Торес остава

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

liv_fc
Контакти:

Торес остава

Мнениеот liv_fc » 28 юли 2010 11:46

Изображение

Ходжсън: Торес остава

Рой Ходжсън разби спекулациите около бъдещето на Фернандо Торес като разкри, че нападателя е споделил желанието си да играе за Ливърпул. Хлапето е споделил, че няма тъпрение да се върне на Мелууд следващата седмица и да вземе участие в новата ера на "Анфийлд".

Испанската звезда в момента е на почивка след Световното първенство, но е казал на Ходжсън, че има огромно желание да помогне на Червените да постигнат успех през 2010-2011.

"До колкото съм запознат той няма търпение да се завърне в понеделник", сподели новия мениджър на пресконференцията.

"Той е на почивка, напълно заслужена и аз мисля, че той не си е вземал почивка от три години."

"Той прекарва доста време със семейството си и до колкото знам не чете преса и не говори с никой друг."

"Той ми каза че няма търпение за дойде понеделник и че няма търпение да се върне на работа. Сподели ми и че изгаря от желание да играе за Ливърпул през следващия сезон."

"Това знам аз и предполагам, че всички спекулации са грешни."

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Торес остава

Мнениеот pomiqrat » 28 юли 2010 11:54

Майкон вчера вече беше подписал с Реал М, но днес пише друго и Фабрегас каза, че ще остане в Арсенал, за да печели трофеи, но сега иска Барса и т.н ЩОм футболист каже оставам значи иска да се махне в повечето случаи
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 28 юли 2010 12:09

Дай боже да е истина и наистина Фернандо Торес да остане в клуба.
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 28 юли 2010 13:07

И Масчерано каза че остава ама ще замине.
дано Торес да остане, аз вярвам в него и ако наистина го е казал, значи отново ще имаме дуета Торес-Джерард който ще мачка тази година
LIVERPOOL RULZZ

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 28 юли 2010 13:21

crazy_one, кога Масчерано е казвал, че ще остане?

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 юли 2010 14:05

Че има ли друг избор Торес?! След това плачевно световно, което направи никой не го иска това дърво! А ако все пак някой го поиска Пул няма да го пуснат за по-малко от 50 милиона евро, а реално Торес в момента не струва повече от 25 милиона! На световното напълно бе разкрит, какъв инвалид е!!!
Та с оглед на това, нормално е Торес да казва, че иска да остане... поне да се подмаже малко на феновете! Интересно защо нямаше такива изказвания от него преди световното?! Дали не се надяваше да покаже отлични игри и да бъде купен от отбор, с който да има реален шанс да спечели ШЛ и титли?!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 28 юли 2010 15:23

ако Фернандо иска да остане - нека да остане. Бих бил радостен от тази новина. Но в никакъв случай не бива да очакваме от него клетви за вярност и вечна служба. Торес винаги е бил и винаги ще си остане просто наемник, който рано или късно ще си тръгне, било то заради пари, било заради ново предизвикателство. Той е голяма звезда и неговите голове за Ливърпул са ми носили много радост, но ще си остане една от стотиците звезди преминали през този велик клуб и едва ли ще се превърне някога в легенда на отбора. Аз си мисля, че и най-големите му привърженици дълбоко в сърцето си осъзнават този факт и затова искрено им съчувствам когато се опитват да го изкарат за по-голям дори и от жива легенда като Стивън Джерард.
Ливърпул ще го има със или без Фернандо Торес. Ако го продадат - с парите ще купят друг голям голаджия, който даже може да върши и по-добра работа. Добрата новина това лято е че Капитана остава и ще бъде при нас до края на кариерата си. Другото няма значение :)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 28 юли 2010 16:10

megan fox
Вземи си смени наркотиците.
Значи Торес е дърво и инвалид,а струва 50 60 млн евро.
Че и взел пък и вкарал за Ливърпул 50гола за 80мача(грубо).

Dzheff
Говориш глупости.
В един отбор няма как да има само легенди на отбора.
Факт е че Торес ако е заради парите досега да се е махнал отдавна.
Друг факт е че Торес си избра да играе за нас,а не защото сме извадили най-голяма пачка.
Така че нещо не разбирам какво те кара да мислиш че едва ли не е само наемник.
Това че Ливърпул ще го има без даден играч е нормално.В крайна сметка всеки един ден ще си замине от клуба.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 28 юли 2010 16:24

liv_fc написа:crazy_one, кога Масчерано е казвал, че ще остане?

лятото на 2008ма :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 юли 2010 17:19

styopa написа:megan fox
Вземи си смени наркотиците.
Значи Торес е дърво и инвалид,а струва 50 60 млн евро.
Че и взел пък и вкарал за Ливърпул 50гола за 80мача(грубо).

Определено Торес не струва 50-60 милиона! Казах, че Пул ще искат толкова! Ако си тъп и не можеш да направиш разликата, това е твой проблем!!!

И като Торес е много добър защо беше най-слабият за Ла Фурия на изминалото световно? Защо не направи нищичко запомнящо се?!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Върни се в “Ливърпул”