Торес: Искам нови собственици

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Торес: Искам нови собственици

Мнениеот Dzheff » 02 сеп 2010 02:28

Звездата на Ливърпул Фернандо Торес за първи път призова американските собственици Том Хикс и Джордж Джилет да продадат клуба и да сдадат властта на „Анфийлд”.

Двамата бизнесмени изнемогват с издръжката на „червените” и в последните няколко години натрупаха колосални дългове на сметката на клуба. През април Хикс и Джилет официално оповестиха, че са готови да продадат акциите си, но до този момент провалят всички опити за сделка. Консорциум от Азия, начело с Кенет Хуанг бе близо до сделка, но оттегли офертата си в последния момент, недоволен от действията на американците.

Торес, който през лятото отхвърли две предложения от Челси и Манчестър Сити, коментира, че „червените” имат нужда от нови благодетели, за да може отборът отново да бъде конкурентноспособен на Челси и Манчестър Юнайтед.

„От ключово значение в клуба да пристигнат нови собственици, за да можем да се сравняваме с другите. Не сме много далеч от това. Миналата година имахме безобразен сезон, но само сезон по-рано завършихме на четири точки от Манчестър Юнайтед”, заяви Фернандо Торес.

„Ще видим какво ще можем да направим тази година. Ливърпул запази Стивън Джерард, което е фундаментално за отбора. Ливърпул все още е невероятен тим. Ситуацията е малко деликатна, тъй като не сме в Шампионската лига, но все още Ливърпул е най големият клуб в Англия и да играеш на „Анфийлд” всяка седмица е истинска привилегия”, каза още испанският национал.

„Обичам да имам цели пред себе си. Да помогна на Ливърпул да се върне там, където заслужава е прекрасна цел. Винаги е трудно, когато започваш да работиш с нов мениджър и нови играчи, но ще видим на какво сме способни. „

„Клубът прие няколко оферти за мен, но реши да ги отхвърли. Всичко приключи там. Всички мислеха, че отивам в Испания по време на световното, но нямаше нищо вярно в това. Още в деня, в който се завърнах за първа тренировка казах, че бъдещето ми е в Ливърпул. Имам договор до 2013 година. Тази година нашата цел е да се завърнем в Топ 4. Както всички мои съотборници и аз искам да печелим титли и именно затова е от изключително значение да имаме нови собственици”, завърши Фернандо Торес.

това е желанието на може би 99,99% от хората, които по някакъв начин са свързани с Ливърпул. За Джерард бях сигурен, че ще остане, но според мен е истинско чудо, че успяхме да задържим Фернандо Торес. Част от футболистите за които се спекулираше, че ще напускат и тези които реално си тръгнаха от клуба като основна причина изтъкваха хауса в отбора сътворен от американските паразити. Сега един от основните ни футболисти отново поставя на дневен ред този въпрос... Изход от тази ситуация като че ли на този етап не се вижда, но по-важен е въпроса до какви последици може да се стигне ако проблема със собствеността не се разреши до края на тази година? Ясно е че един от трите най-успели отбори в световен мащаб за всички времена няма да изчезне в небитието... но ако кризата се задълбочи според мен не е никак малка вероятността да се превърнем в средняшки отбор без амбиции подобно на градските съперници от Евъртън (отбор с голямо минало и посредствено настояще) :?
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Re: Торес: Искам нови собственици

Мнениеот JohnnieWalker » 02 сеп 2010 07:29

Като няма пари това е положението

Потребителски аватар
Shumen1929
Контакти:

Мнениеот Shumen1929 » 02 сеп 2010 07:54

Само не разбрах кой е Торес че да иска нови собственици :) Явно иска да го продадат :)

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Мнениеот SuperSpurs » 02 сеп 2010 08:55

Торес е абсолютно прав да мисли това, но няма никакво право да го говори. Неговата работа е да излезе на терена и да вкарва голове. Няма да е лошо да се научи да се предпазва и от контузии. Ужасно добър нападател.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 02 сеп 2010 11:04

И аз искам пари за трансфери в МЮ но няма , какво да се прави дават се пари за сукю и пулю !!
Торес е ясен , иска да си ходи но въпроса е Барса или Реал М ще го вземе !
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 02 сеп 2010 11:41

Leooo написа:И аз искам пари за трансфери в МЮ но няма , какво да се прави дават се пари за сукю и пулю !!
Торес е ясен , иска да си ходи но въпроса е Барса или Реал М ще го вземе !

Как ще отиде в Реал ве? Торес ще бъде в Ливърпул до края на сезона. Иначе и аз искам нови собственици.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 02 сеп 2010 11:56

Все едно аз да искам собственика на фирмата където работя да се маха, че на мен не ми харесва(а си получавам всичко по трудовия договор редовно). По-вероятно е мен да ме махнат отколкото той да изчезне. :) :) :) :) :)
По-смешно изказване не бях чел скоро! :) :) :) :)

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 02 сеп 2010 12:14

SuperSpurs написа:Торес е абсолютно прав да мисли това, но няма никакво право да го говори. Неговата работа е да излезе на терена и да вкарва голове. Няма да е лошо да се научи да се предпазва и от контузии. Ужасно добър нападател.

Еми човека си иска да се бори за за титлата с по-качествени попълнения.На всеки е ясно къде е проблема да не стане това. ;)

galin56 написа:Все едно аз да искам собственика на фирмата където работя да се маха, че на мен не ми харесва(а си получавам всичко по трудовия договор редовно). По-вероятно е мен да ме махнат отколкото той да изчезне. :) :) :) :) :)

Не е точно така.В твоя случай няма да те подкрепят милиони хора.

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 02 сеп 2010 12:33

galin56 написа:Все едно аз да искам собственика на фирмата където работя да се маха, че на мен не ми харесва(а си получавам всичко по трудовия договор редовно). По-вероятно е мен да ме махнат отколкото той да изчезне. :) :) :) :) :)

Теб никой не те пита какво искаш. И е нормално както фенoвете по целия свят, така и играчите да са против собствениците!
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 02 сеп 2010 12:49

Shumen1929 написа:Само не разбрах кой е Торес че да иска нови собственици :) Явно иска да го продадат :)

Торес е това, което ти никога няма да станеш. :)
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”