Дали младежът е регистриран тук ?
Бих искал да го потупам виртуално по рамото за тази творба ( а и татуировката е жестока ) :
http://www.sportcafe.bg/id_1700266803_S ... latno_nebe
Мечтата да видя Ливърпул там, където му е мястото!
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Даниел Василев ?
Доста силни думи има в този прекрасен разказ и доста от нещата които е написал, си мисля че всеки един от нас, феновете на Ливърпул е изпитал и почувствал толкова силно,че чак да има усещането че сърцето му ще се пръсне от еуфория и дилириум.Поклон пред всеки един от вас с червени сърца.Поклон пред вас фенове на Ливърпул.
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly
- storm
- Контакти:
С интерес го прочетох и намерих доста прилики между него и мен, за любовта към любимия тим
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Много добре казано! Браво на такива фенове, истинските футболни фенове!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
младежа лично го познавам,много голям фен е на Пуул,както предполагам и всички ние,които сме във този форум! отдаден е изцяло на червената идея,даже днес се видяхме и му казах да се регистрира тук,за да обсъждаме наболелите проблеми на нашия велик отбор!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
И аз го прочетох и много ми хареса.. не съм фен на Ливърпул но съм фен на отбори и футбола... този разказ описва как заобичх Интер... как заобичах Барса... и как някой е заобичал Реал или ЦСКА.... дано някой гамен го прочете и осъзнае колко е чисто и красиво чувството да обичаш отбора си да страдаш с него и да се радваш сякаш синът ти е постигнал най- голямата си мечта.. и дано онези момчета, които криво разбират футбола и спорта и го обръщат на гаменщина разберат, че това е спорт с всичките вълнения, които остават в теб и няма смисъл да се загрозява с агресия..защото в момента, в който ти изпитваш болка от загубата отсреща хората изпитват небивало щастие...
И дано повече хора мислят като автора защото тогава истинските фенове..(защото това е истински фен) ги има в България и рано или късно футболът ни ще заприлича на продукт от Англия, Германия и Испания!
И дано повече хора мислят като автора защото тогава истинските фенове..(защото това е истински фен) ги има в България и рано или късно футболът ни ще заприлича на продукт от Англия, Германия и Испания!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
E. не искам да скършвам хатъра на момчето, но ...
На неговите години липсата на елосветлението ни беше ежедневен спътник, но намирах начин и отивах в центъра на грпада и сядах на оградата от грруб бетон под единия от двата говорителя на местния радиовъзел /колко от разбират за какво пиша/ и слушах откъслечно коментарите на Митко Чуков / мир на праха му/. Пак там сам, слушах и оня славен двубой през 1965 год. във Флоренция, и още много следващи Бг дербита, предавани по същия говорител от стадионите Христо Ботев , Васил Левски, Юрий Гагарин.
През 1966 год. имах удоволствието да гледам на Пиринче в близката ТКЗС бригада / у дома нямахме тв даже/Осмото световно.
Години наред различавах любимцине си от Бенфика, Ливърпул, Милан, Аякс, Реал, естествено Левски, по това, че коментатора обявяваше: "футболистите на ....... ще нападат наляво, а футболистите на .......... надясно на вашите екрани." И не ми се пише - сега се сещам - как от вятъра антената се е засукала, картината изчезва и как един изхвърча да оправи антената, втори стои на прозореца да му казва накъде да завърта, другите ококорени пред монитора чакат да се яви отново картината. Нищо, че и виелици фучаха навън.
Благодаря ти, младежо, че благодариние на което си написал, се върнах в ония времена.
Та до днес, продължавам да обичам същите отбори. Не зависимо, че са спечелили симпатиите ми навремето не поради определен успех. То е необяснимо, просто се получава.
П.П. А оградата от грубия бетон още си е на мястото!!!
На неговите години липсата на елосветлението ни беше ежедневен спътник, но намирах начин и отивах в центъра на грпада и сядах на оградата от грруб бетон под единия от двата говорителя на местния радиовъзел /колко от разбират за какво пиша/ и слушах откъслечно коментарите на Митко Чуков / мир на праха му/. Пак там сам, слушах и оня славен двубой през 1965 год. във Флоренция, и още много следващи Бг дербита, предавани по същия говорител от стадионите Христо Ботев , Васил Левски, Юрий Гагарин.
През 1966 год. имах удоволствието да гледам на Пиринче в близката ТКЗС бригада / у дома нямахме тв даже/Осмото световно.
Години наред различавах любимцине си от Бенфика, Ливърпул, Милан, Аякс, Реал, естествено Левски, по това, че коментатора обявяваше: "футболистите на ....... ще нападат наляво, а футболистите на .......... надясно на вашите екрани." И не ми се пише - сега се сещам - как от вятъра антената се е засукала, картината изчезва и как един изхвърча да оправи антената, втори стои на прозореца да му казва накъде да завърта, другите ококорени пред монитора чакат да се яви отново картината. Нищо, че и виелици фучаха навън.
Благодаря ти, младежо, че благодариние на което си написал, се върнах в ония времена.
Та до днес, продължавам да обичам същите отбори. Не зависимо, че са спечелили симпатиите ми навремето не поради определен успех. То е необяснимо, просто се получава.
П.П. А оградата от грубия бетон още си е на мястото!!!
- SHANKLY1959
- Контакти:
Мерси на всички за хубавите думи, радвам се, че статията се е харесала на толкова хора. И най-важното - YNWA!!!!!
- liverpool-4ever
- Контакти:
Като го прочетох забелязах нещо. Винаги когато споменен думите "Инстамбул" и "2005година" настръхвам.. Бих си описал емоциите, но думите са недостатъчни.
П.С. Това, което е написал Даниел Василев, е невероятно !! Просто страхотно "обеснение в любов"..
П.С. Това, което е написал Даниел Василев, е невероятно !! Просто страхотно "обеснение в любов"..
- slash1912
- Контакти:
SHANKLY1959 написа:Мерси на всички за хубавите думи, радвам се, че статията се е харесала на толкова хора. И най-важното - YNWA!!!!!
Добре дошъл във форума на най-великия отбор!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]