На 1/8 финалите на Лига Европа Ливърпул гостува на португалския Спортинг Брага!
В неделя Ливърпул постигна сладка победа с 3:1 над кръвния враг Манчестър Юнайтед и сега ще влезе с настроение в мача от Лига Европа!
От друга страна феновете на Брага също са ликували в неделя след победа над Бенфика с 2:1,което говори,че двата мача с португалците ще бъдат много напрегнати! Брага са доста жилави. Направиха добри мачове и в Шампионската Лига!
На 1/16 финалите Ливърпул елиминира Спарта Прага с 1:0 общ резултат след важен гол на Дирк Каут.
Брага пък имаше не леката задача да елиминира Лех Познан с общ резултат 2:1 (1:0 в Полша и 2:0 в Португалия) Аз гледах репортажа от мача в Португалия и ми направи впечетление ,че Брага имаха невероятен късмет, след като поляците нацелиха 2 греди и удър на играч на поляците мина на милиметри от гредата на Брага,което за мен си е голям късмет и като нищо щяхме да играем с тях,но и мачът с Спортинг ще бъде много труден и ще трябва да докажем,че заслужаваме да продължим напред!
Според мен в този мач всички звезди трябва да излязат на терена т.е. Джерард,Мейрелеш,Каут... за съжаление няма да играе Суарез,което за мене си е голям удар,след това което направи в мача с Юнайтед,но се надавям,че с горе споменатите личности ще успеем да победим!
Прогноза: Между тези два отбора очаквам резултатни мачове т.е. над 2.5 гола ; х (1:1) /2 (1:2) LIVERPOOL FOREVER!!!