|ФА Къп|Ливърпул - Блекбърн

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

|ФА Къп|Ливърпул - Блекбърн

Мнениеот HoUs4oOL » 06 мар 2015 15:41

[center]Изображение[/center]

[center]Дата:08.03.2015
Час:18:00
[/center]

[center]Стадион:Анфийлд
Изображение[/center]

[center]
Моментна форма на двата отбора:

Изображение[/center]

[center]Пряко по:
Изображение[/center]
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Re: |ФА Къп|Ливърпул - Блекбърн

Мнениеот 9lives » 06 мар 2015 15:53

HoUs4oOL написа:
[center]Пряко по:
Изображение[/center]

Тия Диема спорт, някой абонирал ли се е за тях. При наличие на 1000 стимове в интернет и още 6-7 ал джазири + сръбски, италиянски програми(поне при мен) по кабеларките, трябва да съм луд да пълня гушите на Диема и Домуса.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 06 мар 2015 16:15

И, защо ? Според теб 3.96 лв. толкова грандиозна сума ли е за поне 10 мача на месец в HD качество ( тук дори не смятам българските). Тези стриймове пък са си мъка и не знаеш кога ще ти забие и колко размазано ще се вижда.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 06 мар 2015 16:17

Отдавна я поисках тая купа и мисля ,че големия Брендън Роджърс няма да има проблем да я вземе . Този треньор се нуждае от отличие ,както той ,така и страхотния отбор ,който направи .Особено младите момчета ,трябва да свикват да печелят трофеи .
Искам да вида отново същия състав ,като срещу Бърнли.Но няма да се разсърдя и ако Маркович застане отдясно на бек-халфа а Стърлинг си мине по напред а Лалана да остане на пейката . Още не съм видял триото заедно в нападение от 6 месеца насам.
Нестадартния ход на Брендън с Рахим на бека проработи ,но предпочитам да ги вида тримата отпред как си взаимодействат.
Ловрен изигра трети добър мач подред (отляво на отбраната ,Джони :) ) Взе да влиза в час ,надявам се ,ще настъпи едно постоянство в играта му .Беше въпрос на време .Все още си предпочитам Сако пред него ,но това е друг въпрос ,важното е Барнс ,че СЕЛЕКЦИОНЕРА Брендън Роджърс ,почти няма слаб трансфер . :) Искам да го признаеш и като СЕЛЕКЦИОНЕР,и като ТАКТИК и като ПСИХОЛОГ ! :lol: Прогноза 3-0 и отиваме на полуфинал на Уембли !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 06 мар 2015 16:49

kadett1 написа:И, защо ? Според теб 3.96 лв. толкова грандиозна сума ли е за поне 10 мача на месец в HD качество ( тук дори не смятам българските). Тези стриймове пък са си мъка и не знаеш кога ще ти забие и колко размазано ще се вижда.

Като ги гледам с HD качество и английски коментар по телевизията, защо да им давам 4 лева. Второ стийм-овете които съм си намирал рядко забиват и са с добрро качество, ако го гледаш през сайт с flash нормално е да е гадно качество и да забива. Трето днеска Диема, утре БТВ си прави канал ШЛ и ЛЕ за 4 лева. Да в чужбина всичко това е платено, но не мисля, че средностатистическият зрител в България може да се сравнява с тези в Англия, Германия и т.н по платежоспособност. Не на последно място не искам и една стотинка от парите ми да стигат до човек като Домусчиев, който за мен е човека заради, който се поява тази програма!
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 06 мар 2015 17:25

9lives написа:
kadett1 написа:И, защо ? Според теб 3.96 лв. толкова грандиозна сума ли е за поне 10 мача на месец в HD качество ( тук дори не смятам българските). Тези стриймове пък са си мъка и не знаеш кога ще ти забие и колко размазано ще се вижда.

Като ги гледам с HD качество и английски коментар по телевизията, защо да им давам 4 лева. Второ стийм-овете които съм си намирал рядко забиват и са с добрро качество, ако го гледаш през сайт с flash нормално е да е гадно качество и да забива. Трето днеска Диема, утре БТВ си прави канал ШЛ и ЛЕ за 4 лева. Да в чужбина всичко това е платено, но не мисля, че средностатистическият зрител в България може да се сравнява с тези в Англия, Германия и т.н по платежоспособност. Не на последно място не искам и една стотинка от парите ми да стигат до човек като Домусчиев, който за мен е човека заради, който се поява тази програма!

Ти случайно да не си мислиш че нашите тимаджии няма да го копират и него? Че ние имаме 8 Ал Джазири, Тв+, Филм+ колко му е едната Диема. Още повече че те не са на дял в телевизията на Домуса и Паткоф.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 06 мар 2015 17:33

След споразумението с Булсатком - аз ще си платя за канала, не мога да понасям стриймове, а каналът е и в HD формат, няма как другите канали да ги направят платени, или поне няма как да излязат на печалба, Диема предават най-гледаните първенства, другите канали нямат толкова гледани мачове.

Иначе мачът е задължителен 2:0!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 06 мар 2015 17:44

В тази убийствена форма,в която сме ще е изненадата на сезона да не го вземем този мач!2:0
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 06 мар 2015 18:02

2 : 0

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 06 мар 2015 18:21

9lives написа:
HoUs4oOL написа:
[center]Пряко по:
Изображение[/center]

Тия Диема спорт, някой абонирал ли се е за тях. При наличие на 1000 стимове в интернет и още 6-7 ал джазири + сръбски, италиянски програми(поне при мен) по кабеларките, трябва да съм луд да пълня гушите на Диема и Домуса.

Аз съм се абонирал защо пък не ? 4 лева за 2 програми не е много ???? Тея интернет връзки не са най-хубавите и качествени друго си е да си пуснеш мача на голям телевизор + HD качество и да си лежиш удобно ;) Напълно нормално е някой като иска да се развива да иска и допълнителни пари е аз съм на Нет 1 плащам 30 лева за интернет и кабеларка ама имам BTV Action и Ring BG HD, Nova Sport HD + много друго канали и сега си добавих за още 4 лева пакета Диема Екстра ти си гледай от нета щом те кефи да се мъчиш за 4 лева по-малко ;) Цигарите също са скъпи ама ги пушите :lol: :lol: :lol: Да не говора, че хората от Диема вече ще пускат и NBA пряко по телевизията им развитието се вижда :) Иначе единственото гадно ми е, че нямам ал джазири като спортни канали, но ако ги имах пак бих се абонирал :lol:
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”