Къде е прочутата подкрепа на "Анфийлд"?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

zaqwsxd
Контакти:

Къде е прочутата подкрепа на "Анфийлд"?

Мнениеот zaqwsxd » 30 дек 2010 10:54

Ходжсън: Къде е прочутата подкрепа на "Анфийлд"?
Изображение
Мениджърът на Ливърпул Рой Ходжсън изрази своето разочарование от поведението на привържениците на мърсисайдци по време на загубата на тима от Уулвс с 0:1 на "Анфийлд".

Феновете на Ливърпул изразиха недоволството си от Ходжсън и пожелаха Кени Далглиш да бъде назначен за наставник на отбора.

"Вече почвам да свиквам с това. От доста време чувам тези неща от трибуните. От както съм тук прочутата подкрепа на "Анфийлд" просто я няма", оплака се английският специалист.

"Първо имаше проблеми със собствениците, след това имаше проблем, че работата на мениджър не бе дадена на Кени. Не ми е приятно да чувам тези неща, защото аз правя всичко по силите си. Но аз не контролирам тези неща и разбирам, че това е начина на феновете да покажат, че не са доволни от представянето на тима. Като мениджър трябва да поема отговорността за това. Представянето ни тази вечер бе изключително лошо. И аз щях да съм разочарован, ако бях на трибуните", допълни Ходжсън

Като не му харесва на Анфийлд да се махне! Така ще е по-добре и за отбора и за него , а и за феновете !

Потребителски аватар
cska_liverpool
Контакти:

Re: Къде е прочутата подкрепа на "Анфийлд"?

Мнениеот cska_liverpool » 30 дек 2010 10:59

Време му е вече да си ходи!
А ДАНО!
RED OR DEAD

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 30 дек 2010 11:12

Абе тоя бавен ли е бе? Каква подкрепа искаш бе дядка? След изиграни на практика 18 мача, имаме 22 точки и се намираме на 12 място. Имаме само 1 победа от 8 гостувания. Ливърпул никога не е бил толкова зле в гостуванията си. И идва мач срещу Уулвс на Анфийлд и се счита, че този мач ще ни помогне и да си оправим головата разлика и накрая какво?! Какво питам се аз? Безхаберна игра и падаме от последния,който благодарение на победата си вече не е последен с 0-1. И на всичкото отгоре през този сезон Уулвс от всичките си 7 гостувания има само 1 точка. Идва и ни бие на Анфийлд. Правят ни за смях,а дядката подкрепа иска. И сега сме на 3 точки от зоната на изпадащите. И ако се издъним и срещу Болтън...

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 30 дек 2010 11:14

Нормално....Ходжсън трябваше да си седи в Фулъм там направи много добър сезон...но който и да поеме Ливърпул в момента пак няма да има добри резултати

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 30 дек 2010 11:23

както беше написал един колега К*Р за Р.Х. :)

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 30 дек 2010 11:30

Подкрепа, подкрепа, но хората вече са стигнали до ръба на търпението си. Вече не помня, колко сезона на надежди минаха за нова титла, а то играта става все по-зле и по-зле.
А това вчера беше капката в пълната чаша.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 30 дек 2010 11:31

KRAP!!! (Keep Roy at Pool) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 30 дек 2010 11:55

ehh написа:Подкрепа, подкрепа, но хората вече са стигнали до ръба на търпението си. Вече не помня, колко сезона на надежди минаха за нова титла, а то играта става все по-зле и по-зле.
А това вчера беше капката в пълната чаша.

Прав си. Чашата преля. Това е извън всякакви човешки граници. КАкво прави Рой?! Доубива ни. А някои говореха, че ако този сезон сме с Рафа-та, ще сме много зле. А как сме с Рой?! С Рафа поне щяхме да бием Блекпул и Уулвс.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 30 дек 2010 12:34

Още едно неадекватно изказване,след още един провал! Вън ,вън,вън!!!След поредния позор вече ще подкрепям всеки отбор,с който играем,докато не изритат нахалния,неадекватен и подобрил всички антирекорди дядка!!!
Къде е ръководството,няма ли да направи нещо по въпроса??
Image

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 30 дек 2010 12:47

slash1912 написа:Още едно неадекватно изказване,след още един провал! Вън ,вън,вън!!!След поредния позор вече ще подкрепям всеки отбор,с който играем,докато не изритат нахалния,неадекватен и подобрил всички антирекорди дядка!!!
Къде е ръководството,няма ли да направи нещо по въпроса??

Според последните информации, ръководството иска да остави Рой до края на сезона и след това със сигурност щели да го уволнят. Ама да не се окаже твърде късно.

Върни се в “Ливърпул”