Испанският колос Реал Мадрид замисля да привлече капитана на Ливърпул Стивън Джерард, пише днес "Мирър". Според изданието наставникът на "лос меренгес" Жозе Моуриньо би бил много доволен от евентуално привличане на Стиви Джи, като за тази цел мадридчани били готови да платят 24 милиона евро за халфа. Според колегите от Англия Джерард бил разколебан на "Анфийлд", след като вече дълги години така и не успява да стане шампион с екипа на "червените". Сегашният договор на 30-годишния футболист с Ливърпул изтича през 2013 година. Джерард би бил трета голяма английска звезда, която сменя червената фланелка с бялата на Реал, след Стив Макманаман и Майкъл Оуен.
Не смятате ли че 24 млн евро за мн малко за такъв класен играч?! Аз лично смятам,че дори да има интерес от Реал ,Ливърпул ще искат по 35-40 млн ...
Реал Мадрид вади 24 млн. за Джерард
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Neftochimic1892
- Контакти:
- Frankie Lampard
- Контакти:
Re: Реал Мадрид вади 24 млн. за Джерард
Невъзможно. 

Neftochimic1892 написа: Според колегите от Англия Джерард бил разкол**** на "Анфийлд", след като вече дълги години така и не успява да стане шампион с екипа на "червените"
Един от малкото случаи, при които съм на едно мнение с "колегите от Англия".
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Neftochimic1892 написа:Испанският колос Реал Мадрид замисля да привлече капитана на Ливърпул Стивън Джерард, пише днес "Мирър". Според изданието наставникът на "лос меренгес" Жозе Моуриньо би бил много доволен от евентуално привличане на Стиви Джи, като за тази цел мадридчани били готови да платят 24 милиона евро за халфа. Според колегите от Англия Джерард бил разкол**** на "Анфийлд", след като вече дълги години така и не успява да стане шампион с екипа на "червените". Сегашният договор на 30-годишния футболист с Ливърпул изтича през 2013 година. Джерард би бил трета голяма английска звезда, която сменя червената фланелка с бялата на Реал, след Стив Макманаман и Майкъл Оуен.
Не смятате ли че 24 млн евро за мн малко за такъв класен играч?! Аз лично смятам,че дори да има интерес от Реал ,Ливърпул ще искат по 35-40 млн ...
Джерард каза преди време че като изтече договора му с Ливърпул през 2013 ще прекрати кариерата си

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Neftochimic1892 написа: Според колегите от Англия Джерард бил разкол**** на "Анфийлд", след като вече дълги години така и не успява да стане шампион с екипа на "червените".
Малко съм гаден , но това ми пълни душата

Neftochimic1892 написа:Джерард бил разкол**** на "Анфийлд""

Шегата настрана, този трансфер според мен е невъзможен, тъй като Реал има много и добри полузащитници...

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
- ZinedineZidane
- Контакти:
Пълни простотии...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
- Neron
- Контакти:
Ако беше 2-3 години по-млад щеше да си струва ама за играч на 31 едва ли.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
-
- Контакти:
Дрън, дрън. Мижай да те лъжа. Особено сега с Кени Далглиш ако започнем да си печелим мачовете като гости и си вземем 2-та отложени мача, оставаме на 5 точки от зона ШЛ. И ако си вземем мачовете и влезем в ШЛ, няма да напусне. Дори пък да сме на 5-то място, но да вземем ЛЕ и Ф.А тази година пак няма да си тръгне. Торес също нееднократно е заявявал, че иска да печели с Ливърпул трофеи. С Кени Далглиш всичко е възможно.
- liverpool-4ever
- Контакти:
hajitsu написа:Neftochimic1892 написа:Джерард бил разкол**** на "Анфийлд""
![]()
![]()
![]()
Шегата настрана, този трансфер според мен е невъзможен, тъй като Реал има много и добри полузащитници...По-скоро бихме купили някой класен нападател!
![]()
Че Джерард слаб полузащитник ли е?