Резервен отбор и юноши

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Резервен отбор и юноши

Мнениеот wolf » 27 мар 2013 21:42

styopa написа:
tisho_ynwa написа: играча се казва Джордън Ибе !!

И много ги... :lol:

Не е интересно като е същото :lol:

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 30 мар 2013 15:10

Неприятна загуба от Стоук с 1-4 при 18г
Гола за нас вкара Хари Уилсън с хубав удар с левия крак в далечния ъгъл.Героят от мача с Тотнъм,Трикет-Смит с 4-5 пропуска.Другата събота сме гости на Спърс и след това 2-та 1/2 с Челси за ФА Къп където се очаква да играем с доста по-солиден състав.
LFC XI: Fulton; Burke, Whelan, Heaton, Maguire; Rossiter, Brannagan, O'Hanlon; Wilson, Kent, Trickett-Smith

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 мар 2013 19:39

LIMASSOL написа:Неприятна загуба от Стоук с 1-4 при 18г
Гола за нас вкара Хари Уилсън с хубав удар с левия крак в далечния ъгъл.Героят от мача с Тотнъм,Трикет-Смит с 4-5 пропуска.Другата събота сме гости на Спърс и след това 2-та 1/2 с Челси за ФА Къп където се очаква да играем с доста по-солиден състав.
LFC XI: Fulton; Burke, Whelan, Heaton, Maguire; Rossiter, Brannagan, O'Hanlon; Wilson, Kent, Trickett-Smith

Браво пич .Много полезна информация даваш за нещата ,които се случват при младежите и резервния отбор.
Виждам ,че не е играл моя любимец Ибе ,може би утре отново ще е в групата ..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 31 мар 2013 19:18

От известно време гледам LFCTV,а там академията е доста широко застъпена,почти всички мачове ги дават на живо и поне за мен е много интересно.
Относно Ибе(или Айби) най-вероятно вече няма да играе при 18г(освен мачовете с Челси),него Джак Дън,Лойд Джоунс и още 2-3 момчета гледат вече да ги интегрират при п-големите.Резервите утре от 16ч играят с лидера Тотнъм на Анфийлд като билетите са по 5 лири и дано се събере прилична публика :)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 01 апр 2013 18:04

LIMASSOL написа:От известно време гледам LFCTV,а там академията е доста широко застъпена,почти всички мачове ги дават на живо и поне за мен е много интересно.
Относно Ибе(или Айби) най-вероятно вече няма да играе при 18г(освен мачовете с Челси),него Джак Дън,Лойд Джоунс и още 2-3 момчета гледат вече да ги интегрират при п-големите.Резервите утре от 16ч играят с лидера Тотнъм на Анфийлд като билетите са по 5 лири и дано се събере прилична публика :)

Aз също ги следя от 2 години и гледам когато мога. Днес също ги гледах ,но Тотнъм ги смачкаха.
За жалост и при резервите няма добри защитници и вратари ,които могат да бъдат дръпнати евентуално през лятото в първия отбор. Тоя Сама е трагичен,Гулаши още по голяма трагедия ,Коуди и той не ми харесва.Този Джоунс предния път като го гледах беше добре ,но днес и той издишаше .
Днес особено първия гол , изцяло на Гулаши ,третия също можеше да се спаси.Много слаб и неуверен вратар . Нямаме един вратар ,като хората в клуба !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 01 апр 2013 18:11

suareshampion написа:
LIMASSOL написа:От известно време гледам LFCTV,а там академията е доста широко застъпена,почти всички мачове ги дават на живо и поне за мен е много интересно.

Aз също ги следя от 2 години и гледам когато мога. Днес също ги гледах ,но Тотнъм ги смачкаха.
За жалост и при резервите няма добри защитници и вратари ,които могат да бъдат дръпнати евентуално през лятото в първия отбор. Тоя Сама е трагичен,Гулаши още по голяма трагедия ,Коуди и той не ми харесва.Този Джоунс предния път като го гледах беше добре ,но днес и той издишаше .
Днес особено първия гол , изцяло на Гулаши ,третия също можеше да се спаси.Много слаб и неуверен вратар . Нямаме един вратар ,като хората в клуба !

Абе нещо нямам доверие и в новият треньор на юношите...
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 02 апр 2013 12:16

Тотнъм наистина ни надиграха по всички показатели,двете им крила са много добри,особенно тоя левия е все едно по-малкия брат на Гарет Бейл.Голяма грешка при първия гол,втория също,едва второто се поразиграхме малко след влизането на Начо,хубав гол на Морган,Адорян и Тешейра загубиха центъра и почти нямахме положения,Ибе-то и той доста апатичен,едва последните 10мин направи 2 пробива.Бижев е контузен и за това не беше в групата.Странно беше че не пуснаха Шелви,Сусо,Уиздъм при положения че не играха с/у Вила.А иначе Тотнъм са класа,убедително първи и за 18-19 мача са вкарали към 70 гола.Другия понеделник играем с Арсенал пак на Анфийлд от 21ч
Новия тренер Алекс Ингълторп дойде точно от шпорите,важното е да сме в топ 3 и да играем на 1/2-лите

Liverpool team: Gulacsi, McLaughlin, Roddan, Sama, Jones, Coady, Peterson, Teixeira (Brannagan 65), Morgan, Adorjan (Nacho 45), Ibe

Изображение

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 02 апр 2013 14:50

А тези първите места, които са маркирани със синьо какво носят?
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 02 апр 2013 14:58

Alonso_Massa написа:А тези първите места, които са маркирани със синьо какво носят?

Първите 3 отбора от нашата група се класират за 1/2,последният отбор ще се определи от бараж м/у победителите в другите 2 групи,най-вероятно ще са Евертън и Рединг http://www.sportstats.com/soccer/englan ... standings/

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 02 апр 2013 16:16

LIMASSOL написа:
Alonso_Massa написа:А тези първите места, които са маркирани със синьо какво носят?

Първите 3 отбора от нашата група се класират за 1/2,последният отбор ще се определи от бараж м/у победителите в другите 2 групи,най-вероятно ще са Евертън и Рединг http://www.sportstats.com/soccer/englan ... standings/

На такива албански реотани ,трябва да им повтаряш едно и също нещо по сто пъти ,докато го асимилира малкото му мозъче . :)
В прав текст му каза ,че първите три отбора се класират напред ,той пак пита тоя бавния . :)

Върни се в “Ливърпул”