Аз пък не искам да продаваме Агер. Той е най-добрият ни защитник след Карагър, така че ще е добре да го задържим. Да, има чести контузии, но по едно време, когато беше здрав беше вторият най-добър защитник в Лигата след Видич, така че според мен това е достатъчен повод да не го продаваме. Пък и нищо не се знае. По-миналия сезон Торес се контузваше постоянно, а през миналия едва една контузия, и тя беше лека, получена в първия мач с Блекпул. Има надежди за него, пък и на скоро беше казал, че се чувства добре и най-вероятно ще започне лятната подготовка наравно със съотборниците си.
ПС. За Чарли Адам няма още нищо официално. Няма дори малка индикацийка за трансфер в официалния сайт. Но пък в Уикипедия пише, че от Блекпул са приели оферта на стойност 10 млн. паунда за него. Ще видим, най-късно до утре би трябвало да сме го привлекли.[/quote]
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- RedMagic
- Контакти:
Re: Селекцията в Ливърпул
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
- RedMagic
- Контакти:
Аз пък не искам да продаваме Агер. Той е най-добрият ни защитник след Карагър, така че ще е добре да го задържим. Да, има чести контузии, но по едно време, когато беше здрав беше вторият най-добър защитник в Лигата след Видич, така че според мен това е достатъчен повод да не го продаваме. Пък и нищо не се знае. По-миналия сезон Торес се контузваше постоянно, а през миналия едва една контузия, и тя беше лека, получена в първия мач с Блекпул. Има надежди за него, пък и на скоро беше казал, че се чувства добре и най-вероятно ще започне лятната подготовка наравно със съотборниците си.
ПС. За Чарли Адам няма още нищо официално. Няма дори малка индикацийка за трансфер в официалния сайт. Но пък в Уикипедия пише, че от Блекпул са приели оферта на стойност 10 млн. паунда за него. Ще видим, най-късно до утре би трябвало да сме го привлекли.
ПС. За Чарли Адам няма още нищо официално. Няма дори малка индикацийка за трансфер в официалния сайт. Но пък в Уикипедия пише, че от Блекпул са приели оферта на стойност 10 млн. паунда за него. Ще видим, най-късно до утре би трябвало да сме го привлекли.
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
-
suareshampion
john barnes написа:ако това за адам е вярно,означава само едно-мейрелеш е пътник...което ще е огромна грешка!
Няма спор ,че Мейрейлеш е добър футболист ,но явно не се вписва в схемата.Кажи ми къде ще играе ,поста му се дублира с този на Джерард !!! На фланговете се видя ,че не му е удобно и игра слабо.На дефанзивния халф ме съмнява самият той да иска ,силата му е повече в офанзивен план.От колкото да стои резерва на Джерард,мисля че по добре да отиде някъде другаде и да играе редовно а и резерва на Джерард най вероятно ще е Хендерсън .Докато примерно Адам може да играе и на двете позиции хем централен вътрешен хлаф ,хем дефанзивен.Казвам ти ги тия неща ,защото през полусезона Кени използва предимно две схеми 4-2-3-1 и 4-1-3-2 едната беше с двама дефанзивни халфа(Лукас и Спиъринг) а другата с един и най вероятно си съобразява трансферите с тези две схеми.А за Мейрейлеш просто не виждам място в тези схеми ! А що се отнася до Агер ,мисля че няма да го продадем ,сега след операцията момчето каза ,че вече всичко е наред и дано не се контузва повече ,защото е много стабилен и е единствения ни централен защитник ,който може да изнася топката по земя !На мен ми се иска Агер и Кейхил титтуляри а Карагър и Шкъртел трети и четвърти варианти ,защото се видя особено първия полусезон колко много грешки допуснаха !
