Пълен боклук сме.
Трябва бая класа да се налее в този отбор, че е олекнал съвсем и в момента мяза на едно нищо. Отделно, че и съставът беше слаб, като титуляри. Твърдо против съм на футболисти да им се търси място по терена. Като нямаш здрав за някоя позиция, ами мама му стара, пусни, ако трябва младеж от школата да играе.
Блекпул-Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Блекпул-Ливърпул
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Пълен боклук сме.
Трябва бая класа да се налее в този отбор, че е олекнал съвсем и в момента мяза на едно нищо. Отделно, че и съставът беше слаб, като титуляри. Твърдо против съм на футболисти да им се търси място по терена. Като нямаш здрав за някоя позиция, ами мама му стара, пусни, ако трябва младеж от школата да играе.
Съгласен. Оставянето ИЗВЪН ГРУПАТА на Райън Бабел и Джо Коул и сензационното пускане в игра на Поулсен и Йованович направо ме озадачи. Като прибавим и слагането на Глен Джонсън на левия бек, Кинг Кени днес си спечели първата червената точка от мен.

mironi88 написа: Кинг Кени днес си спечели първата червената точка от мен.
Е все пак е от няколко дни менажер.Според мен чак след няколко мача можем да си направим сметка дали му се е отразило отсъствието като менажер.
-
dsadsadasdasdasd
- Контакти:
mironi88 написа:ehh написа:Пълен боклук сме.
Съгласен. Оставянето ИЗВЪН ГРУПАТА на Райън Бабел и Джо Коул и сензационното пускане в игра на Поулсен и Йованович направо ме озадачи. Като прибавим и слагането на Глен Джонсън на левия бек, Кинг Кени днес си спечели първата червената точка от мен.
И да те добавя Губят и Той решава да пусне Шелви ня мястото на Кайт интересно и най инт мн касни смени . Просто пречусвах че който направи парвата смяна печели и така и стана. Доста грешки на Кени ФАЛ СТАРТ
Ами така решил така направил.По принцип всеки си има различни виждания за водене на мачове.Въпроса е че го няма онзи объркания човек където се смее след загуба.
-
dsadsadasdasdasd
- Контакти:
styopa написа:Ами така решил така направил.По принцип всеки си има различни виждания за водене на мачове.Въпроса е че го няма онзи объркания човек където се смее след загуба.
Е да но нали не трябва да допуска неговите грешки. А той го направи нищо лошо не казвам вярвам в Кени но просто по този начин с предпазливост няма да стане
Виж то по принцип всяко едно решение винаги може да се каже че е грешка.Така си решил човека така направил.Нали знаеш като се обърне каруцата пътища много.
Дори и ефекта на новия тренер не се вижда в Пуул
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
enguerino написа:Дори и ефекта на новия тренер не се вижда в Пуул
Нямат футболисти. Бенитез даде началото на всичко което се случва в момента,а не Ходжсън, който оцели най-неподходящия момент да поеме отбора.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder
- Mighty Reds
- Контакти:
Блекпул си заслужиха победата, гледам, пак се спрягат съдии - айде стига толкова. Снощи нито един играч в черно не показа, че има място в този отбор. А като прибавим и "пазенето" на играчи за неделното дерби, загубата си е съвсем логична. Една добра контраатака не носи 3 точки, явно е, че това не е ясно на "футболистите" на Ливърпул.
Трансфери на класни футболисти е разковничето за излизане от кризата.
Трансфери на класни футболисти е разковничето за излизане от кризата.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]