Официалният фенклуб на Ливърпул в България организира Трета национална среща на привържениците на „червените” у нас. След Велинград и Пловдив, този път домакин на мероприятието ще бъде град Велико Търново, съобщава сайтът на фенклуба на "червените" liverpool-bulgaria.com.
Срещата ще се проведе на 27-ми (събота) и 28-ми (неделя) юни и ще започне в 15:00 часа в Бирария „SPS”, която се намира на ул. „Ален Мак” 2А.
Това ще бъде третата поредна сбирка от национален мащаб само в рамките на една календарна година. На последното събиране, което се проведе в Пловдив присъстваха близо 200 привърженика на славния английски тим.
Трета национална среща на фенклуб Ливърпул в България
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трета национална среща на фенклуб Ливърпул в България
alive1912 написа:Официалният фенклуб на Ливърпул в България организира Трета национална среща на привържениците на „червените” у нас. След Велинград и Пловдив, този път домакин на мероприятието ще бъде град Велико Търново, съобщава сайтът на фенклуба на "червените" liverpool-bulgaria.com.
Срещата ще се проведе на 27-ми (събота) и 28-ми (неделя) юни и ще започне в 15:00 часа в Бирария „SPS”, която се намира на ул. „Ален Мак” 2А.
Това ще бъде третата поредна сбирка от национален мащаб само в рамките на една календарна година. На последното събиране, което се проведе в Пловдив присъстваха близо 200 привърженика на славния английски тим.
Ти си фен на Ботев нали аз съм от ЦСКА искам да те попитам хората във този фенклуб имат ли любими български отбори и на мен втория отбор е ливерпул.

да ти кажа честно има много фенове на ливърпул които не се интересуват от българският футбол. 

Да,имат.Аз съм фен на Черно Море.Член съм и на фен клуба на Ливърпул.Миналата година се събрахме във Велинград.Беше супер.Вече си запазих хотел и във В.Търново.Купона е супер.Идвайте.
в пловдив беше точно когато бихме ман юн с 4:1
.можете да си представите еуфорията 

alive1912 написа:в пловдив беше точно когато бихме ман юн с 4:1.можете да си представите еуфорията
Аз не го гледах този мач бях на мач на Армията.
alive1912 - беше ли миналата година във Велинград?В Пловдив не можах да дойда.Не бях в България.И умрях от яд.Сега нямам търпение за Търново.
да ти призная много по-късно научих,че се е състояла сбирка във велинград.
.

- JohnnieWalker
- Контакти:
Не съм фен на Ливърпул, напротив - мразя ги, но такива срещи ме радвам адски много
Евала че се организирате 

Няма лошо да харесваш някой чужд клуб но при положение че преди всичко си фен на някой български отбор !!!
Кур , Шнур и Смърт за чуждопоклонниците

Кур , Шнур и Смърт за чуждопоклонниците