Ливърпул-Уулвърхемптън

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Ливърпул-Уулвърхемптън

Мнениеот Liverpool forever_95 » 30 дек 2010 00:16

Отварям си аз ''livescore'' да видя с колко е победил Ливърпул и дали го хващам на точен , и о чудо 0:1
Протърках очи все пак да не сънувам , ущипах се и това 0:1 продължавах да го гледам и не вярвам. Трябва да си призная ,че всичко съм очаквал ,ама чак загуба от Уулвърхемптън ми идва малко повече чисто като привърженик на Английският футбол. Явно или Ходжсън е объркал състава ,или играчите са били прекалено уморени макар ,че не са играли почти две седмици или третия вариант да са подценили ''вълците'' :roll:
Отварям си аз ''livescore'' да видя с колко е победил Ливърпул и дали го хващам на точен , и о чудо 0:1
Протърках очи все пак да не сънувам , ущипах се и това 0:1 продължавах да го гледам и не вярвам. Трябва да си призная ,че всичко съм очаквал ,ама чак загуба от Уулвърхемптън ми идва малко повече чисто като привърженик на Английският футбол. Явно или Ходжсън е объркал състава ,или играчите са били прекалено уморени макар ,че не са играли почти две седмици или третия вариант да са подценили ''вълците'' :roll:

Или 4 вариант-не могат да играят. Особено ''Хлапето'' или пешлемето Торес. Той е като бастун. Не може да направи нищо като хората. А как играхме само срещу Челси.
Последна промяна от Liverpool forever_95 на 30 дек 2010 00:18, променено общо 1 път.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 30 дек 2010 00:17

Еми положението си е критично.
Последна промяна от Liverpool forever_95 на 30 дек 2010 00:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 30 дек 2010 00:18

Нещо и сайда бъгна... :lol:
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 30 дек 2010 00:19

Liverpool forever_95 написа:Или 4 вариант-не могат да играят. Особено ''Хлапето'' или пешлемето Торес. Той е като бастун. Не може да направи нищо като хората. А как играхме само срещу Челси.

Аре стига глупости.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 30 дек 2010 00:20

styopa написа:
Liverpool forever_95 написа:Или 4 вариант-не могат да играят. Особено ''Хлапето'' или пешлемето Торес. Той е като бастун. Не може да направи нищо като хората. А как играхме само срещу Челси.

Аре стига глупости.

Ко стига глупости ве човек? Гледа ли мача. Не можем да направим една атака като хората. Не направихме една контраатака като хората. И на това ако му казваш добра игра...

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 30 дек 2010 00:22

Или 4 вариант-не могат да играят. Особено ''Хлапето'' или пешлемето Торес. Той е като бастун. Не може да направи нищо като хората. А как играхме само срещу Челси.

Винаги ми е били любопитно когато някой каже : ама той вече неможе да играе или ,неможе нищо да направи е как до сега го е правил и изведъж неможе ??
Помислете върху варианта дали има нужната подкрепа от халфовата линия и тогава го съдете Торес. Мисля си ,че проблемите на състава на Ливърпул от една страна са чисто психологически от друга и Ходжсън си мисля ,че има вина понеже той изповядва тактиката която прилагаше и във Фулъм , ритане на пред и от там каквото стане , ама дали Уулвс те бие или Нотс Каунти няма значима разлика.
Последна промяна от Ballancee на 30 дек 2010 00:28, променено общо 1 път.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 30 дек 2010 00:24

Liverpool forever_95 написа:Ко стига глупости ве човек? Гледа ли мача. Не можем да направим една атака като хората. Не направихме една контраатака като хората. И на това ако му казваш добра игра...

Естествено че гледах мача.Не съм казал че сме играли нещо,но определения по Торес няма нужда.
Още повече че основната вина си я носи Ходжсън.След като не може да си нареди състава,след като прави смени пак в последния моменти т.н.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 30 дек 2010 00:27

Ballancee написа:

Винаги ми е били любопитно когато някой каже : ама той вече неможе да играе или ,неможе нищо да направи е как до сега го е правил и изведъж неможе ??
Помислете върху варианта дали има нужната подкрепа от халфовата линия и тогава го съдете Торес. Мисля си ,че проблемите на състава на Ливърпул от една страна са чисто психологически от друга и Ходжсън си мисля ,че има вина понеже той изповядва тактиката която прилагаше и във Фулъм , ритане на пред и от там каквото стана , ама дали Уулвс те бие или Нотс Каунти няма значима разлика.

Еми и аз това се питам де? КАк до преди играхме а сега нищо не правим. Как преди си организирахме атакитте а сега играем хаотично?

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 30 дек 2010 00:28

Ballancee написа:Винаги ми е били любопитно когато някой каже : ама той вече неможе да играе или ,неможе нищо да направи е как до сега го е правил и изведъж неможе ??
Помислете върху варианта дали има нужната подкрепа от халфовата линия и тогава го съдете Торес. Мисля си ,че проблемите на състава на Ливърпул от една страна са чисто психологически от друга и Ходжсън си мисля ,че има вина понеже той изповядва тактиката която прилагаше и във Фулъм , ритане на пред и от там каквото стана , ама дали Уулвс те бие или Нотс Каунти няма значима разлика.

Е то нали знаеш на нашите ширини средно положение няма.Един играч или е бог или вече за нищо не става(да го убием с камъни след като не става).

Върни се в “Ливърпул”