Ливърпул - Шампионска лига | Сезон 2025/26г.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Re: Ливърпул - Шампионска лига | Сезон 2025/26г.
Аз възлагам големи надежди на Керкез, че ше сраме от класата на АР в силните му години и се вижда, че загатва, но дребното кюнче от другата страна е тотал щета, а уж първи дойде, най-мн време за адаптация, ала бала. Вирц е като някой случайно попаднал от U17, даже Байчетич преди няколко години като влизаше в средата и беше 60кила не губеше толкова лесно топката в единоборства и даваше як отпор. И тоя магичен дрибъл го чакаме вече 10мача. Коутиньо в началото беше мн по-добре от тая шваба. За след тва да не говорим. Мн жалко, че Леони се контузи, защото сега беше моментът конате да бъде закотвен тотално на пейката и да му се покаже как се бере памук. Не гледам Куанса, ама сиг и той не е толко зле, колкото конате тоя сезон. Салах тотално изключен от играта от началото на сезона, именно заради неадекватния шваб. Гакпо и той забрави как се играе. Сега да видим грузинеца дали ще захапе както го правеше Келехър в моментите, когато Али го нямаше. Надявам се поне там да няма downgrade..
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
- slash1912
- Контакти:
Две неща се опита да направи Слот в този мач-да пробва как ще сме без Салах януари месец и най-накрая да намери мястото на Вирц.За съжаление и двете бяха неуспешни.
Все пак не мисля,че е голяма драма.Миналия сезон ПСЖ влязоха в елиминациите от 15 място,има време и мачове да се класираме.
Все пак не мисля,че е голяма драма.Миналия сезон ПСЖ влязоха в елиминациите от 15 място,има време и мачове да се класираме.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- Liverpool_EC
- Контакти:
Red_Neck написа:Именно защото Галата отнесоха 5-ца преди това и се предполага да не са ни конкуренция за първите 8 места в ШЛ, затова ги определих за "идеален съперник от който да загубиш", ако изобщо има такъв ;)))))
Същото горе-долу важи и за Палас.
Загуба в ШЛ края на септември не е фатална, фатална е през пролетта. ;))))
Във ВЛ всяка загубена точка принципно тежи, но когато паднеш от пряк конкурент, тежи двояко. Мачове ще се губят, но поне да не са от Сити, Арсенал и Челси.
Винаги забравям, че на теб е нужно доста дълго и напоително да ти се обяснява. Моя грешка. ;))))
Лек ден.
Викаш няма проблем да паднем от Галата, стига да не паднем от Реал и Интер, щото те са ни конкуренция за топ 8 :lol: Как не се сетих, че само ти може да го измислиш толкова умно. Само, че ти сметки може да си редиш всякакви, ама с такава продукция може към топ 16 да наклоним и да се окаже, че пряк конкурент ни е Марсилия в предпоследния кръг. Не се ли стегне отбора и да почне да играе, ще запееш друга песен. Знаем ги твоите обяснение, сменяш ги след всеки мач. Преди 3 кръга обясняваше как са си повярвали момчетата, онзи ден обясняваше как треньора имал сложна задача, да се справя с тежките им характери. Доста противоречиви обяснения за толкова кратък период. Трудно ти се разбира от толкова грешки :mrgreen:
О-хо, обнадежден съм!
Миналия сезон щяхме да се борим за зона ЛЕ, сега и най-редовните мрънчовци са на вълна "топ 4 и толкоз!" Задава се квадрупъл май...
Иначе, мислех, че Реал има най-разглезените фенове, ама след като на Слот му бяха достатъчни два мача за да се върне от Шампион към статута си на Тактически Неграмотен Бот - явно конкуренцията е сериозна.
Миналия сезон щяхме да се борим за зона ЛЕ, сега и най-редовните мрънчовци са на вълна "топ 4 и толкоз!" Задава се квадрупъл май...
Иначе, мислех, че Реал има най-разглезените фенове, ама след като на Слот му бяха достатъчни два мача за да се върне от Шампион към статута си на Тактически Неграмотен Бот - явно конкуренцията е сериозна.
Real написа:Иначе, мислех, че Реал има най-разглезените фенове, ама след като на Слот му бяха достатъчни два мача за да се върне от Шампион към статута си на Тактически Неграмотен Бот - явно конкуренцията е сериозна.
Според мен нашите юнаци са поне няколко обиколки пред колегите си от Реал :)))
Оставям настрана финансовата пропаст, която разделя/ше двата клуба. Реал все пак буквално рине титли и купи като за световно последните години, т.е. нормално е феновете му да са разглезени. От друга страна, Ливърпул реално за 35 години има 2 титли и дори към този момент във ВЛ има поне 4-5 конкурентни клуба, които финансово са на същото или по-високо ниво. Много бързо се забрави и колко години здрава работа, постоянство и дисциплина бяха нужни за да настигнем бюджетите и нивото на конкурентите ни във ВЛ. При нас всичко се приема за даденост, защото сме ....... Ливърпул и ни се полага!!!
Нищо обаче не може да спре негово величество "фенът" да храни и да "изисква" от Арне Слот, въпреки титлата още в първата му година начело на отбора.
Според мен всичко идва от зле прикрита ревност.
Ревност, че .... и без петел съмна, .... а толкова много им се искаше всичко буквално да се срине за да могат да сочат с пръст плешивия, цайса, бостънските и т.н. и т.н.