Последна промяна от suareshampion на 12 юни 2011 17:54, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Еми аз си казах моето мнение за ситуацията около Агер....но така или иначе засега има само някакви далечни слухове и спекулации за неговата продажба, така че все още можем само да гадаем каква е ситуацията....иначе спор няма, че Агер е доста добър защитник....постоянните му контузии обаче просто го съсипват и не може да разгърне целия си потенциал....а тези контузии са факт вече няколко сезона подред което навежда на мисълта, че няма тепърва да отшумят 
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
-
dsadsadasdasdasd
- Контакти:
Взеха да правят трансфери тип Реал Мадрид, което никак не ми харесва. Взеха Хендерсън добре с него стават 6 футболисти в центъра на които може да се разчита. Няма смисъл от други централни халфове от тук нататък. Ливърпул се нуждае от крила и от 2 добри нападатели, които да са примерени с това, че ще са резеви. Поне 3 крила им трябват те трагнали да купуват 1 и същ типаж футболисти.
- Neftochimic1892
- Контакти:
Ако продадем Агер , това ще е най-голямата глупост !!!
Аз мисля, че Хендерсън по-скоро ще играе крило този сезон. В такъв случай Адам не е чак толкова излишен. За мен той е по-добър вариант от Мейрелеш, който също не е слаб футболист. Надявам се той да се навие да започне сезона като резерва и да се бори за титулярно място. Според мен трябва да има и такива футболисти на резервната скамейка, защото само с играчи като Шелви няма как да обръщаме мачове. А и в манчо мисля Андерсон също е резерва, а го купиха за подобна сума, както ние Мейрелеш. За централен защитник Джоунс е с пъти по-добре от Кейхил, много по-млад и перспективен. Ако за единия трябва да дадем 22 милиона, а за другия 15, 7 милиона в повече определено са добра инвестиция за такъв играч. А какво мислите за Касорла? Аз лично харесвам повече Мата, но и Касорла ще добави класа в отбора ни и ще свърши добра работа.
- Neftochimic1892
- Контакти:
LFC1892 написа:Аз мисля, че Хендерсън по-скоро ще играе крило този сезон. В такъв случай Адам не е чак толкова излишен. За мен той е по-добър вариант от Мейрелеш, който също не е слаб футболист. Надявам се той да се навие да започне сезона като резерва и да се бори за титулярно място. Според мен трябва да има и такива футболисти на резервната скамейка, защото само с играчи като Шелви няма как да обръщаме мачове. А и в манчо мисля Андерсон също е резерва, а го купиха за подобна сума, както ние Мейрелеш. За централен защитник Джоунс е с пъти по-добре от Кейхил, много по-млад и перспективен. Ако за единия трябва да дадем 22 милиона, а за другия 15, 7 милиона в повече определено са добра инвестиция за такъв играч. А какво мислите за Касорла? Аз лично харесвам повече Мата, но и Касорла ще добави класа в отбора ни и ще свърши добра работа.
Направи ми страхотно впечетление в контролата на Испания срещу САЩ , но аз продължавам да твърдя ,че Азар е човекър , който ни трябва ...
Neftochimic1892 написа:Направи ми страхотно впечетление в контролата на Испания срещу САЩ , но аз продължавам да твърдя ,че Азар е човекър , който ни трябва ...
Гледа ли Азар в квалификацията Белгия-Турция? Не ме впечатли особено, а Туран за сметка на това изпъкваше. Наистина смятам, че физиката на Азар ще е голям проблем и трудно ще се впише във Висшата Лига.
- Neftochimic1892
- Контакти:
LFC1892 написа:Neftochimic1892 написа:Направи ми страхотно впечетление в контролата на Испания срещу САЩ , но аз продължавам да твърдя ,че Азар е човекър , който ни трябва ...
Гледа ли Азар в квалификацията Белгия-Турция? Не ме впечатли особено, а Туран за сметка на това изпъкваше. Наистина смятам, че физиката на Азар ще е голям проблем и трудно ще се впише във Висшата Лига.
До колкото знам Туран беше казал ,че Ливърпул са любимият му отбор . Той е страхотен футболист, млад е , и може да играе по-двата фланга ! Би бил много добре попълнение , НО все пак аз си искам Азар