Мнениеот suareshampion » 28 ное 2015 13:27
Както казах ,Ливърпул на Клоп още не е показал силен мач на Анфийлд. Мисля ,че вече е време . Този мач за мен е много по важен от ЛЕ. За мен ВЛ е приоритет ,както винаги съм казвал . Горе долу ми е ясен състава .Защитата е ясна . Шарана и той за мое съжаление .Убеден съм ,че Алън ще играе като дефанзивен а пред него ще са трагичния Джан леко отляво и Милнър отдясно . Отпред обаче тройката не ми е ясна . За мен ръстовия Бентеке е задължителен в домакинските мачове ,но незнам какво е намислил Клоп ? Незнам и дали Коутиньо ще е годен за игра ? Но с каквото и нападение да излезе ,Клоп е длъжен да спечели този мач ,трябват му точки за целта -топ4. Още повече ,че Суозни имат само една победа в последните си 9 мача и са в слаба форма .
За мое съжаление ,има индикации за завръщане на Данчо Фифата . Този футболен инвалид беше една от причините ,заради които Роджърс постигаше слаби резултати и беше освободен в крайна сметка . Той беше налаган във всеки един мач без значение трагичната му игра ,че чак и капитан го направи ! Нека му на Роджърс .
Но аз мисля ,че Клоп е умен треньор и през лятото ще вземе халфове ,които да изместят сегашното капитанче и които да променят цялостно облика на халфовата линия на Ливърпул .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.