Ливърпул - Болтън

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Re: Ливърпул - Болтън

Мнениеот JalkiSte » 27 авг 2011 21:27

Хареса ми как изиграхме мача, видях много добри неща - Суарез беше уникален, страшно непредвидим и разнообразен.Жалко, че бе заменен, мисля, че заслужаваше да изиграе цял мач и да му се даде шанс да вкара, то и се видя, че не беше доволен от смяната.Включването на Шкъртел беше страхотно, голът на Адам - също.Като негативи от мача бих отбелязал контузията на Кели и нелепия гол, който получихме в края.
P.S. Определено това е играта, която искам да виждам, а не бомбардировки към главата на Керъл :)
YNWA!
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 27 авг 2011 21:33

JalkiSte написа:Хареса ми как изиграхме мача, видях много добри неща - Суарез беше уникален, страшно непредвидим и разнообразен.Жалко, че бе заменен, мисля, че заслужаваше да изиграе цял мач и да му се даде шанс да вкара, то и се видя, че не беше доволен от смяната.Включването на Шкъртел беше страхотно, голът на Адам - също.Като негативи от мача бих отбелязал контузията на Кели и нелепия гол, който получихме в края.
P.S. Определено това е играта, която искам да виждам, а не бомбардировки към главата на Керъл :)
YNWA!

Дори с Керъл, пак можем да играем такъв футбол. Просто незнам защо всичките ни играчи гледат да целят главата на Керъл, като това става много трудно и много рядко. От началото на сезона добре я оцели единствено Енрике срещу Арсенал. Защо топката не се подаде няколко пъти през халфовете, да бъде изведено някое от двете крила, и чак тогава да има центриране към Керъл, вместо да се търсят безполезни "бомбардировки" от ВСЯКЪДЕ към главата на Керъл...?!
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 27 авг 2011 21:47

Победихме както и очаквах.Всички момчета играха добре ,единствено не ми хареса Каут.Много слаб съдия,ощети ни няколко пъти ,като най фрапиращото положение беше неотсъден двоен удар в наказателното поле на Болтън заради връщане към вратаря .Неприятното от този мач е контузията на Кели ,както и донякъде грешката на Карагър ,но умората си каза думата в края .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 27 авг 2011 21:53

Керъл задържа добре топката с гръб към вратата и пуска хубави пасове към футболистите включващи се от задна позиция....

А Шкъртел ги унищожи тоя мач :lol: :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от Gil-galad на 27 авг 2011 22:03, променено общо 1 път.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 27 авг 2011 22:01

Страхотна победа! Само ме е яд, че допуснахме нелеп гол в края на мача и, че Кели се контузи. Дано за следващия мач Глен Джонсън е на линия, че не ми се иска да се доверяваме на Фланагън.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 27 авг 2011 22:11

Еми вече е ясно, че Ливърпул без Керъл е в пъти по-добре от Ливърпул с него... Според мен Родригес трябваше да започне на мястото на Каут. Шкъртъл заслужава място в стартовите състави. Кара и Агер също и на Кени сега ще му е трудно да избира кой ще играе още повече като се върне Джерард. :) Иначе много се радвам за Хендерсън. Видя се че след гола започна да играе много по-добре. Започна да играе по-смело да дава пасове напред, а не само назад и настрани. Адам също даваше много добри пасове и успя да отбележи гол. Къде ще играе Стиви не знам. :) Лукас отново просто невероятен. Веднага щом се допусне грешка в защита той е там за да я оправи. Наистина много важен играч. Даунинг вече започва малко по малко да се вписва. Видя се, че със Суарез доста добре разиграват. Обаче съдията как ни прецака. Не ни даде чиста дузпа! Та онзи хвана крака на Суарез! Връщането към вратаря също не беше в наша полза, но там сякаш беше по-приемливо. Както и да е хареса ми играта ни. Сега чакам трансфера на Коатес да се официализира и да привлечем още един играч с бързина и техника за дясно крило. :)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 27 авг 2011 22:11

Liverpool forever_95 написа:Страхотна победа! Само ме е яд, че допуснахме нелеп гол в края на мача и, че Кели се контузи. Дано за следващия мач Глен Джонсън е на линия, че не ми се иска да се доверяваме на Фланагън.

Е то се видя, че и Шкъртел може да играе добре от дясно. ;)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
depss
Контакти:

Мнениеот depss » 27 авг 2011 22:25

Честита победа на всички фенове на ЛИВЪРПУЛ вижда се вече,че отбора започва да се сработва жалко че искараха Суарес мисля че заслужаваше да остане до края и да вкара някой гол просто е брилянтен тоя човек ,Хендо имаше добри отигравания но още не е уверен достатъчно дано гола му даде нужното самочувствие.Жалко за гола накрая но в крайна сметка Кара е на 33 и е нормално да е по бавен вече но много пъти е спасявал отбора така че неможем да му се сърдим.Силно се надявам отбора да продължава в същия дух и да спечелим някой трофей тая година и най вече да прогонят тая прокоба дето тегне над тоя велик клуб и да станем шампиони на Англия отново.YNWA.
[wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSPhEDlRp5Z7YQ72Dau7nzguIv7x50W6Qhqu1FhKy-oVgD2OJFW[/wrapimg]Формата е временна, класата - вечна. Good players come and go, legends stay forever.

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 27 авг 2011 22:58

Такова слабо съдииство само в А група съм виждал, иначе важното е че победихме и с изключение на последната ситуация опасности пред вратата ни нямаше.Трябва и малко повече да си вкарваме положенията де.

П.с Познайте кой ще свири Ман.Юнайтед-Арсенал :lol: (може би от ФА съвсеееем случайно баш него са сложили :mrgreen: )
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

john barnes

Мнениеот john barnes » 27 авг 2011 23:42

видя се,че без керъл мачкаме...дано вземем афелай и да се почва...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”