трябвало Кени да се оглежда за млади таланти, а не 30 годишни залезли звезди, които бършат скамейката и на всичкото отгоре получават извънземни заплати, с които обременяват ръководството. Все пак аз не съм никакъв, за да казвам на Краля какво да прави, ние сами виждаме, че той наложи Кели и Шелви, макар че е рано все още да разчитаме на Шелви, момчето е на едва 18 години. Ако успеем да привлечем и Кейсуке Хонда ще бъде просто невероятно
На мен обаче фаворитите ми за летния трансферен прозорец са Джак Уилшър (Арсенал - халф), Киву (Интер - ляв бек) и едно трио от Байерн - Ариен Робен (дясно крило), Франк Рибери (халф) и Филип Лам (ляв/десен защитник).

Ливърпул ще се възвърне позициите ако купят класни играчи през лятото на 3-4 поста поне, най-вече по двете крила и левия бек, там са най-нужни нови попълнения, като по фланговете е най-големият проблем на Ливърпул не само сега, ами от години и там трябва да се насочени усилията през летния трансферен прозорец
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
liverpool96 написа:На практика продадохме половината си отбор, които са играчи, искани от Реал, Барселона и други европейски грандове - вие сами ще си направите сметка за техните приноси на Ливърпул. За сега трябва да се съсредоточим върху защитата и халфовата линия. Ще ни трябва един ляв бек и един много стабилен централен бранител. В халфовата линия ни трябват 2-ма, които изграждат играта на отбора, каквито бяха Джерард и Алонсо и каквито са сега Джак Уилшър и Сеск Фабрегас от Арсенал. Бих се зарадвал изключително ако привлечем Уилшър - изключителен талант. Някъде четох, че преди мача на Ноу Камп между Барселона - Арсенал, Пеп Гуардиола е следял играта на англичанина. Колкото и да го плюят, Лукас е класен играч и добър дефанзивен халф, но както спомена по-горе колегата, тази негова адаптация продължава няколко години - отбора няма никакво време за губене, трябва да наваксаме това, в което предишните собственици ни закопаха. Би трябвало Кени да се оглежда за млади таланти, а не 30 годишни залезли звезди, които бършат скамейката и на всичкото отгоре получават извънземни заплати, с които обременяват ръководството. Все пак аз не съм никакъв, за да казвам на Краля какво да прави, ние сами виждаме, че той наложи Кели и Шелви, макар че е рано все още да разчитаме на Шелви, момчето е на едва 18 години. Ако успеем да привлечем и Кейсуке Хонда ще бъде просто невероятноНа мен обаче фаворитите ми за летния трансферен прозорец са Джак Уилшър (Арсенал - халф), Киву (Интер - ляв бек) и едно трио от Байерн - Ариен Робен (дясно крило), Франк Рибери (халф) и Филип Лам (ляв/десен защитник).
Е пич успокой се

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- Neftochimic1892
- Контакти:
Венгер никога няма да си продаде Wilshere , Kиву е по - стар от дядо ми , а за тия 3мата който спомена , няма кой да им плаща заплатите : )
-
- Контакти:
ето и моето мнение...кои трябва да се махнат-кириакос,шкъртел,аяла,кончески,брад джоунс,поулсен,макси,йованович,спиъринг,н'гог,ел жар,деген,плеси...връщаме инсуа за резерва,връщаме акуилани,вкарваме конър коуди,сусо и стърлинг от втория отбор и ни трябват-един централен защитник-примерно гари кейхил,един ляв бек-н'зогбия,изагире,коентрао или кадлец,две крила-йънг,хонда,макгийди,джуджак...каут го изтегляме нападател,две бързи и технични крила и сме готови+малките от школата и да не забравяме и шелви,който е голям талант също...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.