[center]Предишни срещи между двата отбора:[/center]
[center]

[center]Настояща форма:[/center]
[center]

[center]Статистика:[/center]
[center]

[center]Пряко по:[/center]
[center]

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
slash1912 написа:Kaртинката си е супер,кво не и харесватеТочно така трябва да подходим към мача-все едно играем с Борнемут
Колко мача нямаме победа и т.н. нямат никакво значение.Трябват ни трите точки в борбата за титлата,а тия колко са назад даже не знам и не ме интересува.
Гледам португалския вече вие на умряло,че имал много контузениЗначи е ясно от сега ,че футбол няма да играе.Тактиката ще е онази от мача с Челси,в който Лебеда се хвана на въдицата.
Onq написа:slash1912 написа:Kaртинката си е супер,кво не и харесватеТочно така трябва да подходим към мача-все едно играем с Борнемут
Колко мача нямаме победа и т.н. нямат никакво значение.Трябват ни трите точки в борбата за титлата,а тия колко са назад даже не знам и не ме интересува.
Гледам португалския вече вие на умряло,че имал много контузениЗначи е ясно от сега ,че футбол няма да играе.Тактиката ще е онази от мача с Челси,в който Лебеда се хвана на въдицата.
Вчера ги гледах с Валенсия. То трагедия. Този отбор никога не е бил толкова беззъб. Според мен няма успешна тактика, която да предложи с наличните си играчи. Само Рашфорд, Марсиал, Лингаард и Де Хеа са класа, другото е сбирщайн. Трябва да ги подкараме ударно с 2 гола до 25-та минута и мачът ще свърши. Грам характер и мотивация не им е останала, но с тоя треньор е разбираемо.
slash1912 написа:Onq написа:slash1912 написа:Kaртинката си е супер,кво не и харесватеТочно така трябва да подходим към мача-все едно играем с Борнемут
Вчера ги гледах с Валенсия. То трагедия. Този отбор никога не е бил толкова беззъб. Според мен няма успешна тактика, която да предложи с наличните си играчи. Само Рашфорд, Марсиал, Лингаард и Де Хеа са класа, другото е сбирщайн. Трябва да ги подкараме ударно с 2 гола до 25-та минута и мачът ще свърши. Грам характер и мотивация не им е останала, но с тоя треньор е разбираемо.
С Валенсия бил излязъл с резервите,пазейки се за неделя.По принцип вкараме ли ранен гол мача приключва за нас,въпроса е какво правим ако не успеем?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта