Уест Бромич Албиън - Ливърпул 29.10.2011, 19:30 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Re: Уест Бромич Албиън - Ливърпул 29.10.2011, 19:30 ч.

Мнениеот Hakercheto » 30 окт 2011 10:32

liverpool96 написа:
john barnes написа:със изключение на стю,другите играха на прилично ниво...отзад без карагър сме пушка,но за съжаление след като се оправи от контузията,пак ще е титуляр-не се съмнявайте в това! важното е,че взехме много важни 3 точки и се приближихме до челси.тая година ще е доста трудно за топ 4,доста отбори имат апетит за Ш.Л.

Ние като гости играем, а не позволихме на домакините да създадат нито едно чисто положение. Почти никаква работа за Рейна, което е много добре. За жалост Карагър след като се излекува от контузията, пак ще е титуляр. Шкъртел и Агер в момента са най-добрата двойка централни защитници. Толкова много се радвах снощи на работата в защита!

Не мисля така,дори в Англия се говори,че Карагър не е както преди. Изключително съм впечатлен от Агер последните 2 мача за този сезон(Стоук и УБА). Шкъртел в въздуха не е много ефективен според мен(Особено при позиционирането при корнери и това се видя на няколко пъти този сезон),но се справя. Бековете нямаме никакви проблеми. Не виждам защо трябва Кара да се връща.
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 30 окт 2011 10:39

Hakercheto написа:
liverpool96 написа:
john barnes написа:със изключение на стю,другите играха на прилично ниво...отзад без карагър сме пушка,но за съжаление след като се оправи от контузията,пак ще е титуляр-не се съмнявайте в това! важното е,че взехме много важни 3 точки и се приближихме до челси.тая година ще е доста трудно за топ 4,доста отбори имат апетит за Ш.Л.

Ние като гости играем, а не позволихме на домакините да създадат нито едно чисто положение. Почти никаква работа за Рейна, което е много добре. За жалост Карагър след като се излекува от контузията, пак ще е титуляр. Шкъртел и Агер в момента са най-добрата двойка централни защитници. Толкова много се радвах снощи на работата в защита!

Не мисля така,дори в Англия се говори,че Карагър не е както преди. Изключително съм впечатлен от Агер последните 2 мача за този сезон(Стоук и УБА). Шкъртел в въздуха не е много ефективен според мен(Особено при позиционирането при корнери и това се видя на няколко пъти този сезон),но се справя. Бековете нямаме никакви проблеми. Не виждам защо трябва Кара да се връща.

И аз не знам защо трябва да се връща. С мачовете Шкъртел и Агер ще оформят невероятен тандем в центъра на защитата. Още от първия им мач заедно през сезона, отбора записа суха мрежа. ФАКТ!

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 окт 2011 11:09

Още след предния мач срещу Норич се видя ,че отбора започна да играе стабилно,агресивно и да атакува от самото начало.Има я вече необходимата острота ,когато атакуваме и логично ставаме по опасни и непридвидими за съперника.Създаваме доста положения ..точно това исках ,така се играе а не предпазливо ,със страх и без самочуствие.Ако бяхме играли така и срещу мангалите от самото начало а не да спим до 70 мин щеше да спечелим мача ..в някои предни мачове картинката беше същата.В психологически план също явно е работено с играчите ,защото видимо изглеждат по спокойни.Отзад в защита в тоя си вид сме перфектни ,пред тях Лукас също перфектен ,Адам подобри играта си ,започна да работи по бързо с топката,намали брака до минимум ,вече е по спокоен а преди псуваше като каруцар дори и съотборниците си а и вече не се изморява в 60 мин а си изкарва физически добре мача до край.Суарес също изглежда по спокоен , намали жестикулиранията по време на мач,започна да се усмихва и да играе с настроение ,стана по комбинативен ,уникален играч.Към Хендерсън и Керъл все още имам резерви .Единствено недоумявам защо Белами не е титуляр ? Даунинг изобщо игра ли вчера ,аз лично не го видях ?Ако зимата вземем крило и нападател ще станем още по силни и не виждам кой ще ни спре.С една дума вижда се ,че Ливърпул върви нагоре !
Последна промяна от suareshampion на 30 окт 2011 12:44, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

imn
Контакти:

