Спарта Прага-Ливърпул 0:0 (FT)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Спарта Прага-Ливърпул
И отново няма да се даде шанс на Пачеко, момчето за мен има добър потенциал, но и при Рой, а дори и при Кени, който принципна поналага младоците, пак не получава шанс, жалко..
- Neftochimic1892
- Контакти:
добре ,че свърши като се има впредвид ,че нямахме точен удар 

0-0 без да играем нищо...ако бяхме поиграли можеше и да вземем трите точки....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
-
- Контакти:
Никога не съм гледал такъв Ливърпул. Безобразна игра, никакъв хъс, никаква воля за победа. Писна ми. Да правят каквото искат на реванша на Анфийлд. Ако искат да падат. Това не е Ливърпул!
- cska_liverpool
- Контакти:
С оглед на играта равния резултат ни е като победа...пффф...немога да повярвам че го казвам но си е така! 

RED OR DEAD
Gil-galad написа:0-0 без да играем нищо...ако бяхме поиграли можеше и да вземем трите точки....
Какви точки?
Ок нищо не играхме,но 0:0 си е някакъв нормален резултат.На мен като цяло от мача ми хареса стабилността на Уилсън.По нищо не си пролича че има само 2-3 мача за първия отбор.
Другото хубаво е завръщането на Коул(въпреки че много слабо игра).
Слабо,слабо.. за съжаление има и такива мизерни и мижави мачове... и напрежението остава,защото след седмица не трябва да допускаме гол на Анфийлд! Все си мисля,че когато Ливърпул заиграе с Суарез и Керъл напред и зад тях Мейрелеш и Джерард мисля,че Ливърпул ще заиграе по-добре... но ни чака труден мач на Анфийлд,защото Суарез неможе да играе в турнира,а Керъл е по-вероятно да дибютира срещу Юнайтед....
[center]
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]
Нула удара във вратата...това говори много. Лукас наистина игра зле, Н'гог - също, но не бяха само те. Аз лично бих отличил Глен Джонсън и Дани Уилсън. А щом бековете ни са играли най-добре за какво въобще говорим. И най-много ме подразни факта, че в последните минути (а и целия мач общо взето) играем за 0-0, бавим времето и си разиграваме между централните защитници, което не приляга на отбор с толкова отличия в Европа. Вярно е, че и те нямаха кой знае какви положения, но аз лично изтръпнах на няколко пъти при техни далечни удари, а и при единия корнер, когато малко остана тъмнокожият им футболист да ни вкара. Почти съм сигурен, че ще ги елиминираме с една лесна победа в реванша, но един гол днес щеше да ме направи далеч по-спокоен. Както и да е.... Недейте се нахвърля като лешояди на мърша на играчите, които победиха Челси и възвеличавахте преди седмица и малко. Още по-малко пък на Далглиш. YNWA!
аз не мога да разбера на какво отгоре всички тръгнахте да правите някакви трагедии от един рутинен мач... половината, които излязоха в този мач са твърди резерви в отбора и многократно споменавани, когато говорим кои футболисти са ни излишни. ами съвсем нормално е да се получи такъв мач... по-горе беше направено сравнение между стила на Ходжсън и Кени, с твърдението че си били приличали. Колега, вярвай ми ако Ходжсън водеше този мач, с тази 11ка щяхме да се молим да паднем с по-малко от 3-4:0. И малките деца знаят, че Ливърпул няма достатъчно добри резерви, които да заместят титулярите при нужда. Благодарни сме (поне аз съм), че Кени научи поне титулярите да играят добре. За някои "дупки" в отбора, това очевидно е невъзможно. Лошото е, че дори и лятото едва ли ще успеем да разширим дотолкова състава, че да се получи някаква конкуренция по ключовите постове в отбора. Така че надеждата ни е Кени все пак по някакъв начин, да успее да ги научи наличните резерви да играят малко от малко по-прилично... Дано успее!
п.с. Моля колегите, които си позволяват да се правят на по-големи специалисти от Краля, да преустановят това, защото така само стават смешни и жалки
п.с. Моля колегите, които си позволяват да се правят на по-големи специалисти от Краля, да преустановят това, защото така само стават смешни и жалки

[center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]
И на Кени, и на футболистите не им се играе в Лига Европа. На мен пък не ми се гледа. Това е турнирът на Източна Европа. Колко ще спечели Ливърпул от Лига Европа? Милион евро от групите и още 3-4 до финала. Та само 3-4 милиона лири е едно място нагоре в Англия. Този турнир не е за Ливърпул. Защо ни е да сме първи на село?
Пише се Левски, чете се Любов.