ШЛ: Барселона - Ливърпул 01.05.2019 |22:00| 3-0 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
SilentKiller
Re: ШЛ: Барселона - Ливърпул 01.05.2018 |22:00|
23 от 27 така че толкова по въпроса, и без това стана много офтопик. Да се върнем на темата за мача. Вие какъв състав очаквате да извади бай Клопо ? 
- cskarcheto92
- Контакти:
От малък ли си олигофрен или това стана впоследствие ? Това, че последните години испанските тимове доминират над английските не означава нищо, самовлюбен глупако. Какво лошо има в това, че Лестър са станали шампиони ? Трябва да се върнем 2004, когато шампиона е различен от двата испански гранда. Ааа, сега ще излезеш с титлата на Атлетико през 2014 и това е. Айде бягайте да си обсъждате във вашият форум и да си набиете по една. Тука само напрягате и предизвикате човек да пише глупости. Лека вечер !
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]
-
SilentKiller
питекантропе, нещо много лесно се изнервяш, когато всичките ти кирливи малоумни тези биват разобличени и размазани. Даже феновете на Ливърпул не те подкрепят, щото виждат какви идиотии пишеш че отбори извън топ6 от Ла Лига били за втората половина на Чемпиъншип. Чак такъв малоумник като тебе не бях срещал ! 
Изглеждаш като дете даун претърпял тежък мозъчен удар...
- slash1912
- Контакти:
SilentKiller написа:питекантропе, нещо много лесно се изнервяш, когато всичките ти кирливи малоумни тези биват разобличени и размазани. Даже феновете на Ливърпул не те подкрепят, щото виждат какви идиотии пишеш че отбори извън топ6 от Ла Лига били за втората половина на Чемпиъншип. Чак такъв малоумник като тебе не бях срещал !
Време е да напуснеш форума на Ливърпул.По-жалък от теб в тоя форум е само тренера
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Имам три въпроса към феновете на Барса :
1.Има ли според вас друг отбор в света, който да е толкова зависим от един футболист като Барселона от Меси?
2.Колко процента според вас ще намалеят феновете на Барса, ако отборът не спечели титлата в продължение на 30 години?
3. Как си обяснявате, че въпреки това, че Ливърпул не е ставал шампион 30 години, феновете им се увеличават всеки сезон и по численост са в топ 5 в световен мащаб?
1.Има ли според вас друг отбор в света, който да е толкова зависим от един футболист като Барселона от Меси?
2.Колко процента според вас ще намалеят феновете на Барса, ако отборът не спечели титлата в продължение на 30 години?
3. Как си обяснявате, че въпреки това, че Ливърпул не е ставал шампион 30 години, феновете им се увеличават всеки сезон и по численост са в топ 5 в световен мащаб?
realist написа:Имам три въпроса към феновете на Барса :
Аз ще добавя:
4. Има ли друг отбор в историята на европейските турнири, който да е получавал унизителен прякор (Уефалона), заради системно и грозно подпиране от съдиите.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
realist написа:Имам три въпроса към феновете на Барса :
1. Естествено, че не....след като той е най-добрият, вкарва, асистира, помага в защита, организира атаките и с две дирижира целия отбор е напълно нормално да сме зависими от него....не виждам лошо в това
2. Ще намалеят бая, ама мен лично титлите не са ми чак такъв критерий като фен и дори и да не станем шампиони 20 години няма да сменя отбора
3. Похвално е за самия клуб, почти всеки друг клуб би загубил поне пловината си фенове при 30 годишна суша....сега ще видиш Юнайтед колко фенове ще загубят понеже в близките 10-години не виждам как ще помиришат титла
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
-
SilentKiller
балерините отдавна ни надминаха, така че млъквай. Колкото са ни дали толкова са ни и взели - справка 1/2финала 2010г. срещу Интер и гола на Милито от 1.5метрова засада дето и човек с 3 диоптъра ще я види. 
bubka написа:realist написа:Имам три въпроса към феновете на Барса :
Аз ще добавя:
4. Има ли друг отбор в историята на европейските турнири, който да е получавал унизителен прякор (Уефалона), заради системно и грозно подпиране от съдиите.
Това сме го дъвкали хиляди пъти и колкото са ни рязали, толкова са ни и помагали...аре сега да не почваме тая тема, само с Интер двата мача реално съдиите ги класираха собственоръчно на финала след като не ни дадоха 100 % дузпа първия мач, отмениха ни чист гол втория и им признаха гол от засада 2 метра на Милито първия...ако съдията беше свирил както трябва в онези 2 мача май щеше да сме първия отбор с 3 поренди титли (2009,2010,2011)ама нека не подхващаме тая тема за съдиите
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
След толкова страници мерене на пишки извода е следния : Барса е фаворит в двата мача, ние не сме, но пък топката е кръгла и можем да се надяваме...