Мнениеот imn » 30 окт 2011 11:26

Наистина много уважавам човека карагър но...........видимо е че без него си догледах мача напълно спокойно .За Даунинг и аз незнам кво да кажа ......явно си върши работата не може ние тука да сме по-големи специалисти от целия щаб в отбора.За зимната селекция по-скоро класно крило ,защото деветки има ........и Керал може както и Каут а също и Суарес се справя добре като така наречена "фалшива".И другото много се радвам от този сезон да гледам ливърпул защото не се питам дали ще вкараме а кога :lol:

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 30 окт 2011 12:00

suareshampion написа:Единствено недоумявам защо Белами не е титуляр ?

няма как да си 32-годишно крило и да играеш 2 мача( все пак непълни) в рамките на 4 дни ;)
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 окт 2011 12:38

smart написа:

няма как да си 32-годишно крило и да играеш 2 мача( все пак непълни) в рамките на 4 дни ;)

не съм съгласен..гигс до 35-36 години играеше по три мача на седмица ;) а и белами срещу стоук игра 10 минутки, вчера също 10 ..а срещу нори4 към 60 ..даже и един пълен мач не му се събира на седмица...да не говорим ,че ако хване някой от младите в отбора на 100 метра ще ги направи за смях :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 30 окт 2011 13:04

suareshampion написа:
smart написа:

не съм съгласен..гигс до 35-36 години играеше по три мача на седмица ;) а и белами срещу стоук игра 10 минутки, вчера също 10 ..а срещу нори4 към 60 ..даже и един пълен мач не му се събира на седмица...да не говорим ,че ако хване някой от младите в отбора на 100 метра ще ги направи за смях :)

+1
А за колко години е договора му?
Само Левски!
You'll never walk alone!

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 30 окт 2011 13:26

Белъми подписа договор за 2 години,като още на представянето му Даглиш бе ясен,че Крейг ще играе периферна роля и целта му ще е по-скоро да помага на младите,а не да играе водеща роля.Уелсецът избра по-малкото пари при нас и роля на резерва пред голямата заплата и титулярното място в КПР.А и има да изкупува стари грехове пред КОП.Засега мисля,че се справя чудесно със задачите си.
Иначе относно зимната селекция все си мисля,че се нуждаем от още и сериозно подсилване.Видно е,че нямаме друго типично крило освен Даунинг,а когато не е във форма-нямаме реален заместник.Играч като Азар ще е фикция да го вземем на този етап,като гледам какви акули се навъртат около него.Ако успеем да вземем примерно Ериксен/Аякс/ ще е отлично,макар че и там конкуренцията е сериозна.Истината обаче е,че на този етап не може да се конкурираме като трансферни суми и заплати с отбори като Реал,Барса,двата Манчестъра,Челси и дори Арсенал и затова трябва да бъдем бързи в ходовете си,да търсим изгряващи звезди,а не вече такива,които са се набили в очите даже и на обикновения фен.
Според мен е необходим и типичен голаджия,който да вкарва множеството положения за гол,защото Каръл е много полезен като таргет мен,който ангажира със себе си поне двама защитници,гардира топката отлично и позлволява лесния преход на отбора от защита в атака,като задържа топката лесно с оглед на физиката си.Суарез от друга страна е изключителен футболист,но от 4 положения обикновено вкарва 1,а и ще му трябва време да постигне голмайсторските си резултати от Аякс.Кайт е по-използван по фланговете.Нужно ни е нещо от типа на Льоренте например.
Зимата не мисля,че ще подпишем с централен защитник,но се говори усилено,че проявяваме интерес към капитана на Нюкасъл-Колочини,чийто контракт изтича лятото,а тва май значи,че Кейхил не е опция.
И финално трябва дефанзивен халф,който да отменя Лукас,защото се видя срещу Манчестър Юнайтед,че Лейва игра въпреки че бе тотално неподготвен за мача след изтощителни полети из няколко континента,а това се отрази най-вече на цялостната игра на клуба.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 окт 2011 13:53

