Здравейте.Опитах се да пусна тази тема още преди Рой Ходжсън да бъде уволнен,но не успях.
Става дума за играчите от академията на Ливърпул.Вече видяхме как Крал Кени успя да наложи Мартин Кели,като в същото време реши(донякъде)проблема с левия бек.Също така защо да не се наложи един Спиъринг на мястото на зрителя Лукас?Ккакво да кажем и за Дани Пачеко?Аз лично мисля,че той трябва да играе по-често.Много се говори и за Сусо.За тези,които не знаят той играе като нападател или атакуващ халф.Така можем да мислим за една такава подмладена единайсеторка: Рейна
Кели Карагър Агер Джонсън
Спиъринг/Лукас
Джерард Меирелеш
Кайт Торес Суарез
Младите надежди на Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- kiro_liverpool
- Контакти:
Младите надежди на Ливърпул
LIVERPOOL FOREVER!!!!YNWA
- valkata_levski
- Контакти:
Re: Младите надежди на Ливърпул
Ти си направил такова подмладяване с Карагър...направо да си ебе мишка левото уше...
Надеждите ми са че със Суарез нещата ще се пооправят...
Надеждите ми са че със Суарез нещата ще се пооправят...
- kiro_liverpool
- Контакти:
Да наистина Карагър не е първа младост,но реших да го включа в отбора заради това,което е направил за отбора.Мислех дали да не сложа Дани Уилсън в отбора...Съшо извинете на всички,че не е излезъл правилно отбора.Спиъринг и Лукас трябваше да ислеснат като дефанзивни халфове,а Меирелеш и Джерард да играят зад нападателите.
LIVERPOOL FOREVER!!!!YNWA
- liverpool-4ever
- Контакти:
И Шелви е голям талант.
- RedMagic
- Контакти:
За мен състава трябва да е : ---------------------РЕЙНА-------------------
ДЖОНСЪН -- КЕЛИ -- ШКЪРТЕЛ -- АГЕР (Аурелио може да го заменя ако изпитва трудности)
КАУТ - ДЖЕРАРД - МЕЙРЕЛЕШ - КОУЛ (Макси евентуално може да влиза и да помага в 70 мин.)
ТОРЕС -- СУАРЕС
Не съм убеден, че трябва да се правят чак толкова промени с млади играчи точно сега, посредата на сезона. От следващият сезон една такава идея би била добра, но да видим как ще се развият нещата, ще остане ли Торес в отбора, ще остане ли Далглиш начело, много такива въпроси можем да си зададем, въпроси, на които времето ще ни отговори
ДЖОНСЪН -- КЕЛИ -- ШКЪРТЕЛ -- АГЕР (Аурелио може да го заменя ако изпитва трудности)
КАУТ - ДЖЕРАРД - МЕЙРЕЛЕШ - КОУЛ (Макси евентуално може да влиза и да помага в 70 мин.)
ТОРЕС -- СУАРЕС
Не съм убеден, че трябва да се правят чак толкова промени с млади играчи точно сега, посредата на сезона. От следващият сезон една такава идея би била добра, но да видим как ще се развият нещата, ще остане ли Торес в отбора, ще остане ли Далглиш начело, много такива въпроси можем да си зададем, въпроси, на които времето ще ни отговори

[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
Щом не искаш Карагър в отбора значи си луд !!!
Мисля че и ако се сложи Аурелио също няма да е зле има потенциал в ляво
като цяло.
Мисля че и ако се сложи Аурелио също няма да е зле има потенциал в ляво

suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
Младите надежди в Ливърпул за момента са:
Кели - вече почти сигурен титуляр
Спиъринг - леко контузен, но иначе ще влиза почти всеки мач за да трупа игрова практика
Шелви - също влиза почти всеки мач
Пачеко - очаквам скоро да попада не само в групата а и да заиграе
Сусо - наскоро промотиран в първия състав, много голяма надежда, надявам се скоро да го видя в игра
Уилсън - засега се задоволява с резервната скамейка, но е един от най-обещаващите цент. защинтици
Бантън - наскоро привлечен в академията, поне година две ще си остане там
Това си е половин отбор от бъдещи надежди, дано да имат повече шанс за изява и някой от тях да се превърнат в следващия Кара, Стиви или Роби!!!
Кели - вече почти сигурен титуляр
Спиъринг - леко контузен, но иначе ще влиза почти всеки мач за да трупа игрова практика
Шелви - също влиза почти всеки мач
Пачеко - очаквам скоро да попада не само в групата а и да заиграе
Сусо - наскоро промотиран в първия състав, много голяма надежда, надявам се скоро да го видя в игра
Уилсън - засега се задоволява с резервната скамейка, но е един от най-обещаващите цент. защинтици
Бантън - наскоро привлечен в академията, поне година две ще си остане там
Това си е половин отбор от бъдещи надежди, дано да имат повече шанс за изява и някой от тях да се превърнат в следващия Кара, Стиви или Роби!!!

Kaкво стана с Дегън?
-
- Контакти:
Според мен има доста млади таланти в школата ни, но като се има в предвид лошото ни състояние, може би ще се потърсят по качествени играчи, за да се върнем бързо в Топ 4. А върнем ли се там, после лека полека ще се налагат. Просто много ще рискуваме, ако тръгнем сега или от началото на следващия сезон да ги налагаме. Означава още един сезон без ШЛ. Иначе ми харесва, че Далглиш наложи в състава Кели и започва да налага Шелви. Дори при резултат 1-0 срещу Фулъм, когато бяхме притиснати до стената, той се усмели и го пусна за последните 20 минути. Това е един добър атестат за работата му с младите. Но при всички случаи трябва да не се избързва.
Тепърва младите таланти ще бъдат налагани в първия отбор.Крал Кени е доказал че не се притеснява да залага на млади играчи и да ги превръща в звезди.Мартин Кели е първият такъв.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]