Още от мача с Блекпул се говореше за смяна, но се изчака продажбата да бъде финализирана и да мине дербито с Евертън, но какво още да се чака преди да се смени Рой Ходжсън ?
Очаквам вашите мнения с интерес.
Дали смяната на треньорския пост в Ливърпул е решениe?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Дали смяната на треньорския пост в Ливърпул е решениe?
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
Re: Дали смяната на треньорския пост в Ливърпул е решение и кой
Рой не става за голям отбор. Това не променя факта,че Ливърпул е пълен с ужасно слаби футболисти които за нищо не стават.
Ходжсън определено не става за отбори с по-големи амбиции. Трудно се справя с напрежението и смяната му е наложителна, ако в Ливърпул искат да променят нещо.
-
- Контакти:
Рой не направи нищо в Интер, а сега води Ливърпул към гибел. Той не е за големи отбори. Той е тренер средняк. Вън Рой от Ливърпул!!!
Проблемите ви са на всички нива. Рой е добър мениджър но явно просто не е за отбор като Ливърпул. Смяната му не е изход от блатото в което се намирате вече 2години. Трябва да се започне всичко на ново ..... само това е изхода ....
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Вили Вуцов е свободен

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- Trueplayer
- Контакти:
GeNtLeMaN написа:Рой не става за голям отбор. Това не променя факта,че Ливърпул е пълен с ужасно слаби футболисти които за нищо не стават.
Съгласен съм,но моето мнение е,че не може на толкова важна позиция да играе толкова слаб играк като Лукаш....ако в Ливърпул имаха един като Есиен вместо Лукаш,нещата мисля,че ще излгеждат по друг начин.
"ПОЗДРАВИ" ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА" ЛИФЕРПУЛ"

- JohnnieWalker
- Контакти:
Liverpool forever_95 написа:Рой не направи нищо в Интер, а сега води Ливърпул към гибел. Той не е за големи отбори. Той е тренер средняк. Вън Рой от Ливърпул!!!
Интер не е бил от най-големите отбори

Аз лично си мисля, че е по-добре да му се даде шанс след зимата, когато ще може да направи няколко попълнения по свой вкус

- JackPackage
- Контакти:
Cesc Fabregas написа:Вили Вуцов е свободен![]()
не могат да си позволят заплатата му, пък и всеки втори мач ще е наказан заради "обиди на длъжностни лица"
Иначе Мартин О'Нийл не е ли свободен ? или Даглиш...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]