След като има теми за новите попълнения реших да отклоня вниманието малко към играч, който ми прави голямо впечатление последно време и най - вече снощи срещу Челси. Става въпрос за Мартин Кели играч, на който никой не обръща серозно внимание и в последно време остава в сянката на на грандиозни транфери. Всеки коментира новите попълнения и това е нормално, но забравяме младите футболисти, коити тепърва се налагат като Кели, Спиринг, Шелви и други развира се. Та да оставим финансите на страна. Какво ви е мнението за младите надежди на клуба? Кой според вас има най - голям шанс да пробие?
Моето мнение, е че всички имат потенциал но Кели ми прави сериозно впечатление с борбеност и плам в играта, може и да греша, но когато беше на неговата възраст Джерард играеше по подобен начин.
Мартин Кели шанс за нова легенда.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- doni89cska
- Контакти:
- Mighty Reds
- Контакти:
Re: Мартин Кели шанс за нова легенда.
doni, ако си направиш труда да прочетеш темите тук, ще видиш, че откак Кели получи доверието на РХ и Крал Кени, коментарите и мненията на форумистите са повече от ласкави и положителни. И няма как да бъде другояче - младока напълно си заслужава добрите думи, а и оправдава с играта си включването си в стартовия състав в последните 2 месеца.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
- TEDIMAR99
- Контакти:
да според мен той ще стане звезда
Последна промяна от TEDIMAR99 на 02 май 2013 18:07, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
- doni89cska
- Контакти:
Mighty Reds написа:doni, ако си направиш труда да прочетеш темите тук, ще видиш, че откак Кели получи доверието на РХ и Крал Кени, коментарите и мненията на форумистите са повече от ласкави и положителни. И няма как да бъде другояче - младока напълно си заслужава добрите думи, а и оправдава с играта си включването си в стартовия състав в последните 2 месеца.
вярно нов съм във форума и не съм чел много ама много ме радва тва момче Кели и реших да му пусна отделна тема.
- Mighty Reds
- Контакти:
А-а-а, не го разбирай като критика, напротив - радвам се, че се пускат и теми за момчета - собствен продукт. 
И нека всеки ден влизат нови и нови привърженици на 'Пуул - колкото повече, толкова повече

И нека всеки ден влизат нови и нови привърженици на 'Пуул - колкото повече, толкова повече

“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly
Bill Shankly
- liverpool96
- Контакти:
На мен също ми направи голямо впечатление. Явно не напразно Краля залага на него като титуляр, а и в момента, на това ниво, по-добър бек може и да не намерим
При Рой влизаше от време на време, но с това непостоянство едва ли ще добие игрова практика. Вчерашния мач с Челси, той напълно прегази Ашли Коул, който се има за много силен физически. Разликата при Джерард на младини и Кели е, че Джерард играе като халф, а Кели като десен защитник, разликата е много голяма
В момента имаме нужда от "лични продукти", т.е. футболисти от школата, които да носят емблемата в сърцето си и да вярват в отбора до последно, какъвто е нашият многоуважаван капитан
Пламъка в играта на Кели се забелязва от километри и не може да се оспорва колко е полезен за отбора по десния фланг. Аз също предвиждам изключително светло бъдеще за младока.

Единственото, което не ме радва около този млад играч е , че заради него мъчат Глен Джонсън на левия фланг. Иначе е талантлив. Искрено се надявам скоро и Джонжо Шелви да заеме мястото на Лукас, че направо тръпки ме побиват като хване топката около централния кръг и се обърне с лице към Рейна. Всеки момент очаквам да се катурне и да се получи фатална контраатака за противника.

mironi88 написа:Единственото, което не ме радва около този млад играч е , че заради него мъчат Глен Джонсън на левия фланг. Иначе е талантлив. Искрено се надявам скоро и Джонжо Шелви да заеме мястото на Лукас, че направо тръпки ме побиват като хване топката около централния кръг и се обърне с лице към Рейна. Всеки момент очаквам да се катурне и да се получи фатална контраатака за противника.
Аз лично не бих бил и грам по-спокоен със гореспоменатия младок на мястото на белия бразилец, като имаш предвид, че него си го псувам постоянно!
Аз лично не бих бил и грам по-спокоен със гореспоменатия младок на мястото на белия бразилец, като имаш предвид, че него си го псувам постоянно!
Най-добрия вариант за мен в случая е някой досетлив да върне лятото Акуилани от Ювентус.

Както и Емилиано Инсуа от Галатасарай. Тогава трябва да се търси място за Джонсън. Тъй като Мартин Кели си върши работата прекрасно, може би по-добрия вариант за Джонсън е да играе като дясно крило, но тогава пък Каут къде отива? Няма да му е лесно на Кени с толкова добри футболисти.