Ливърпул-Спарта Прага

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Re: Ливърпул-Спарта Прага

Мнениеот Neftochimic1892 » 24 фев 2011 21:53

Коул може много ! Айде честито !!! YNWA ! : )

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 24 фев 2011 21:59

Ех този Нгог :lol: :lol: :lol: Пълен некадърник...
Иначе за играта...като имаш две дупки като Поулсен и Лукас и се надяваш те да ти изнасят топките и да организират атаки, нищо няма да стане. Просто Джерард страшно много липсваше. Керъл дано да се оправя по-бързо и да трупа минути, че както се казва, 1/8 финала чука на вратата, а той не е играл от Декември месец насам.
Честита победа :!:

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 24 фев 2011 21:59

Много лош мач.Не стига че не вървеше играта,ами и Агер се контузи.Хубавото беше завръщането на Коул и не лошата игра на Уилсън.

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 24 фев 2011 22:02

Честита победа! Винаги съм харесвал Каут и винаги ще го уважавам и харесвам! Искам да завърши кариерата си в Ливърпул! Защото,той Джерард,Карагър обичат този отбор и дават всичко за него! Дано Керъл и Суарез разберат какво означава Ливърпул! LIVERPOOL FOREVER!!! ;)
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 24 фев 2011 22:03

mitko9311 написа:
Deluxx написа:ее най-накрая,абе да ви питам как може да седите в форума ,а да не гледате мача?....или ще гледаш мач или ще си в форума

ХАХАХА някой хора имат телевизор до компютъра си мисля, че не е странно да имаш ТВ и Комп и да изпускаш точно 5 секунди да напишеш коментар иначе ИЗМЪЧЕНА НО ПОБЕДА !!!

ти да не ме взе че живея в 20ти век?Друго си е да си седнеш и да гледаш мач ,а не да ставаш и да пишеше коментари.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 24 фев 2011 22:04

ЧЕСТИТА ДЪЛГООЧАКВАНА ПОБЕДА !!! Каквото и да говорим за Каут че е слабо крило , че е бавен напълно се оправдава със новия му важен гол.На точното място в точното време ;) Затова Дирк ще продължава да е важен играч за отбора !!! А Н'Гог наистина го признах за некадърен играч , 3 чисти положения за гол и да земеш топката от крака на Джо Коул само и само за да вкараш е много егоистично.Дано се замисли за бъдещето си ако продължава с тази игра.И отново ЧЕСТИТА ПОБЕДА :!: Y.N.W.A :!:
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 24 фев 2011 22:06

Deluxx написа:
mitko9311 написа:
Deluxx написа:ее най-накрая,абе да ви питам как може да седите в форума ,а да не гледате мача?....или ще гледаш мач или ще си в форума

ХАХАХА някой хора имат телевизор до компютъра си мисля, че не е странно да имаш ТВ и Комп и да изпускаш точно 5 секунди да напишеш коментар иначе ИЗМЪЧЕНА НО ПОБЕДА !!!

ти да не ме взе че живея в 20ти век?Друго си е да си седнеш и да гледаш мач ,а не да ставаш и да пишеше коментари.

Kой ти е казал, че ставам въобще примерно ???? тъп ти е коментара чесно !!!
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 24 фев 2011 22:18

Бая се поизмъчихме .. но сладка победа дошла в края .. но като цяло бяхме доста доста слаби .. Walk On!!!!
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид

YNWA

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 24 фев 2011 22:22

Как е възможно да имаме толкова некадърни футболисти като НГог и Поулсен :shock: Имаше време, когато смятах, че Лукас е най-слабия футболист на Ливърпул, но тези двамата бият по всички показатели дори и него :x Искрено се надявам това да е последния им мач за Ливърпул в кариерата им - било заради решение на Кени, било заради контузия - няма значение - само да не играят повече за Ливърпул...
Иначе да ни е честита първата европобеда на Крал Кени като мениджър! Чакаме след няколко месеца и първата му евротитла :roll:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 24 фев 2011 22:25

Между другото сега чак се зачетох в коментарите.Понеже повечето са от типа ууууу аааа тоз Н'Гог много умрял уааа хрип хрип и т.н. Интересно ми е дали някой се сеща защо в този мач прегоря.Ами много просто: той Н'Гог почти няма мачове от 3 месеца(не повече от 5 6 мача да има като титуляр).След като не е играл толкова време как изобщо очаквате да влезе и да направи сносен мач малко ми е странно.
п.с. Точната статистика е 7 титулярни мача за последните 4 месеца.

Върни се в “Ливърпул”