Аякс официално прие оферата на Ливърпул за Луис Суарес

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: Аякс официално прие оферата на Ливърпул за Луис Суарес

Мнениеот Mourinio » 29 яну 2011 01:53

haha написа:
styopa написа:Е той Н'Зогбия е ляво крило.По принцип (освен Суарез) Джо Коул и Макси също могат да си играят в ляво.

За крила бих искал Мата и Санти Касорла,ама ще си остана само с искането.

А аз Гарет Бейл :twisted: ама е в сферата на фантазиите да осъществим такъв трансфер :lol:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 29 яну 2011 01:56

sonor написа:Перфектен е, има достатъчно опит и ще води защитата.Няма стари и млади, има можещи и не можещи, гледай кво прави Стивън Кар :)

Разликата е че Кар цял живот десен защитник е играл,а Карагър си е централен защитник.
Още повече че Кели не е никак лош вариант за в дясно.

Mourinio написа:Абе тоя сезон като гледам няма да е фатално да не се вземат ляв бек и ляво крило, тъй като без тва доста трудно ще стопим 14 точки разлика до 4-тото мястото за 14 кръга, така че летният трансферен прозорец трябва да вземат едно класно крило, например Ашли Йънг и стабилен ляв бек и мисля, че можем с още 1-2 класни имена като Суарес за следващия сезон не само да се класираме за ШЛ, ами и да спечелим титлата 8-)

Ами за лятото ще го мислим тогава.Според мен според класирането тогава ще са ни целите.Ако предположим най-лошия вариант(сиреч не влезем в ЛЕ)едва ли ще вземем някое име.

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 29 яну 2011 10:50

Според мен пък при всички положения лятото ще има промени в клуба, ако може да се вярва на НЕСВ и целите им...

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 29 яну 2011 10:54

Аз не съм доволен от този трансфер колеги, може да ме храните или убеждавате колко добър играч е този Суарез. Незнам наистина много от вас се радват и дано има защо наистина, като болен фен на червените му желая много успех и дано ми затвори устата с едни 25-30 гола ;)
Сега дано вземат и Мирко Вучинич за да съм доволен от трансферният януарски прозорец и аз :)
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 29 яну 2011 12:07

liv_fc написа:Според мен пък при всички положения лятото ще има промени в клуба, ако може да се вярва на НЕСВ и целите им...

Ами ако наистина шефовете се имат за хора с манталитет на победители, то тогава няма как всеки сезон да се радват на участие в ЛЕ. Тогава ще трябва да кихнат малко повечко пари, около 60 милиона за лятото, за да можем да привлечем 2/3 класни нови попълнения и да тръгнем напред. Според мен този сезон ще завършим 6-ти. Дано в крайна сметка традициите надделеят и другия сезон да станем този отбор, който бяхме преди.

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 29 яну 2011 12:30

Liverpool forever_95 написа:
liv_fc написа:Според мен пък при всички положения лятото ще има промени в клуба, ако може да се вярва на НЕСВ и целите им...

Ами ако наистина шефовете се имат за хора с манталитет на победители, то тогава няма как всеки сезон да се радват на участие в ЛЕ. Тогава ще трябва да кихнат малко повечко пари, около 60 милиона за лятото, за да можем да привлечем 2/3 класни нови попълнения и да тръгнем напред. Според мен този сезон ще завършим 6-ти. Дано в крайна сметка традициите надделеят и другия сезон да станем този отбор, който бяхме преди.

Дал Бог, да вземем титлата.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 29 яну 2011 12:34

За лятото няма кой знае какъв смисъл да си правим сметки.Нека да видим на кое място ще сме в класирането,как ще се развият нещата с Торес,а и дали има други напускащи.Отделно и как ще се развият нещата около треньорския пост.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 29 яну 2011 12:39

liverpool-4ever написа:
Liverpool forever_95 написа:

Дал Бог, да вземем титлата.

Aз си мисля че в близко бъдеще трофея няма да го спечелим. Освен ако не се инвестират около 100 милиона през лятото, както направиха Ман Сити. Но това ме съмнява да стане. Затова да се инвестират около 50 или 60 милиона и да се върнем в Топ4. Когато се върнем в Топ 4 и влезем в ШЛ, тогава по-лесно ще можем да вземаме класни играчи. И тогава вече ще трябва да се надгражда и да влезем в борбата за титлата ;)

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 29 яну 2011 12:54

Liverpool forever_95 написа:Aз си мисля че в близко бъдеще трофея няма да го спечелим. Освен ако не се инвестират около 100 милиона през лятото, както направиха Ман Сити. Но това ме съмнява да стане. Затова да се инвестират около 50 или 60 милиона и да се върнем в Топ4. Когато се върнем в Топ 4 и влезем в ШЛ, тогава по-лесно ще можем да вземаме класни играчи. И тогава вече ще трябва да се надгражда и да влезем в борбата за титлата ;)

Нищо не се знае.Такива абонаменти с този отбор еди си колко ще постигнем няма.Така че според мен няма смисъл да си правим планове след колко време какво ще постигнем.

6omba
Контакти:

Мнениеот 6omba » 29 яну 2011 12:59

Aз не разбирам защо Джо Коул не играе като ляв полузащитник, Макси Родригес като десен. Сега трябва да задържат Торес въпреки офертите на Челси. Със Суарес ще направят добър тандем в атака. Зад тях Джерард и Мерелеш. Отсрани ги казах. В защита Агер и Карагър ( като се възтанови ) Отсрани Джонсън и Инсуа. На вратата е ясно. Ей това трябва да е отбора според мен. Дано и Адам вземем да се подсили малко отбора. И сме готови за УЕФА. Защо не и за ШЛ? ;)

Върни се в “Ливърпул”