Ливърпул-Уигън Атлетик 1:1 (FT)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

styopa
Контакти:

Re: Ливърпул-Уигън Атлетик

Мнениеот styopa » 12 фев 2011 19:13

Liverpool forever_95 написа:
styopa написа:
Gil-galad написа:Е тая засада е няма по-очевидна...А СУарес според мен достатъчно се е адаптирал...това че пада лесно е поправимо...но играе доста добре....И двете греди просто бяха върха на всичко :|

Според мен Суарез може би от новия сезон ще ни е решаващ футболист.Сега в момента играе супер,но някак ми се струва че все още не може да си намери мястото.Особено след като влезе Н'Гог Суарез още повече взе да се лута наляво-надясно.
Все пак нормално е когато се сменя обстановка да има един такъв период.

Абсолютно нормално е, но не мога да разбера, защо в 92-рата минута тръгна да се лъже на аутлинията, а не я върна назад към Макси или Аурелио (не знам кой беше). Но поне атаката щеше да завърши с удар, а не с отнемане на топката и край на атаката.

Е то всичко се решава за части от секундата.Ако беше преминал покрай защитника създаваше супер положение.Така решил... така направил.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 12 фев 2011 19:15

FCUnitedofManchester написа:кво стана ся, фулъм биеха челси а пуул категорично уиган.

Но ако ги бяхме били нямаше да влезеш във форума ни да пишеш, нали разбирачо?

GNRforever

Мнениеот GNRforever » 12 фев 2011 19:17

Пак издънка трудно ще стане 4 място
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 12 фев 2011 19:17

Е, той беше на не повече от 3 метра от аутлинията. Просто нямаше как да създаде положение. Ако веднага я беше върнал назад, атаката щеше да бъде завършена с удар. Но няма смисъл да коментираме минали неща.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 12 фев 2011 19:27

Liverpool forever_95 написа:Е, той беше на не повече от 3 метра от аутлинията. Просто нямаше как да създаде положение. Ако веднага я беше върнал назад, атаката щеше да бъде завършена с удар. Но няма смисъл да коментираме минали неща.

Е карай.По принцип ако мине защитника спокойно може да си направи хубав пробив,но то няма смисъл наистина толкова да я коментираме една единствена ситуация.Така решил.. така направил.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 12 фев 2011 19:30

styopa написа:
Liverpool forever_95 написа:Е, той беше на не повече от 3 метра от аутлинията. Просто нямаше как да създаде положение. Ако веднага я беше върнал назад, атаката щеше да бъде завършена с удар. Но няма смисъл да коментираме минали неща.

Е карай.По принцип ако мине защитника спокойно може да си направи хубав пробив,но то няма смисъл наистина толкова да я коментираме една единствена ситуация.Така решил.. така направил.

Аз не мога да си обясня на 3 метра от аутлинията как ще премине онзи дървар, но както и да е. Свършило. Но не мога да си обясня още едно нещо. Защо извади Каут и пусна Йованович :shock:

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 12 фев 2011 19:34

Liverpool forever_95 написа: Защо извади Каут и пусна Йованович :shock:

Ами след мачове на национални отбори нормално е да е малко шантава работа.Мейрелеш и Каут ги извади най-вече защото се измориха.Като сложим и контузиите на няколко основни футболисти и по-принцип късата скамейка и се получава такива неща.Да влиза футболист тотално извън форма.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 12 фев 2011 19:37

styopa написа:
Liverpool forever_95 написа: Защо извади Каут и пусна Йованович :shock:

Ами след мачове на национални отбори нормално е да е малко шантава работа.Мейрелеш и Каут ги извади най-вече защото се измориха.Като сложим и контузиите на няколко основни футболисти и по-принцип късата скамейка и се получава такива неща.Да влиза футболист тотално извън форма.

Мейрелеш мисля, че го смени, защото получи травма. Като че ли накуцваше, но може и да граша. Дано да греша, че ако Джерард и Керъл не са готови за мача със Спарта Прага, а и Мейрелеш се окаже контузен, оставаме без играчи. И като прибавим, че Суарес ня може да играе в ЛЕ, направо... :evil:

styopa
Контакти:

Re: Ливърпул-Уигън Атлетик 1:1 (FT)

Мнениеот styopa » 12 фев 2011 19:46

Е то със Спарта и с резервни състезатели може да минем,а за гостуването на Уест Хям се надявам всички да са се оправили(включително Керъл).

aks75
Контакти:

Re: Ливърпул-Уигън Атлетик 1:1 (FT)

Мнениеот aks75 » 12 фев 2011 19:49

Според мен Кени пусна тия две недуразумения,за да е наясно дали може да разчита на тях.След този мач си мисля,че тия двамката и при дублиращите няма да играят.Яд ме е за малшанса в този мач.

Върни се в “Ливърпул”