Ливърпул хвърли око на Давиде Сантон?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- liverpool-4ever
- Контакти:
Ливърпул хвърли око на Давиде Сантон?
Давиде Сантон в Ливърпул? Според мен е страхотно. Особено ако го вземем за 10 милиона паунда. Та дори и да им дадем 5-10 милиона паунда и Дирк Кайт/Райън Бабел, би било страхотно. Аз наистина се надявам този млад талант да дойде при нас. Вие какво мислите? 

Последна промяна от liverpool-4ever на 25 дек 2010 21:06, променено общо 4 пъти.
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Ливерпул хвърли едно око на Давиде Сантон?
мн е надценен , но е млад и има накъде да се развива : )

Офтопик:
Според мен няма да се справи в Англия. За него е най-добре да остане в Италия, без значение кой е отборът. Иначе не е лош играч.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- liverpool-4ever
- Контакти:
Tommi написа:Според мен няма да се справи в Англия. За него е най-добре да остане в Италия, без значение кой е отборът. Иначе не е лош играч.
Не съм на твоето мнение колега, аз мисля, че точно в Англия ще се развие от "хлапе" доста добре.
Едиствения италианец в Интер,браво.Не случайно и името му носи лъх на интернационален.Ако иска да е национал да хваща автобуса за Торино,иначе го чака съдбата на Акуилани
Последна промяна от forzajuve на 25 дек 2010 17:36, променено общо 1 път.

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
- paceto
- Контакти:
Автора да си оправи заглавието.
liverpool-4ever написа:Tommi написа:Според мен няма да се справи в Англия. За него е най-добре да остане в Италия, без значение кой е отборът. Иначе не е лош играч.
Не съм на твоето мнение колега, аз мисля, че точно в Англия ще се развие от "хлапе" доста добре.
По принцип италианците се приспособяват трудно във Висшата лига, а още повече, че Сантон почти няма опит.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Как па са му успяли да ми хвърлят око на тоа пъпчивец, като той не е играл изобщо... Не вярвам Интер да си продадат младите таланти, тва само бедните отбори го правят.
-
- Контакти:
Тоя пък къв е ? Пуул до кога смятат да взимат такива анонимници на терена ????
BultraStyle написа:Тоя пък къв е ? Пуул до кога смятат да взимат такива анонимници на терена ????
Този е определян като "Новия Малдини".
BoB0 написа:Как па са му успяли да ми хвърлят око на тоа пъпчивец, като той не е играл изобщо... Не вярвам Интер да си продадат младите таланти, тва само бедните отбори го правят.
И това е вярно, все пак Лусио, Самуел и Матераци няма да са на най-високо ниво още много години.