Ливърпул - Норич 22.10.2011, 19:30 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
hawai
Контакти:

Re: Ливърпул - Норич 22.10.2011, 19:30 ч.

Мнениеот hawai » 22 окт 2011 21:46

sven_goran Честито за точката заслужихте си я с духа който показахте :)

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 22 окт 2011 21:47

blue avalanche написа:
Gil-galad написа:Еми никакъв късмет отново....Каут и Даунинг нулеви за пореден мач...чист вратарски гол ни вкарват....три греди удрят...Суарез изтърва повече от Йовов....преди да влезе Керъл се скъсваха да центрират и да играят с дълги топки..след като влезе Керъл ако не е корнер топката не се центрираше с изключение на положението където изтърва...Керъл трябваше да запише цял мач заедно с Белами, а Каут и Даунинг да не помирисват терен докато не лвезнат във форма...трябваше да има червен картон за оня където спъна Суарез като се откъсваше сам срещу вратаря....Мачовете на Карагър трябва да бъдат сведени до минимум....

"...преди да влезе Керъл се скъсваха да центрират и да играят с дълги топки..след като влезе Керъл ако не е корнер топката не се центрираше с изключение на положението където изтърва...Керъл трябваше да запише цял мач заедно с Белами, а Каут и Даунинг да не помирисват терен докато не лвезнат във форма..."
Това няма нищо общо с късмета!Питай тренера!
ПС.Никой не спъна Суарес.

Както казах не вярвам, че колкото и да бърка тактиката Далглиш им казва да не центрират когато играе Керъл...А срещу Суарез имаше поне 3-4 фаула които не бяха свирени включително и там където се откъсваше сам срещу вратаря...да нито един не беше в опасна близост до вратата или в наказателното но нарушения имаше :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 22 окт 2011 21:48

Pichichi написа:Мениджърът на Норич, П.Ламбърт е следващото име за което ще се борят някои от по-големите клубове, трудно ще го задържат задълго особенно ако успее да остави отбора във ВЛ, наистина точка с късмет за канарчетата но пък същият този късмет им липсваше с/у Челси и Ман.

Нима се съмняваш, че Пол Ламбърт няма да успее да задържи Норич в Премиър лийг?
Мисля, че това въобще не стои на дневен ред...
Норич тази година ще са в златната среда, а след това ще видим... тук е въпроса ;)

pavel-liverpool 99
Контакти:

Мнениеот pavel-liverpool 99 » 22 окт 2011 21:51

Момчета за мен истината е ,че нямаме никакъв късмет.Даунинг не е толкоз слаб(вярно не е Меси или Роналдо),но виждам че много се старае,но просто толкова си може.Хендерсън е пълен анонимник,антииграч и още мн други работи,който не искам да споменавам.Белами игра страхотно,през всичките си минути на терена.Следва един много логичен въпрос-ЗАЩО БЕ СМЕНЕН?!И поне на мегово място да беше влязъл Макси.Каут цял мач само проваляше атаките една след друга.следва един ОЩЕ по-логичен въпрос -ЗАЩО ТОЙ НЕ БЕ СМЕНЕН?!Да не говорим че като видиш че еин играч няма ден ,логочно е да го смениш(ако не сте се сетили говоря за Суарес).Също така се видя как Луис се поизмори към края.Още нещо-Добре е(даже е наложително) през зимата,ако ще гоним топ 4 или нещо повече,Да се купи ДОБЪР нападател!!!НЕ КЕРЪЛ,НЕ МЕРЪЛ И ТЕМ ПОДОБНИ!!!Някой,който от нищо да прави нещо,а не да му целят главата и ако стане.И последно-Съдията.Искам да кайа че ако ние си бяхме вкарали поне още 2 от 30-те си положения ,той трудно би повлиял на крайния резултат.Хо това е друга тема.Понякога имаше доста неадекватни решения.Веднага в ума ми изплува онази акция на Адам ,при която за мен бе логочно да се отсъди дуспа,мо такава не бе отсъдена.Хещо повече-дадоха фал на Норич.И айде най-последно-ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА КАНАРЧЕТАТА!!!Те бяха на светлинни години пред отбора-късмет който едвам се оттърваот нас.Дано някой да си направи труда да прочете мнението ми!!!

