liverpool96 написа:john barnes написа:със изключение на стю,другите играха на прилично ниво...отзад без карагър сме пушка,но за съжаление след като се оправи от контузията,пак ще е титуляр-не се съмнявайте в това! важното е,че взехме много важни 3 точки и се приближихме до челси.тая година ще е доста трудно за топ 4,доста отбори имат апетит за Ш.Л.
Ние като гости играем, а не позволихме на домакините да създадат нито едно чисто положение. Почти никаква работа за Рейна, което е много добре. За жалост Карагър след като се излекува от контузията, пак ще е титуляр. Шкъртел и Агер в момента са най-добрата двойка централни защитници. Толкова много се радвах снощи на работата в защита!
Не мисля така,дори в Англия се говори,че Карагър не е както преди. Изключително съм впечатлен от Агер последните 2 мача за този сезон(Стоук и УБА). Шкъртел в въздуха не е много ефективен според мен(Особено при позиционирането при корнери и това се видя на няколко пъти този сезон),но се справя. Бековете нямаме никакви проблеми. Не виждам защо трябва Кара да се връща.