Хюз отписа Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Хюз отписа Ливърпул

Мнениеот battlestar31 » 16 дек 2009 10:25

Мениджърът на Манчестър Сити Марк Хюз вярва, че един измежду гражданите, Астън Вила и Тотнъм ще измести Ливърпул от Топ 4 този сезон.

Очакванията бяха най-сериозният кандидат за товна да бъде Сити, който похарчи 120 млн. паунда през лятото.

След близо половин сезон, Хюз вярва, че Челси и Арсенал, които бяха победени от неговия отбор този сезон, плюс шампионът Манчестър Юнайтед, са недостижими.

"Един от тези отбори е в по-уязвим и понастоящем това е Ливърпул, каза уелсецът. - Останалите отбори няма да се борят за първото или второто място - това няма да стане тази година. Това означава, че вероятно един клуб ще пробие в Топ 4. Може би това ще се промени в бъдеще, но засега сякаш само четвъртото място може да бъде спечелено."

След само една победа в последните си 15 мача, Ливърпул наистина изглежда в най-несигурна позиция.

"Сигурен съм, че Рафа Бенитес няма да е съгласен с това, добави Хюз. - В тази игра обаче
Аз също съм на мнение че червените няма да се класират в топ 4 :roll: Лично аз искам вила да отиде на тяхно място :roll:

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Хюз отписа Ливърпул

Мнениеот turbogena » 16 дек 2009 10:41

И аз съм за Вила разбира се ,искам да гледам Стенли в Шампионската Лига :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Re: Хюз отписа Ливърпул

Мнениеот _RoKi_ » 16 дек 2009 20:05

Нормално е с тази игра 8-) Не само той,а и много други смятат,че ще се наруши хегемонията на ТОП 4-и нарушителя ще е Вила :twisted:

Върни се в “Ливърпул”