Ходжсън: Ливърпул може да е извън първите 10 в Англия

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Ходжсън: Ливърпул може да е извън първите 10 в Англия

Мнениеот Liverpool forever_95 » 13 дек 2010 16:17

Тоз майтап ли си прай? Подиграва се с най-великия клуб ли? Защо изобщо беше назначен в отбора? Докато Рафа Бенитес успокояваше феновете и винаги казваше, че ще завършим в Топ 4 и т.н, тъпото дядка се подиграва. Още преди първия кръг на сезона каза, че Ливърпул няма да е шампион. Сега ми твърди, че няма да сме в Топ 10. Той беше назначен да възроди мечтите за титла. Това не се случи. След това си мечтаехме за Топ 4, и това май няма да се случи. И сега се чудим дали ще влезем в Топ 7, а той ми говори, че Ливърпул може да остане извън Топ 10. Еми дядка ти съсипа отбора и мечтите на феновете. МАХНИ СЕ ОТ ЛИВЪРПУЛ ВЕ РОЙ. НЕ ТЕ ИСКАМЕ. Щом и от трибуната Коп искат смяната ти, пеейки Кени Далглиш Кени Далглиш, значи не си желан тука. Феновете искат Ливърпул в Топ 4 и в ШЛ, а ти говориш за място извън Топ 10.
Последна промяна от Liverpool forever_95 на 13 дек 2010 19:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Re: Ходжсън: Ливърпул може да е извън първите 10 в Англия

Мнениеот Mighty Reds » 13 дек 2010 16:30

На мен ми звучи като ултиматум към играчите и донякъде към собствениците - едните да се стягат и да играят, другите да изкарат некой долар за нови имена.
Иначе звучи съвсем реалистично - с показаното до сега, за което немалка вина носи и самият РХ, мястото ни е съвсем логично.
И да се пеним, и да не се пеним - т'ва е положението, може да се промени само и единствено от играчите и треньора.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 13 дек 2010 16:36

Човека е реалист. А и колегата над мен е прав.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 13 дек 2010 16:38

Ми да ви върнем Рафата с най-голямо удоволствие ще ви го дам ако зависи от мен :mrgreen:

ENTOMBED
Контакти:

Мнениеот ENTOMBED » 13 дек 2010 16:38

Как може някой в България да приема толкова навътре,какво се случва в английйския миньор пк. ?
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 13 дек 2010 16:38

И според мен си прави голям ташак с вас и не знам защо още го търпите :o

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 13 дек 2010 16:40

Този е ебети ненормалника. Изобщо не си е на мястото. Не е лош треньор, обаче поведението му просто кърти.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 13 дек 2010 16:46

Чисто хипотетично - ако РХ дрънкаше колко сме велики, как сме готови за шампиони тая година, как ще смачкаме вся и все, пак щяхме да го нареждаме и храним за тия му слова. Е, съществува и норма за поведение пред медиите, но как очаквате човек, който срещу "свраките" демонстрира жестове на въшлива и крастава маймунка, да даде едно спокойно, задълбочено и аргументирано интервю. В момента на РХ му се пече яйце на гъзо.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 13 дек 2010 17:13

Liverpool forever_95 написа:Тоз майтап ли си прай? Подиграва се с най-великия клуб ли? Защо изобщо беше назначен в отбора? Докато Рафа Бенитес успокояваше феновете и винаги казваше, че ще завършим в Топ 4 и т.н, тъпото дядка се подиграва. Още преди първия кръг на сезона каза, че Ливърпул няма да е шампион. Сега ми твърди, че няма да сме в Топ 10. Той беше назначен да възроди мечтите за титла. Това не се случи. След това си мечтаехме за Топ 4, и това май няма да се случи. И сега се чудим дали ще влезем в Топ 7, а той ми говори, че Ливърпул може да остане извън Топ 10. Еми дядка ти съсипа отбора и мечтите а феновете. МАХНИ СЕ ОТ ЛИВЪРПУЛ ВЕ РОЙ. НЕ ТЕ ИСКАМЕ. Щом и от трибуната Коп искат смяната му, пеейки Кени Далглиш Кени Далглиш, значи не си желан тука. Феновете искат Ливърпул в Топ 4 и в ШЛ, а ти говориш за място извън Топ 10.

Къв Клуб ??? :lol: :lol: :lol: :lol: а относно РХ тоя дядка не ми вдъхва много доверие ще ви свали по надолу отколкото Рафа :cry: :lol:
Изображение[/center]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 13 дек 2010 17:34

Rofles написа:
Liverpool forever_95 написа:Тоз майтап ли си прай? Подиграва се с най-великия клуб ли? Защо изобщо беше назначен в отбора? Докато Рафа Бенитес успокояваше феновете и винаги казваше, че ще завършим в Топ 4 и т.н, тъпото дядка се подиграва. Още преди първия кръг на сезона каза, че Ливърпул няма да е шампион. Сега ми твърди, че няма да сме в Топ 10. Той беше назначен да възроди мечтите за титла. Това не се случи. След това си мечтаехме за Топ 4, и това май няма да се случи. И сега се чудим дали ще влезем в Топ 7, а той ми говори, че Ливърпул може да остане извън Топ 10. Еми дядка ти съсипа отбора и мечтите а феновете. МАХНИ СЕ ОТ ЛИВЪРПУЛ ВЕ РОЙ. НЕ ТЕ ИСКАМЕ. Щом и от трибуната Коп искат смяната му, пеейки Кени Далглиш Кени Далглиш, значи не си желан тука. Феновете искат Ливърпул в Топ 4 и в ШЛ, а ти говориш за място извън Топ 10.

Къв Клуб ??? :lol: :lol: :lol: :lol: а относно РХ тоя дядка не ми вдъхва много доверие ще ви свали по надолу отколкото Рафа :cry: :lol:

Къв клуб ли? хахаха ОК както и да е. Ами да. И аз си мисля че с Рой ще завършим 8-ми. Има вероятност ако в следващото гостуване срещу Блекпул се издъним, да му набият шута. Аз тва го искам да стане колкото се може по-скоро. За мен колкото по-скоро го разкарат, толкова по голям шанс имаме да се докопаме до Топ 4. Разликата е само 9 точки. Предвид че остават 21 мача до края-нищо работа. Трябва ни един качествен тренер, който да не се примирява с Х. Такъв беше Рафа, но онея гадове го махнаха.

Върни се в “Ливърпул”