За съжаление, само 5 месеца след 27 април и онова 5:1 срещу Тотнъм всичко е забравено и сякаш не е било.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- lyubomir_v
- Контакти:
Момчетата бяха преяли с баклавички и мазни дюнери от капалъ чарши, затова тйъ го раздадоха тромаво и тежичко. Не си режете вените, ще отупаме Франкфрут у немско и после Реал на Анфийлд и друга песен ще запеете.
Сега се прибират в Ънглия, малко разтоварваща диета и за Челси ще са топ!
YNWA
Сега се прибират в Ънглия, малко разтоварваща диета и за Челси ще са топ!
YNWA
Mи много е просто бе, Айнщайн! Преди 5 месеца отбора си вървеше чудесно, спечели титлата без особени проблеми, ръководството ЧАК тогава повярва на Слот и му даде пари. А не през първото лято, нали така? Доста пари при това - около половин МИЛИАРД евро. После доста от тях се възвърнаха, това не съм го забравил, ама да не се отклоняваме - реално Слот тогава реши, че му е време за промени. То и да искаше преди това - нямаше как. Само, че с отбора оставен му от Клоп, да не казвам половината, но към 1/3 от мениджърите във ВЛ имаха сериозни шансове да я спечелят! Виж, да градиш нещо ново и различно, това е друга бира. Не е за всеки. Питай феновете на Арсенал след Венгер, на Юнайтед след Съра, на Челси, на Тотнъм и т.н. и т.н. Общо взето на всички, като изключим тези на Сити. Всички знаем що - щото там пари ИМА, закони НЯМА! Къде е казано, че Слот ще успее с промените, които е подел! Ако успее ХУБАВО, всеки ще се радва (предполагам) но не виждам защо сляпо трябва да го подкрепяме или затваряме очите, ако предпочиташ, ПРЕДИ да го е направил? Защото след изхарчената горе упомената сума, отбора не се подобрява, а се влошава! Или ти сега за да се направиш на забавен и остроумен ще го отречеш? Ммм?
Аз, като цяло, все още съм позитивно настроен, не е станало нищо фатално, казах го няколко пъти, няма пак да се цитирам. Но разликата с теб е, че дори да сменяме кон за кокошка, ти винаги си доволен! Чашата винаги е наполина пълна... дори когато е празна :lol: :lol:
Аз, като цяло, все още съм позитивно настроен, не е станало нищо фатално, казах го няколко пъти, няма пак да се цитирам. Но разликата с теб е, че дори да сменяме кон за кокошка, ти винаги си доволен! Чашата винаги е наполина пълна... дори когато е празна :lol: :lol:
- Liverpool_EC
- Контакти:
Red_Neck написа:Real написа:Иначе, мислех, че Реал има най-разглезените фенове, ама след като на Слот му бяха достатъчни два мача за да се върне от Шампион към статута си на Тактически Неграмотен Бот - явно конкуренцията е сериозна.
Според мен нашите юнаци са поне няколко обиколки пред колегите си от Реал :)))
Оставям настрана финансовата пропаст, която разделя/ше двата клуба. Реал все пак буквално рине титли и купи като за световно последните години, т.е. нормално е феновете му да са разглезени. От друга страна, Ливърпул реално за 35 години има 2 титли и дори към този момент във ВЛ има поне 4-5 конкурентни клуба, които финансово са на същото или по-високо ниво. Много бързо се забрави и колко години здрава работа, постоянство и дисциплина бяха нужни за да настигнем бюджетите и нивото на конкурентите ни във ВЛ. При нас всичко се приема за даденост, защото сме ....... Ливърпул и ни се полага!!!
Нищо обаче не може да спре негово величество "фенът" да храни и да "изисква" от Арне Слот, въпреки титлата още в първата му година начело на отбора.
Според мен всичко идва от зле прикрита ревност.
Ревност, че .... и без петел съмна, .... а толкова много им се искаше всичко буквално да се срине за да могат да сочат с пръст плешивия, цайса, бостънските и т.н. и т.н.
За съжаление, само 5 месеца след 27 април и онова 5:1 срещу Тотнъм всичко е забравено и сякаш не е било.
При 3 финала на ШЛ за 5 г и само Сити пред нас в Англия, смело мога да кажа, че бяхме един от 3те най-добри отбора в Европа по време на Великата финансова криза в твоята глава и джобовете на бостънските. Явно някой вършеше доста повече работа на тренировачното игрище, за да компенсира трудностите, които изпитваха в офисите на клуба...Това, че в момента говорим за временната игрова форма на отбора не е причина да ни обясняваш за финансовите пропасти между Ливърпул и Реал. Всъщност едно време ги представяше, като параметри и твърдеше, че треньора сам си е направил избора. Сега след стотици милиона за трансфери ми говориш за работи отпреди 5години. Доста неуместно, не мислиш ли? Никой не очаква чудеса от теб, ама поне да можеше да нацелиш темата на разговор :mrgreen: Докато ти не спираш да ни класираш според ресурса, Клоп ни класираше според играта на отборЪТ, не ресурса на клуба...
За съжаление 5 месеца и 450 милиона паунда след онова 5:1 срещу Тотнъм отбора не играе нищо подобно, пък ти ако искаш си спомняй и си благодари и за 5:1 срещу Тотнъм с Брендън Роджърс преди 12 години...факта е, че нямаме никакви наченки на стил и идея какво да правим с новите футболисти.
За сега поне! Темата е настоящата игрова форма на отбора, реднек ;)