ВЛ: Ливърпул - Манчестър Сити 01.12.2024 г. 18:00 FT: 2:0
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ВЛ: Ливърпул - Манчестър Сити 01.12.2024 г. 18:00 FT: 2:0
Кръг: 13-ти
Дата: 01.12.2024 г.
Час: 18:00
Стадион: Анфийлд
ТВ:
Онлайн: https://livetv817.me/bg/webmasterinfo/
Статистика:
Referee: Chris Kavanagh (pictured). Assistants: Lee Betts, Darren Cann. Fourth official: Anthony Taylor. VAR: Paul Tierney Assistant VAR: Tim Wood.
Останалите мачове от 13-ти кръг:
29.11.2024 - петък
1-1
30.11.2024 г. - събота
4-1
1-1
1-0
2-4
2-5
01.12.2024 г. - неделя
3-0
4-0
1-1
Последна промяна от Ponko на 01 дек 2024 21:07, променено общо 3 пъти.
Re: ВЛ: Ливърпул - Манчестър Сити 01.12.2024 г. 18:00
Chris Kavanagh (Ashton-under-Lyne, Greater Manchester)
Anthony Taylor (Wythenshawe, Manchester)
Paul Tierney (Wigan, Greater Manchester)
P.S.
Понкич, мерси за темата! Чудесна е както винаги ....
Anthony Taylor (Wythenshawe, Manchester)
Paul Tierney (Wigan, Greater Manchester)
P.S.
Понкич, мерси за темата! Чудесна е както винаги ....
Това си е традиционно твърд сблъсък.Сити ще се хвърлят като опълченци,предвид последните им резултати,иначе дърпаме много.Оня дето все ходи да върши работата на нападателите ако си стои на мястото,всичко ще е наред.Вижда се ,че без Родри са гола вода.Бием ги в стил Слот и напред към Нюкасъл...
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?
Ммм, и аз да благодаря на Понко! Хубава тема и винаги се старае. Малко останаха толкова верни фенове, като него на нашия отбор. Трябва да ценим малко или много това качество у Понкич! Браво! Иначе за мача: надявам се на честна и спортсменска борба! Сити-то не са ми по сърцето, но трябва да признаем все пак, че са и си остават един от най-силните отбори в Англия. Еххх, ако Сити-то - не бяха "спонсорирани" със безкрайно съмнителните пари на АРАБИТЕ (тех пък изобщо не ГИ броя за нормални хора.... това е друга тема и никога ПОВЕЧЕ ТОВА няма да го повторя тук!), бих ги харесвал като отбор , както ми харесват например: и Астън Вила и дори Брайтън с приятната им за окото игра, но... ) , можеше да се каже , че въпреки загубите и изставането от нашия отбор - все пак ТОЧНО ТЕ (т.е. Сити) са и си остават фаворити и тази година за титлата. Да не си правим излишни илюзии?! Е - ако Ливърпул все пак ги "друсне" на Анфийлд... = ще е интересно кой все пак ще изберат съдиите и ФА да е основния фаворит зза титлата ??? Защото Ливърпул ако играе така докрая = ще заслужи напълно титлата... но се опасявам , че все пак в тия 12 кръга досега - и късмета бе на наша страна малко или много... а той не е ВЕЧЕН !!! Желая с цялото си сърце успех на отбора и дано все пак предложат нови договори и на Салах и на ВВД.... за ТАА - не искам - малко не ми хареса момчето до преди 2-3 години навсякъде обясняваше , че голямата любов и единствената цел в живота му е да си остане докрая в "любимия" му отбор..... а сега ....... - ми те парите замъгляват съзнанието на всеки,,,, та камо ли на този зелен "зелник".... Не си дава сметка , че върви по стъпките на Коутиньо..... ама.... АЙДЕ МАЛКО СЕ УНЕСОХ - и дано не съм дал повод да ме плюят моите любими "анти-фенове".... все пак всеки от нас има право да си попише на воля тук - нали...така става по-интересно... без нзачение дали на всеки му харесва написаното от другия ?????? Нали?
P.S. накрая: дано да стане интересен мач и да не победи който е по-дoбрия отбор в мача и по-заслужилия - а нашия любим нали така...ако ще пак да е с малко късмет и много клизми...НАЛИ ТАКА?
P.S. накрая: дано да стане интересен мач и да не победи който е по-дoбрия отбор в мача и по-заслужилия - а нашия любим нали така...ако ще пак да е с малко късмет и много клизми...НАЛИ ТАКА?
Тренто си е родом от Ливърпул,и от малък е минал всички нива на отбора.Та като такъв е безценен,дори повече от Джерард.Сравнението с Коутиньо е до дотам,че иска пари?Няма лошо,но Коутиньо накрая се лигавеше,не играеше и с това ще е запомнен Тука е друго-момчето иска пари .
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?
ihtiandar написа:Тренто си е родом от Ливърпул,и от малък е минал всички нива на отбора.Та като такъв е безценен,дори повече от Джерард.Сравнението с Коутиньо е до дотам,че иска пари?Няма лошо,но Коутиньо накрая се лигавеше,не играеше и с това ще е запомнен Тука е друго-момчето иска пари .
Ми може и да си прав... а може... ? Просто не знам(а и не съм се интересувал да си призная) каква му е заплатата, и каква заплата вземат някои от останалите футболисти в клуба. Може би е прав за парите, но.... Знам ли, на мен всде ми се струваше допреди година и половина две, че от това момче ще излезе наистиан сериозен мъж който да си заслужи дори и каапитанската лента! Имаше големи амбиции в този клуб и се кълнеше във вечна вярност.... доколкото си спомням, за което го адмирирам, но... Не вижда ли, че в момента отбора ни е във възход, имаме куп звезди, и още толкова много млади нови таланти..... Имамем треньор-магьосник.... Може би наистина - СИ НЯМАМЕ СОБСТВЕНИК КОЙТО ОСВЕН ДА ИСКА ГОЛЕМИ И ЧИСТИ ЕЖЕГОДНИ ПЕЧАЛБИ.. ЗА ДРУГО В КЛУБА ДА НЕ МУ ПУКА...? Но пък си мисля, че Фенуей Спортс Груп все пак не направиха толкава малко за клуба ни.... Нова супермодерна тренировъчна база.... няколко реконструкции на Анфийлд...и му докараха капаците мисля около 61 000 което си е доста окуражаващ факт, да не споменавам пък за двата според мен най-добри треньора в света които са работили в клуба в последните години....? Но не знам... Съжалявам за ТАА, имаше и все още има талант, но ако иде във Реал - ЩЕ ПРОПАДНЕ ТОТАЛНО !!! Така мисля аз !
-
- Контакти:
Трент в момента взема 180к на седмица и е третия най-добре платен играч,след Върджил-220к и Салах-350к. За справка-Диаз взема смешните 55к на седмица!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
- Контакти:
Ман.Сити без парите на арабите , бяха Евъртън-а на Манчестър
Добро утро,
като зачекна парите на арабите - решението по делото им за 115-те нарушения ще излезе в КРАЯ на СЛЕДВАЩИЯ сезон.
Пепо до кога преподписа?
като зачекна парите на арабите - решението по делото им за 115-те нарушения ще излезе в КРАЯ на СЛЕДВАЩИЯ сезон.
Пепо до кога преподписа?
-
- Контакти:
zdravkos написа:Добро утро,
Пепо до кога преподписа?
До 2026г...края на следващия сезон...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.