Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот KingKenny » 09 юли 2012 15:59

ами ако Юда е Торес ще си пръсна мозъка честно :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 09 юли 2012 16:03

Масчерано ми се струва, че ще е новият, за който говори БР

john barnes

Мнениеот john barnes » 09 юли 2012 16:07

KingKenny написа:ами ако Юда е Торес ще си пръсна мозъка честно :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ако е торес ще се радвам,ама за друго копеле говорех аз...онуй,дето отиде в реал да печели титли,а после се премести при мангала...даже и името му няма да споменавам.колкото до масчерано-там никакъв шанс,той сам си искаше в испания и си отиде на мястото.по бих повярвал,че ще си върнем алонсо,отколкото рядкозъбия... :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 09 юли 2012 16:07

Махнаха Кейта - забрави, освен Бускетс остава само Масчерано за дефанзивен халф. Плюс това аржентинеца не е Юда в никакъв случай.

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 09 юли 2012 16:16

john barnes написа:
KingKenny написа:ами ако Юда е Торес ще си пръсна мозъка честно :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ако е торес ще се радвам,ама за друго копеле говорех аз...онуй,дето отиде в реал да печели титли,а после се премести при мангала..

Голем смех оуен бил предател а торес не :mrgreen:
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 09 юли 2012 16:23

За единия се знаеше че иска да напуска още преди 03-04. Да не говорим че после нееднократно искаше да се върне но испанския дебелак не го искаше обратно. Но това което го направи Торес....

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 09 юли 2012 16:23

smart написа:
john barnes написа:

ако е торес ще се радвам,ама за друго копеле говорех аз...онуй,дето отиде в реал да печели титли,а после се премести при мангала..

Абе мен ако питаш - и тримата се изнизаха като бобени пръдни от вълнени гащи, но онуй дребното най-много се намаза с кафево, след като отиде да пуска езици в старческия задник.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

john barnes

Мнениеот john barnes » 09 юли 2012 16:30

smart написа:
john barnes написа:

голем смех за тебе,ама за 80% от феновете хич не е смех,а горчивата истина...единия е наемник,а другия си е наш юноша,отишъл при дъртия скот да му върти свирки.... :mrgreen: ти си прецени,кой е по-голем юда...нали си "смарт"
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 09 юли 2012 16:52

Ако не си спомняш оуен отиде там,не просто ей така за кеф,ами защото твоя любимец не му предложи договор а предпочиташе некъв си недъг в лицето на нгог ,а тогава към него се интересуваха хъл и юнайтед,кой от двата клуба би избрал един футболист според теб, дори и не отиде директно от Ливърпул в юнайтед както направи Торес в Челси който подаваше молби за трансфери и напусна точно ,когато той играеше хипер слабо и прецака целия отбор на няколко пъти .Доколкото си спомням и оуен като отиде в реал не е казвал неща от сорта на:най-после съм в голям клуб или нещо подобно нали?трето помниш ли торес да е играл благотворителен мач за ливърпул след напускането си?Аз не казвам че Оуен не е предател,но да твърдиш че Оуен е предател,а Торес не е направо смехотворно ;)
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

john barnes

Мнениеот john barnes » 09 юли 2012 17:03

smart написа:Ако не си спомняш оуен отиде там,не просто ей така за кеф,ами защото твоя любимец не му предложи договор а предпочиташе некъв си недъг в лицето на нгог ,а тогава към него се интересуваха хъл и юнайтед,кой от двата клуба би избрал един футболист според теб, дори и не отиде директно от Ливърпул в юнайтед както направи Торес в Челси който подаваше молби за трансфери и напусна точно ,когато той играеше хипер слабо и прецака целия отбор на няколко пъти .Доколкото си спомням и оуен като отиде в реал не е казвал неща от сорта на:най-после съм в голям клуб или нещо подобно нали?трето помниш ли торес да е играл благотворителен мач за ливърпул след напускането си?Аз не казвам че Оуен не е предател,но да твърдиш че Оуен е предател,а Торес не е направо смехотворно ;)

торес както беше слаб,така му взехме 50 млн. паунда,които бяха изхарчени от идола ти за абсолютния паляк-андрю керъл...при джуджето обаче беше друго-бенитес със идването си обяви,че ще разчита на него,а оня юда му отвърна,че искал в реал,ЗА ДА ПЕЧЕЛИ КУПИ...при оставащ договор от 1 година,рафата предпочете да му вземе смехотворните 12 млн.паунда+антонио нунес. юдата беше носител на златната топка и тия пари бяха символични за неговата класа тогава,но той ни изви мъжката ръцете.после,когато реши да се връща на острова,реал му искаха 25 мнл.паунда и рафа каза,че има интерес,но не и на двойната сума,която искаха ония...така юда се озова във нюкасъл,после всеки знае къде отиде,за да печели купи отново.не виждам със какво торес е предал клуба-каза си,че иска да напусне,подаде молба за трансфер и му взехме доста добри пари за формата му тогава...за мен има един единствен юда и няма даже и името да му напиша!!! :mrgreen: бъди сигурен,че няма да е той трансфера,който чакаме...

Върни се в “Ливърпул”