ihtiandar написа:Тренто си е родом от Ливърпул,и от малък е минал всички нива на отбора.Та като такъв е безценен,дори повече от Джерард.Сравнението с Коутиньо е до дотам,че иска пари?Няма лошо,но Коутиньо накрая се лигавеше,не играеше и с това ще е запомнен Тука е друго-момчето иска пари .
Ми може и да си прав... а може... ? Просто не знам(а и не съм се интересувал да си призная) каква му е заплатата, и каква заплата вземат някои от останалите футболисти в клуба. Може би е прав за парите, но.... Знам ли, на мен всде ми се струваше допреди година и половина две, че от това момче ще излезе наистиан сериозен мъж който да си заслужи дори и каапитанската лента! Имаше големи амбиции в този клуб и се кълнеше във вечна вярност.... доколкото си спомням, за което го адмирирам, но... Не вижда ли, че в момента отбора ни е във възход, имаме куп звезди, и още толкова много млади нови таланти..... Имамем треньор-магьосник.... Може би наистина - СИ НЯМАМЕ СОБСТВЕНИК КОЙТО ОСВЕН ДА ИСКА ГОЛЕМИ И ЧИСТИ ЕЖЕГОДНИ ПЕЧАЛБИ.. ЗА ДРУГО В КЛУБА ДА НЕ МУ ПУКА...? Но пък си мисля, че Фенуей Спортс Груп все пак не направиха толкава малко за клуба ни.... Нова супермодерна тренировъчна база.... няколко реконструкции на Анфийлд...и му докараха капаците мисля около 61 000 което си е доста окуражаващ факт, да не споменавам пък за двата според мен най-добри треньора в света които са работили в клуба в последните години....? Но не знам... Съжалявам за ТАА, имаше и все още има талант, но ако иде във Реал - ЩЕ ПРОПАДНЕ ТОТАЛНО !!! Така мисля аз !