След няколко дни ''Анфийлд'' отваря врати за поредното европейско изпитание пред Ливърпул. Е да турнира не е Шампионска Лига,но все пак ще има тръпка и ще си отговорим на въпроса ще продължи ли Ливърпул напред?! Да Ливърпул е много слаб гост този сезон,но домакинствата са от друго тесто!
Някои казват,че на ''мърсисайдци'' не им се е играело в този турнир,но аз си спомням два примера от миналия сезон!
Миналата година във Франция, Ливърпул изигра безобразен мач срещу Лил и загуби с 1:0,но мачът на ''Анфийлд'' завърши 3:0 и Ливърпул продължи напред! След това паднахме с 2:1 от Бенфика,но в Англия бихме с 4:1,така,че в четвъртък ще си отговоря лично аз на въпроса дали имат жалание да продължат напред или не! Разбира се,ако покажат безхаберие,беззаинтересованост и много слаба игра съм съгласен,че имаме правото да им се сърдим,но все пак вярвам,че ще продължим напред.
Няма да е лек мачът и поради факта,че отсъстват ключови за отбора фигури,като Стивън Джерард и Лиуз Суарез, по една или друга причина,но знам,че хора като Дирк Каут и Раул Мейрелеш могат да поведат отбора напред!
Прогноза: 1; 2:0 LIVERPOOL FOREVER!!!