ВЛ: Ливърпул - Шефийлд 02.01.2020 |22:00| 2-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

ВЛ: Ливърпул - Шефийлд 02.01.2020 |22:00| 2-0 FT

Мнениеот 9lives » 01 яну 2020 22:16

[center]Изображение[/center]

[center]Предишни срещи между двата отбора:[/center]

[center]Настояща форма:[/center]

[center]Статистика:[/center]

[center]Пряко по:[/center]

Последна промяна от 9lives на 02 яну 2020 23:57, променено общо 1 път.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Шефийлд 02.01.2020 |22:00|

Мнениеот gogovcite » 02 яну 2020 01:20

Не знам с какъв състав ще излезем в този мач, но ротациите в защита са почти невъзможни. Шефийлд са корави като гости и предполагам ще излезем с най-доброто, а срещу Евертън за купата ще играят повече резерви. Другият вариант е да върнем газта за първенството, заради огромната преднина и да излезем с повече резерви в този мач. От състава, с който ще излезем ще си проличат приоритете.
При всички положения ще играем с настроение и всичко друго освен победа ще е изненада. Прогноза 2:0.
Hala Madrid

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 02 яну 2020 02:29

gogovcite написа:Не знам с какъв състав ще излезем в този мач, но ротациите в защита са почти невъзможни. Шефийлд са корави като гости и предполагам ще излезем с най-доброто, а срещу Евертън за купата ще играят повече резерви. Другият вариант е да върнем газта за първенството, заради огромната преднина и да излезем с повече резерви в този мач. От състава, с който ще излезем ще си проличат приоритете.
При всички положения ще играем с настроение и всичко друго освен победа ще е изненада. Прогноза 2:0.

Вчера се занулиха жълтите картони, което е страхотно, защото Арнолд висеше с 4. Шакири може да започне титуляр, Клоп го е гласял за такъв с/у вълците, но нещо му е станало (на Шакири) в последния момент преди мача. Шефийлд Ю са мнг напористи и не се отказват, като получат гол и да чакат минимална загуба или пък напълване на кошницата. Треньорът им заслужава поздравления за манталитета им, който трудно може да видиш в повечето новаци. Ще е доста труден мач.

PlamenZ
Контакти:

Мнениеот PlamenZ » 02 яну 2020 09:21

Liverpool_EC написа:
gogovcite написа:Не знам с какъв състав ще излезем в този мач, но ротациите в защита са почти невъзможни. Шефийлд са корави като гости и предполагам ще излезем с най-доброто, а срещу Евертън за купата ще играят повече резерви. Другият вариант е да върнем газта за първенството, заради огромната преднина и да излезем с повече резерви в този мач. От състава, с който ще излезем ще си проличат приоритете.

Вчера се занулиха жълтите картони, което е страхотно, защото Арнолд висеше с 4. Шакири може да започне титуляр, Клоп го е гласял за такъв с/у вълците, но нещо му е станало (на Шакири) в последния момент преди мача. Шефийлд Ю са мнг напористи и не се отказват, като получат гол и да чакат минимална загуба или пък напълване на кошницата. Треньорът им заслужава поздравления за манталитета им, който трудно може да видиш в повечето новаци. Ще е доста труден мач.

Мисля си, че ще излезем с най-доброто налично срещу Шефийлд. Корав, борбен, грамотен отбор са, няма да е лесно, но ще зарадваме феновете в първия мач за годината на Анфийлд.
Не знаех за картоните, супер се е получило :-)
Какъв Х, бе? Х... не ставай смешен имаме 17 точни удара от който 11 точни! Те имат 1

LFC06
Контакти:

Мнениеот LFC06 » 02 яну 2020 16:08

За много години!Да сте живи и здрави,вие и близките ви и много успехи във всичко!
Относно мача,пак съм го играл Х от хендикап,защото смятам,че това ще е поредната трудна победа по шампионски.Е,няма да се разсърдя и на 2-0,или 3-1 :).Мисля,че Уулвс са по-добрия отбор от ШефилдЮ,но да видим.Време е малко да се поотпушим.
Формата е временна,класата е вечна!

JorkoByrborko69
Контакти:

Мнениеот JorkoByrborko69 » 02 яну 2020 17:04

Трябва ни поредната "суха" мрежа, за самочувствие поне. По-бих се зарадвал на 1:0 от например 4:2 , въпреки "гола в повече"!
Мисля, че малко се попреувеличава за силата и възможностите на Шефилд, и дори според мен с показаното от тях до момента като игра и 8-то място им е много ! Според мен ще излязат със сигурност от "топ10", до края на сезона(просто защото има по-класни от тях други 10 такива :) ).
Прогнозирам титулярния ни състав и ако не ни свири някой от съдиите с обратна посока на резбата си : победа с 1:0 или дори 2:0. То в Англия се забелязва напоследък много силно влияние на съдиите върху цялостното представяне на отборите... , да не кажа, че имат направо решаващо значение съдиите... в доста от мачовете...

А за натрупаните картони: сетих се понеже прочетох по-нагоре коментар ... , нямаше ли след Нова Година някакво изменение на правилника вече да има наказание: "лишаване от среща вече след натрупани 10(десет) а не досегашните 5 жълти картона ? Питам , понеже чух нещо подобно от устата на някой от коментаторите по Диема-та ? Стори ми се доста невероятно, то може да ми се е счуло, ама кажете има ли нещо подобно ?

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 02 яну 2020 18:31

Имаме пет контузени и неможещия да дебютира Минамино,така че сме малко лимитирани откъм състав. Според мен всичко най-добро ще излезе тази вечер. Тия колкото и да са корави,трябва да ги преборим за победа и после да мислим за дербитата,които ни чакат. Лично аз,тоя мач за купата съм го отписал,не е това нашата цел тая година и ще скочим със малко деца там,за да си пазим титулярите за пуйките. Така мисля де,но Клоп какво мисли вече е друга работа.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 02 яну 2020 20:15

Излизаме с най- доброто, задължително! Бием, и в неделя с карамел"Му", пускаме 6 резерви и надежди. Даваме на късо купата, имаме си цел, ако ги излъжем добре, ако ли не....пак добре!
Изображение

Ponko

Мнениеот Ponko » 02 яну 2020 20:17

Всичко освен нови 3 т. и чиста мрежа в този мач би било разочарование!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 02 яну 2020 20:19

john barnes написа:

Имаме пет контузени и неможещия да дебютира Минамино,така че сме малко лимитирани откъм състав. Според мен всичко най-добро ще излезе тази вечер. Тия колкото и да са корави,трябва да ги преборим за победа и после да мислим за дербитата,които ни чакат. Лично аз,тоя мач за купата съм го отписал,не е това нашата цел тая година и ще скочим със малко деца там,за да си пазим титулярите за пуйките. Така мисля де,но Клоп какво мисли вече е друга работа.

Абсолютно съм съгласен с теб.Рано е да се дърпа педала от газта,много мачове има още.Евертън ще скочат,едно че не са ни били от сума години,друго че ще се доказват пред Татко Карло.Излизането с титуляри за тая ненужна този сезон купа освен до още умора,може да доведе до контузия или картони.
Шефилд са корави,но не вярвам състава им да е по-широк от нашия,вероятно са даже и по-уморени.
Задължителен мач!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Ливърпул”