Ще се върне ли Ливърпул на шампионския път ?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Ще се върне ли Ливърпул на шампионския път ?

Мнениеот ogrizko » 04 фев 2011 13:05

Досега не съм считал Ливърпул за сериозен претендент за титлата... последните не знам колко години, даже и като свършиха на 2ро място ли кое беше, пак ми беше ясно, че няма да станат шампиони. Не ми изглеждаха на отбор, който има сили за титлата. Дали в треньора беше проблема, или в играчите - не знам... ама ми изглеждаше сякаш нещо им липсва и няма такъв вариант да станат шампиони. Може би Рафата не беше достатъчно качествен треньор.... може би отбора не беше достатъчно силен.... но дори и Торес не ми е правил кой знае какво силно впечатление, защото половин сезон е контузен... 1/4 сезон влиза във форма и вероятно само 1/4 от сезона прави по нещо да напомни за себе си. Сега обаче с продажбата на Торес и покупката на Керъл и Суарез.... както и със смяната на треньорския пост и връщането там на клубната легенда на отбора - Далглиш.... Ливърпул почват да ми се струват доста по-конкурентноспособни някак. Според мен тия двамата са много по-добър вариант от Торес напред... единия играе много силно с крака, а другия много добре с крака и мисля, че могат да бъдат доста успешен тандем за дълго време напред в атаката. А и треньор като Далглиш вероятно би се справил доста по-добре начело на отбора от предишните мениджъри.... та, какво е вашето мнение. Ще има ли сили вече Ливърпул да стане шампион? Лично на мен не ми се иска, понеже съм за Ман Ю, обаче вече Ливърпул почва да ми изглежда като заплаха... не от този сезон, но от следващия вече... :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Ще се върне ли Ливърпул на шампионския път ?

Мнениеот vaskonti » 04 фев 2011 13:08

Още е далеч от истината. Няма качествена средна линия. Всички без Джерард и може би Мейрелеш трябва да бъдат сменени. Нямат един опорен халф като хората. А за сериозен отбор трябват поне двама.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 04 фев 2011 13:11

тази година ще се борим за топ 4 , а даи боже след 2-3 години и да стане шампиони !

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 04 фев 2011 13:14

След 3-4 години може би, но засега няма такива амбиции...
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
cska_liverpool
Контакти:

Мнениеот cska_liverpool » 04 фев 2011 13:17

vaskonti написа:Още е далеч от истината. Няма качествена средна линия. Всички без Джерард и може би Мейрелеш трябва да бъдат сменени. Нямат един опорен халф като хората. А за сериозен отбор трябват поне двама.

Точно,все още е прекалено рано за да се наречем конкурентно способни за титлата,трябват много промени в състава през лятото.В Кени Далглиш ми е надеждата че ще изчисти проблемите в състава,дано го оставят собствениците за постоянно като тренер на Ливърпул!И защо да не е нашият бъдещ САФ! ;)
RED OR DEAD

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 04 фев 2011 13:20

Там, където е текло, пак ще тече. Ливърпул ще бъде конкурент за титлата от следващия или по следващия сезон. Вече излезе информация, че новите собственици са впечатлени от Кени Далглиш и ще му предложат постоянен договор. Предложат ли му постоянен договор, от догодина Ливърпул ако не е претендент за титлата, то поне ще е претендент за 2-рото и 3-тото място.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 04 фев 2011 13:24

cska_liverpool написа:
vaskonti написа:Още е далеч от истината. Няма качествена средна линия. Всички без Джерард и може би Мейрелеш трябва да бъдат сменени. Нямат един опорен халф като хората. А за сериозен отбор трябват поне двама.

Точно,все още е прекалено рано за да се наречем конкурентно способни за титлата,трябват много промени в състава през лятото.В Кени Далглиш ми е надеждата че ще изчисти проблемите в състава,дано го оставят собствениците за постоянно като тренер на Ливърпул!И защо да не е нашият бъдещ САФ! ;)

:lol: Колега, Краля е много по-значима фигура във футбола от Сър Алекс - запознай се малко с историята на клуба, който казваш че ти е любим ;)
Колкото до това дали можем да станем шампиони - това зависи изцяло от решението на собствениците дали да предложат постоянен договор на Крал Кени - направят ли го - ако не следващата, по-следващата година сме шампиони ;)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

sTEf4uu
Контакти:

Мнениеот sTEf4uu » 04 фев 2011 13:24

hajitsu написа:След 3-4 години може би, но засега няма такива амбиции...

Съгласен съм :)

Потребителски аватар
cska_liverpool
Контакти:

Мнениеот cska_liverpool » 04 фев 2011 13:40

:lol: Колега, Краля е много по-значима фигура във футбола от Сър Алекс - запознай се малко с историята на клуба, който казваш че ти е любим ;)

Не ме разбираш правилно колега,имах предвид да бъде оставен за по-продължителен период от време на треньорската скамейка,а не че съра е бил по-значима фигура във футбола от него! :lol:
RED OR DEAD

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 04 фев 2011 13:42

В близките 5 години ще се радвате най-много на 3-4 място ;)

Върни се в “Ливърпул”