[center]Предишни срещи между двата отбора:[/center]
[center]

[center]Настояща форма:[/center]
[center]

[center]Статистика:[/center]
[center]

[center]Пряко по:[/center]
[center]

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
gogovcite написа:Не знам с какъв състав ще излезем в този мач, но ротациите в защита са почти невъзможни. Шефийлд са корави като гости и предполагам ще излезем с най-доброто, а срещу Евертън за купата ще играят повече резерви. Другият вариант е да върнем газта за първенството, заради огромната преднина и да излезем с повече резерви в този мач. От състава, с който ще излезем ще си проличат приоритете.
При всички положения ще играем с настроение и всичко друго освен победа ще е изненада. Прогноза 2:0.
Liverpool_EC написа:gogovcite написа:Не знам с какъв състав ще излезем в този мач, но ротациите в защита са почти невъзможни. Шефийлд са корави като гости и предполагам ще излезем с най-доброто, а срещу Евертън за купата ще играят повече резерви. Другият вариант е да върнем газта за първенството, заради огромната преднина и да излезем с повече резерви в този мач. От състава, с който ще излезем ще си проличат приоритете.
При всички положения ще играем с настроение и всичко друго освен победа ще е изненада. Прогноза 2:0.
Вчера се занулиха жълтите картони, което е страхотно, защото Арнолд висеше с 4. Шакири може да започне титуляр, Клоп го е гласял за такъв с/у вълците, но нещо му е станало (на Шакири) в последния момент преди мача. Шефийлд Ю са мнг напористи и не се отказват, като получат гол и да чакат минимална загуба или пък напълване на кошницата. Треньорът им заслужава поздравления за манталитета им, който трудно може да видиш в повечето новаци. Ще е доста труден мач.
gogovcite написа:Не знам с какъв състав ще излезем в този мач, но ротациите в защита са почти невъзможни. Шефийлд са корави като гости и предполагам ще излезем с най-доброто, а срещу Евертън за купата ще играят повече резерви. Другият вариант е да върнем газта за първенството, заради огромната преднина и да излезем с повече резерви в този мач. От състава, с който ще излезем ще си проличат приоритете.
john barnes написа:gogovcite написа:Не знам с какъв състав ще излезем в този мач, но ротациите в защита са почти невъзможни. Шефийлд са корави като гости и предполагам ще излезем с най-доброто, а срещу Евертън за купата ще играят повече резерви. Другият вариант е да върнем газта за първенството, заради огромната преднина и да излезем с повече резерви в този мач. От състава, с който ще излезем ще си проличат приоритете.
Имаме пет контузени и неможещия да дебютира Минамино,така че сме малко лимитирани откъм състав. Според мен всичко най-добро ще излезе тази вечер. Тия колкото и да са корави,трябва да ги преборим за победа и после да мислим за дербитата,които ни чакат. Лично аз,тоя мач за купата съм го отписал,не е това нашата цел тая година и ще скочим със малко деца там,за да си пазим титулярите за пуйките. Така мисля де,но Клоп какво мисли вече е друга работа.
Потребители, разглеждащи този форум: Kotzata и 16 госта