П.С.И аз се радвам на Далглиш когато бием и знам че е мн добър тренер, но понякога прави някой очевадни грешки които ме дразнят.Иначе аз съм зад него.
Последна промяна от pavel-liverpool 99 на 22 окт 2011 21:59, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 22 окт 2011 21:52

hawai написа:Много ви се чудя на вас като биете ''браво, супер, Дълглиш велик'' а ся ''махайте Дълглиш'' ...

Ами и аз това им се чудя, но вече свикнах че все пак се намирам в България и тук така се "разбира" футбола. Колкото до феновете на Рафа Бенитес - коментатора ви го каза - в момента Ливърпул прави равностоен старт на старта от най-добрия сезон на Рафа Бенитес и това той го прави с нов отбор, при положение че миналата година по това време бяхме на предпоследно място с 6 точки. Надявам се да сте осмислили този факт, когато ви е било обърнато внимание. За 15те години откакто гледам Ливърпул аз игра равностойна на тази, която виждам откакто Кени дойде, съм виждал само в периода когато победихме МЮ, Реал М и Астън Вила с големи резултати, като единствената разлика от тези 3 мача и днешния е, че тогава си реализирахме по-голяма част от създадените положения. Да, днес вкарахме само един гол, но сигурно Кени е виновен, че Суарес удари 2 греди и изпусна още 10 чисти гола, а съдията се изгаври с ФК Ливърпул...
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 окт 2011 22:11

Dzheff написа:Ами и аз това им се чудя, но вече свикнах че все пак се намирам в България и тук така се "разбира" футбола. Колкото до феновете на Рафа Бенитес - коментатора ви го каза - в момента Ливърпул прави равностоен старт на старта от най-добрия сезон на Рафа Бенитес и това той го прави с нов отбор, при положение че миналата година по това време бяхме на предпоследно място с 6 точки. Надявам се да сте осмислили този факт, когато ви е било обърнато внимание. За 15те години откакто гледам Ливърпул аз игра равностойна на тази, която виждам откакто Кени дойде, съм виждал само в периода когато победихме МЮ, Реал М и Астън Вила с големи резултати, като единствената разлика от тези 3 мача и днешния е, че тогава си реализирахме по-голяма част от създадените положения. Да, днес вкарахме само един гол, но сигурно Кени е виновен, че Суарес удари 2 греди и изпусна още 10 чисти гола, а съдията се изгаври с ФК Ливърпул...

" Колкото до феновете на Рафа Бенитес - коментатора ви го каза - в момента Ливърпул прави равностоен старт на старта от най-добрия сезон на Рафа Бенитес..."
Не че съм фен на Бенитес,ама:
2008/09
Ливърпул-9 мача,7 победи,2 равни,0(НУЛА :o ) загуби,23т.
Отборът завърши на второ място.Я пак ми обясни за "равностойния старт"???И как ще завършим на второ място през този сезон?
ПС.Друг път си "пиши домашното"...Сигурно Суарес е виновен,че Далглиш вкара "великият" Хендерсън!

haha

Мнениеот haha » 22 окт 2011 22:27

hawai написа:Много ви се чудя на вас като биете ''браво, супер, Дълглиш велик'' а ся ''махайте Дълглиш'' много се смеете за Мейрелес и на Торес ама без тях .... неискам да ви предизвиквам или нищо такова, изразявам мнение .

Продажбите и на двамата бяха глупави,както и покупките на британските "звезди".
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 22 окт 2011 22:33

За две седмици - две равенства и загуба от намиращия се в криза Рейнджърс. Типично за средняшки отбор. Закупуването на тези играчи ни дава статут на средняци...

