Игра с прогнози - Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
x-ekutor
Контакти:

Игра с прогнози - Ливърпул

Мнениеот x-ekutor » 31 окт 2012 20:56

[center]Изображение[/center]

ПРАВИЛА НА ИГРАТА

1.Прогноза за стартовия състав на Ливърпул.За всеки познат играч се дава 1 точка.
2.Прогноза за мача.Прогнозира се резултат от първото полувреме и крайния резултат.За познаване на знака за първото полувреме или крайния резултат се дава 1 точка,за познаване на точен резултат за първото полувреме или крайния резултат се дават 2 точки.Тоест максимумът точки,ако се познае с точен резултат първото полувреме и крайния резултат е 4 точки.
3.Прогноза за голмайсторите в състава на Ливърпул.За познаване на всеки голмайстор се дава 1 точка.Само за познаване на първия голмайстор се дават 2 точки.За прогноза за първи голмайстор ще считам първият написан от участниците.Ако е прогнозиран резултат с 0 гола в полза на Ливърпул,участникът няма право да прогнозира голмайстори,но ако познае - получава бонус 2 точки (все едно е познал първия голмайстор).
4.Прогноза за брой удари към вратата на противника на Ливърпул.За познаване на диапазона удари се дава 1 точка.
Диапазоните са следните : 0-4 / 5-8 / 9-12 / 13-16 / 17-20 / 21-24 / над 25
5.Прогноза за брой удари в рамките на вратата на противника на Ливърпул.За познаване на диапазона се дават 2 точки.
Диапазоните са следните : 0-3 / 4-6 / 7-9 / 10-12 / 13-15 / 16-18 / 19-21 / 22-24 / над 25
6.Прогноза за брой фалове,извършени от играчите на Ливърпул.За познаване на диапазона се дава 1 точка.
Диапазоните са следните : 0-3 / 4-6 / 7-9 / 10-12 / 13-15 / над 16
7.Прогноза за брой ъглови удари в полза на Ливърпул.За познаването им се дават 3 точки.
8.Прогноза за брой жълти картони само за състава на Ливърпул.За познаване на броя жълти картони се дават 2 точки.Ако се прогнозира 0 жълти картони и това е верният резултат,се дават 4 точки (2 точки за познаване на броя жълти картони и 2 точки за познаване на първия наказан играч с жълт картон,тоест никой).
9.Първи наказан с жълт картон от състава на Ливърпул.За познаването му се дават 2 точки.Ако е прогнозирано 0 жълти картони,участникът няма право да посочи първия получил жълт картон.
10.Първи наказан с червен картон от състава на Ливърпул.За познаването му се дават 3 точки.Ако няма наказан с червен картон,не се дават точки :lol: Тоест това е просто бонус прогноза.

Прогнози и редактиране на прогнози ще приемам най-късно до 3 часа преди началото на мача.Ако някой е редактирал прогнозата си или е пуснал прогноза след това и преди началото на мача,ще се зачита,но без прогнозата за стартовия състав.Няма да се зачитат прогнози или редакции,направени след началото на мача.

[center]Изображение[/center]
Последна промяна от x-ekutor на 02 ное 2012 11:20, променено общо 12 пъти.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Re: Игра с прогнози - Ливърпул

Мнениеот mitko9311 » 31 окт 2012 21:00

Колкото и да е гадно, че трябва да копираме Челси мисля, че идеята им за Стартов Състав както и голмайстори през мача е много добра
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
x-ekutor
Контакти:

Мнениеот x-ekutor » 31 окт 2012 21:12

Именно заради пълното плагиатстване не съм го включил,но както кажете...

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 31 окт 2012 21:22

x-ekutor написа:Именно заради пълното плагиатстване не съм го включил,но както кажете...

Аз не мисля, че ще имат против да го включите и тук, защото съставът е основното, а все пак това е само игра :)

Обаче това с какво ще бъде отбелязан първия гол ми се вижда някво смотано, щото всичко тук е 100% късмет....късмет е също и кой ще бъде първия декориран в жълто, т.е. ти колкото и да си добър в прогнозите няма как да знаеш кой ще получи първи картон :) :roll:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 31 окт 2012 21:39

Няма лошо и ние да играем тая игра. За стартов състав е много добре да има. :) Интересно ще е.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
x-ekutor
Контакти:

Мнениеот x-ekutor » 31 окт 2012 21:41

Картоните са част от играта.Същото е като при голмайсторите,винаги има заподозрени.Пък и искам да има повече разнообразие.Иначе за това с какво е отбелязан първия гол - прав си,чист късмет е.Ще го обмисля.А ако включа прогнозиране на състава,ще трябва да се приемат прогнози най-късно поне 4 часа преди началото на мача,но не мисля че това ще е проблем.

Потребителски аватар
x-ekutor
Контакти:

Мнениеот x-ekutor » 01 ное 2012 10:44

Намерих сайт,който предоставя пълна статистика за мача.Вече включих прогнози за брой ъглови удари и брой извършени фалове.Премахнах прогнозата с какво е вкаран първия гол.Сега дообмислям прогноза за стартовия състав и голмайстори,но така че да не е пълно копиране на играта от форума на Челси.
Ако някой се сеща за други предложения,моля да сподели :)

Потребителски аватар
Wincky
Контакти:

Мнениеот Wincky » 01 ное 2012 15:43

Нямам нищо против взаимстването на вашата игра от нашата. :)

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 01 ное 2012 16:22

Интересно ми изглежда! Само дето колегата, който ще следи резултатите ще му отнема по минимум половин час да сметне точките и т.н.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
x-ekutor
Контакти:

Мнениеот x-ekutor » 01 ное 2012 17:03

За мен няма проблем да се справя :)
Какво ще кажете за тези правила:
*Прогноза за стартовия състав.За всеки познат футболист се дава 1 точка.
*Прогноза за голмайстори.За всеки познат голмайстор се дава 1 точка.Прогнозата за първи голмайстор остава,той ще носи 2 точки :)

Върни се в “Ливърпул”