Поулсен сменя Масчерано в Ливърпул?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Поулсен сменя Масчерано в Ливърпул?

Мнениеот d-o-d-o » 23 юли 2010 14:01

Полузащитникът на Ювентус Кристиан Поулсен може да замени Хавиер Масчерано в Ливърпул, твърди сайтът goal.com.Капитанът на Аржентина се завръща в Англия през следващата седмица, след като свърши ваканцията му след Мондиал 2010 и новият мениджър на червените Рой Ходжсън ще направи последен опит да го задържи на Анфийлд.По-вероятно към момента обаче изглежда Масчерано да премине към друг отбор, като фаворит за подписа му е еврошампионът Интер, чийто нов треньор е доскорошният му наставник в Ливърпул Рафа Бенитес.Ако раздялата се случи, той Ходжсън има резервен вариант в лицето на датчанина Поулсен. За неговите услуги мърсисайдците ще трябва да платят на Ювентус около 6 милиона паунда.

Е колеги при евентуална раздяла тази опция с Поусен как ви се струва?Ако искате дайте предложения за вероятни заместници на Масчерано :!:
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

styopa
Контакти:

Re: Поулсен сменя Масчерано в Ливърпул?

Мнениеот styopa » 23 юли 2010 14:20

За мен Поулсен би бил лош вариант.
Например Диара,Гаго,Сисоко,Тулалан,Мигел Велосо може би са по добри варианти....

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 23 юли 2010 14:45

Колко е годишен Поулсен,че незнам?! И чесно казано незнам, кой би бил добър вариант за заместник на Масчерано...
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 23 юли 2010 14:47

fearbless написа:Колко е годишен Поулсен,че незнам?! И чесно казано незнам, кой би бил добър вариант за заместник на Масчерано...

30 годишен е ;)

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 23 юли 2010 14:55

styopa написа:
fearbless написа:Колко е годишен Поулсен,че незнам?! И чесно казано незнам, кой би бил добър вариант за заместник на Масчерано...

30 годишен е ;)

Ахам мерси,значи не е добре да го взимаме... някой по-млад така... но незнам кой.. чесно казано аз не съм добър в трансферите и незнам кой сега е добър и т.н. аз само следа и се радвам и подкрепям отбора! :P такаче за трансфери от мене не очаквайте много добри мнения,аз ще правя теми за мачовете. :)
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 23 юли 2010 15:43

styopa написа:За мен Поулсен би бил лош вариант.
Например Диара,Гаго,Сисоко,Тулалан,Мигел Велосо може би са по добри варианти....

Аз си рева за Дефур от Стандарт Лиеж,ама няма кой да ме чуе,иначе Мигел Велосо звучи доста добре ;)
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 23 юли 2010 15:44

fearbless написа:
styopa написа:

30 годишен е ;)

Ахам мерси,значи не е добре да го взимаме... някой по-млад така... но незнам кой.. чесно казано аз не съм добър в трансферите и незнам кой сега е добър и т.н. аз само следа и се радвам и подкрепям отбора! :P такаче за трансфери от мене не очаквайте много добри мнения,аз ще правя теми за мачовете. :)

Да чакам с нетърпение да коментираме преди и след мачовете на Ливърпул дано има по-щастливи мигове за коментар ;)

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 23 юли 2010 15:50

Аз не бих предпочел Поулсен. Предпочитам някой по-млад. Иначе на пазара играчи колкото искаш. Имаше спекулации за Хави Мартинез и Муса Сисоко, докато Бенитез бе начело на отбора. Иначе Велосо, Дефур и Раул Мейрелеш не изглеждат зле. На световното Анан(Гана) ми направи впечатление.

А днес има спекулации и за Ернанес от Сао Пауло.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 23 юли 2010 16:01

Хави Мартинез и Дефур не са ли по скоро като Алонсо като игра от колкото Машчерано?

То като цяло дано Машчерано остане де..

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 23 юли 2010 16:06

Ами според мен Масчерано, може да бъде заменен от по-креативен играч, който също да изпълнява дефанзивни функции, но и да помага повече в атака. През последния сезон Хавиер изключително подобри пасовете си, а опитваше и доста удари.

Върни се в “Ливърпул”