PeterForsberg написа:Белъми подписа договор за 2 години,като още на представянето му Даглиш бе ясен,че Крейг ще играе периферна роля и целта му ще е по-скоро да помага на младите,а не да играе водеща роля.Уелсецът избра по-малкото пари при нас и роля на резерва пред голямата заплата и титулярното място в КПР.А и има да изкупува стари грехове пред КОП.Засега мисля,че се справя чудесно със задачите си.
Иначе относно зимната селекция все си мисля,че се нуждаем от още и сериозно подсилване.Видно е,че нямаме друго типично крило освен Даунинг,а когато не е във форма-нямаме реален заместник.Играч като Азар ще е фикция да го вземем на този етап,като гледам какви акули се навъртат около него.Ако успеем да вземем примерно Ериксен/Аякс/ ще е отлично,макар че и там конкуренцията е сериозна.Истината обаче е,че на този етап не може да се конкурираме като трансферни суми и заплати с отбори като Реал,Барса,двата Манчестъра,Челси и дори Арсенал и затова трябва да бъдем бързи в ходовете си,да търсим изгряващи звезди,а не вече такива,които са се набили в очите даже и на обикновения фен.
Според мен е необходим и типичен голаджия,който да вкарва множеството положения за гол,защото Каръл е много полезен като таргет мен,който ангажира със себе си поне двама защитници,гардира топката отлично и позлволява лесния преход на отбора от защита в атака,като задържа топката лесно с оглед на физиката си.Суарез от друга страна е изключителен футболист,но от 4 положения обикновено вкарва 1,а и ще му трябва време да постигне голмайсторските си резултати от Аякс.Кайт е по-използван по фланговете.Нужно ни е нещо от типа на Льоренте например.
Зимата не мисля,че ще подпишем с централен защитник,но се говори усилено,че проявяваме интерес към капитана на Нюкасъл-Колочини,чийто контракт изтича лятото,а тва май значи,че Кейхил не е опция.
И финално трябва дефанзивен халф,който да отменя Лукас,защото се видя срещу Манчестър Юнайтед,че Лейва игра въпреки че бе тотално неподготвен за мача след изтощителни полети из няколко континента,а това се отрази най-вече на цялостната игра на клуба.

Няма значение за какво сме го взели ..важното е който е във форма той да играе ,а белами в момента играе добре и ще ни върши работа....какво като е взел Даунинг за титуляр ? щом играе слабо да сяда на пейката ..тука няма място за сърдене..в крайна сметка целта е отбора да побеждава и да върви напред нали така ? Иначе Азар е уникален футболист ,но много се наби на очи както казваш и ще е много трудно..а Ериксен играе предимно в средата на терена като плеймейкър .

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 30 окт 2011 15:09

Suareshampion,Даунинг вчера не игра на високо ниво,особено в атакуващ план,но за разлика от Белъми той върши огромна работа в защита,където помага много на Енрике,с който са изградили отлично разбирателство.
Освен това,както казах,Стю е единственото типично крило в целия ни състав.
Вярно е,че досега няма гол и асистенция,но вината не е само негова в крайна сметка,само срещу Манчестър момчето даде два перфектни паса за Кайт и Хендо в края,които обаче бяха изпуснати,за съжаление.
Все пак имам някакво предчувствие,че срещу Суонси Даунинг ще остане резерва.
Относно Ериксен-той се справя отлично както по левия фланг,където съм го гледал няколко пъти за Дания/Срещу Англия бе феноменален/,така и зад нападателя

Върни се в “Ливърпул”