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 22 окт 2011 22:35

john barnes написа:
blue avalanche написа:Още ли смятат някои,че Далглиш е "велик" треньор?След изравнителния гол,играта в нападение рухна!И какво прави "кралят" или каквото е там?Изважда Белами и вкарва ЖАЛКИЯ Хендерсън!Велико!Жестоко!
Браво на Норич за правилно проведения мач!
Бай-бай Топ 4!!!
ПС.Някой чули името на Хендерсън след като влезе?

АЗ КАТО ГОВОРЕХ,ЧЕ ТОЯ ПОСРАН КИНГ Е СВЪРШИЛ-ТУКА ГОЛЕМИТЕ СПЕЦОВЕ МЕ НАПАДАХА...АЙДЕ СЕГА,СЪРБАЙТЕ МУ ПОПАРАТА НА ТОЯ НЕЩАСТНИК!

ти не си добре отиди да се прегледаш.Когато го назначиха пишеше: много съм радостен че го назначиха, сега ще тръгнем нагоре и незнам си какво.Сега тука пишеш някакви измислици че си го предвидил и се правиш на специалист... ти казваше и че ще взривим от смях висшата лига с трансфера на "32-годишна британска мишка"-белами а сега го искаш титуляр?!ако държиш мога да се позразровя и да ти ги покажа мненията в които си ги казал тъкмо и хората да не кажат че си измислям.Като не искаш Кени кой искаш да е треньор?Като го назначат него(новия треньор) след 3-тия мач пак ще се правиш на професор тука и ще разправяш как си щял да предвидиш тва и онова...
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 22 окт 2011 22:47

Dzheff написа:
hawai написа:Много ви се чудя на вас като биете ''браво, супер, Дълглиш велик'' а ся ''махайте Дълглиш'' ...

Ами и аз това им се чудя, но вече свикнах че все пак се намирам в България и тук така се "разбира" футбола. Колкото до феновете на Рафа Бенитес - коментатора ви го каза - в момента Ливърпул прави равностоен старт на старта от най-добрия сезон на Рафа Бенитес и това той го прави с нов отбор, при положение че миналата година по това време бяхме на предпоследно място с 6 точки. Надявам се да сте осмислили този факт, когато ви е било обърнато внимание. За 15те години откакто гледам Ливърпул аз игра равностойна на тази, която виждам откакто Кени дойде, съм виждал само в периода когато победихме МЮ, Реал М и Астън Вила с големи резултати, като единствената разлика от тези 3 мача и днешния е, че тогава си реализирахме по-голяма част от създадените положения. Да, днес вкарахме само един гол, но сигурно Кени е виновен, че Суарес удари 2 греди и изпусна още 10 чисти гола, а съдията се изгаври с ФК Ливърпул...

Какво да осмислям бе човек? Те фактите говорят - фактите!
Какви безмислени стартове говориш и ти - нека да ни закара на ЕДНА точка от шампионите, та чак тогава да може да се поспори за нещо.
За европейски мачове е излишно даже да се споменават...но като говорим за тях - явно много ни се разминават вижданията с Далглиш относно Керъл - може би той го вижда някъде в далечното бъдеще да бележи на Касияс и Буфон, докато за мен си е играч абсолютно за срещите, в които интересно...е скамейка, като тази и като Стоук.
Гола - вратарски, но така или иначе аз затова повтарям, че с Манчо не е никво дерби - какъв е смисъла да хиксираш шампиона, когато следващото равенство е пак на твой терен срещу отбор от тип "задължителни триточкови".
Нека и малко позитивизъм де, за разнообразие ;) ШЛ далеч не е изпусната, но както винаги лудите мачове около Коледа и НГ и особено зимните трансфери ще решат дали Арсенал и Тотнъм ще продължат да завършват на по-горно място...

Върни се в “Ливърпул”