Възможно ли е Ливърпул да изпадне?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Btovfan80

Възможно ли е Ливърпул да изпадне?

Мнениеот Btovfan80 » 25 авг 2010 10:38

Фен съм на "Манчестър Юнайтед", но това което се случва в "Ливърпул", направо ме шокира! Може би ще кажете, че е рано все още за такива заключения, но гледайки първите два двубоя на "мърсисайдци" - не виждам никаква перспектива! Фернандо Торес ми се струва изхабен, а Джерард показа желание, но пък му липсваше качество! И пак всичко се свежда до тези двама играчи! Къде са останалите?! Според мен, трябва незабавно да се осъществи продажба на клубът, за да настъпят кардинални промени! В противен случай висшата лига ще остане само с 6 отбора, които са играли в нея, във всеки един сезон от създаването й!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Възможно ли е Ливърпул да изпадне?

Мнениеот pomiqrat » 25 авг 2010 10:44

Най-тъпата тема на годината и може би от съществуването на форума
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 25 авг 2010 10:45

Невъзможно!

Потребителски аватар
shamana1912

Мнениеот shamana1912 » 25 авг 2010 10:46

Приятелю,много рано те е напекло слънцето.Минали са само 2 кръга,ти ми говориш за изпадане.Като ви бием,друга песен ще запееш!Ще ти отговоря с една дума-невъзможно е!!!
ИзображениеИзображение

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 25 авг 2010 10:46

Дано Юнайтед не са шампиони , пък ти се надявай Пул да изпадне!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 авг 2010 10:47

Някой не си е пил хапчетата тая сутрин. Естествено, че няма да изпаднат, ама с тая игра не виждам как ще стигнат до ШЛ. А ШЛ е париииииииииииииииии. За Партизан може да е 7м например, ама за Вердер ще е 37м. За Ливърпул 137м най-вероятно. Две години поред без ШЛ са сериозен удар, да не говорим, ако продължи така занапред.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 25 авг 2010 10:48

Пълни глупости! Това е невъзможно! Важното е Мърсисайдци да излезнат по-бързо от моментното си състояние!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 25 авг 2010 10:57

Не видях нито едно смислено мнение! :evil: Никога не съм се надявал "Ливърпул" да изпадне от лигата! Аз, за разлика от много други драскачи във форума, уважавам противниковите отбори! Пуснах темата, за да видя вашите разсъждения(които уви, липсват) как може отборът да се измъкне от тежката ситуация! Минали са само два кръга, но 17-то място, на фона на играта, която показват, си е направо за притеснение!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 25 авг 2010 10:59

Btovfan80 написа:Фен съм на "Манчестър Юнайтед", но това което се случва в "Ливърпул", направо ме шокира! Може би ще кажете, че е рано все още за такива заключения, но гледайки първите два двубоя на "мърсисайдци" - не виждам никаква перспектива! Фернандо Торес ми се струва изхабен, а Джерард показа желание, но пък му липсваше качество! И пак всичко се свежда до тези двама играчи! Къде са останалите?! Според мен, трябва незабавно да се осъществи продажба на клубът, за да настъпят кардинални промени! В противен случай висшата лига ще остане само с 6 отбора, които са играли в нея, във всеки един сезон от създаването й!

И аз съм фен на Манчестър Юнайтед, но темата е малоумна и по-хубаво я затваряй, че другия кръг не дай си боже ако на дръннат да не вземат да отворят те тема може ли да изпадн Манчестър Юнайтед :shock: Такива теми са абсолютно безсмислени и целят само провокация на всички им е ясно, че това няма как да стане! ;)

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 25 авг 2010 11:00

Абе Бербатовфен ходи скочи от някой мост ..... подкрепяш най-големите боклуци и пускаш супер безсмислените теми. Аз пък мисля , че Ман Сити , Ман Юнайтед и Челси ще изпаднат. :) :) :) :) :) :) :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от zaqwsxd на 25 авг 2010 11:02, променено общо 1 път.

Върни се в “Ливърпул”